Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 kr.0,00
Prisberegner

ALARMSYSTEM TIL HJEMMET

Hvis du ønsker at sikre dit hjem bedst muligt, kan det godt betale sig at investere i et samlet alarmsystem. Hos SD Teknik tager vi din tryghed meget alvorligt, og derfor samarbejder vi med nogle af branchens bedste for at sikre dig det bedst mulige alarmsystem til hjemmet. Her på siden kan du læse mere om vores forskellige tilbud og alarmer til hjemmet.

Læs mere

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Skræddersy dit alarmsystem til hjemmet

Når du investerer i et alarmsystem hos os, ejer du dit alarmsystem. Derfor behøver du heller ikke noget løbende abonnement, hvis du ikke ønsker det. Med vores smartalarmer har du mulighed for at skræddersy et alarmsystem lige efter dit behov. Vi har forskellige pakker, som du kan vælge mellem.
Læs mere om alarm uden abonnement
Læs mere om Trueguard
Læs mere om tyverialarm med kamera
Læs mere om smart alarm
Læs mere om overvågningskamera trådløs udendørs med optager 

Gør det selv alarmsystem

Villapakken indeholder en central med indbygget sirene samt et betjeningspanel, fotodetektor, rumfølere, åbningskontakt samt styring via TrueConnect appen. Dertil vil din verificerede fotoalarm også tage et billede hvis der går en røgalarm i hjemmet, selv når alarmen er frakoblet. Villapluspakken kommer med samme funktioner, men med powercontrol, ekstra fotodetektor og ekstra skalsikring oveni. Skalsikring er en af de bedste måder at sikre dit hjem på. Det handler i bund og grund om at sikre ydersiden af dit hus, så det bliver så besværligt som muligt for tyvene at trænge ind i hjemmet.

Villapluspakken kommer med 4 åbningskontakter, så du om natten kan tilkoble udsatte døre eller vinduer til din alarm, men stadig bevæge dig frit rundt inde i huset. Med powercontrol har du desuden mulighed for at styre dine lamper via TrueConnect appen, du skal blot montere powercontrol stikket i en almindelig stikkontakt.

Bedste alarm uden abonnement

Vores basispakke kommer med en central med indbygget sirene samt et separat betjeningspanel. Pakken indeholder desuden en fotodetektor samt gratis appstyring af alarmsystemet via TrueConnect appen og en verificeret fotoalarm. Vælger du basispakken med kontrolcentral, får du en Smartbox central med opkobling til vores samarbejdspartner Securitas’ kontrolcentral samt betjeningspanel, styring via TrueConnect appen og verificeret fotoalarm. Uanset om du vælger pakken med eller uden kontrolcentral, ejer du din alarm uden abonnement.

Du kan læse meget mere om vores forskellige alarmpakker her, og du er også altid velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre nærmere om vores alarmpakker.

SKAL VI KLARE DET HELE FOR DIG,- SIKKERHEDSTJEK SAMT PROFESSIONEL INSTALLATION?

Du bestemmer selv om du ønsker opkobling til Securitas A/S kontrolcentral

 • ALARMPAKKE INKLUSIV
  SECURITAS KONTROLCENTRAL
 • 3995 kr.
  Inklusiv installation
 • BASISPAKKEN
 • 4995 kr.
  Inklusiv installation
 • VILLAPAKKEN
 • 6995 kr.
  Inklusiv installation
 • VILLAPLUSPAKKEN
 • 8995 kr.
  Inklusiv installation

De bedste samarbejdspartnere for din optimale sikkerhed

Hos SD Teknik har vi mere end 18 års erfaring med rådgivning og installation af kvalitetsalarmsystemer i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi har installeret mere end 4.000 alarmsystemer, og tør godt kalde os eksperter på området. Når du investerer i et alarmsystem hos os, investerer du samtidig i vores stærke netværk af både internationale og lokale samarbejdspartnere.

Vi har indgået et samarbejde med sikringspartneren TrueGuard Alarmsystemer, hvorfor vi får leveret nogle af Danmarks mest driftssikre og brugervenlige alarmsystemer. Det er ikke nødvendigt at købe et løbende abonnement hos os.

Men ønsker du alligevel at koble dit alarmsystem op til en kontrolcentral, er det heldigt, at vi samarbejder med Securitas A/S, som er en af Danmarks største kontrolcentraler. I tilfælde af indbrud vil det altså være dem, som rykker ud. Med et alarmsystem fra SD Teknik får du således et alarmsystem i topklasse.
Alarmsystem til hjemmet

Få alt i én samlet pakke - alarmsystem til hjemmet

Når du køber et alarmsystem hos SD Teknik, køber du mere end bare et alarmsystem. Vi sender for eksempel en fagudlært elektriker ud for at installere din alarmløsning. Denne mulighed kan naturligvis fravælges. Vi anbefaler dog, at du får en af vores teknikere til at håndtere installationen, da du således er sikret en professionel håndtering af montering- og programmeringsopgaverne. Dette er dog ikke alt.

Når du køber et alarmsystem hos os, skræddersyr vi det efter lige præcis dine behov. Du har mulighed for at få den komplette alarmløsning, som giver dig tryghed mod både indbrud, brand og vandskader.

En investering i et alarmsystem hos os starter med et sikkerhedstjek af boligen. Her vil du få gode råd om sikring af hjemmet, og vi vil samtidig tale om dine behov. Dernæst monteres løsningen, og alarmsystemet sættes op. 1-2-3 og du har nu fået dit nye alarmsystem. Vi tilbyder desuden løbende service og rådgivning, såfremt du skulle få brug for dette. Læs også om TrueGuard og Ajax alarm her.

Få dit gratis sikkerhedstjek i dag

Vi anbefaler altid, at vores kunder får et sikkerhedstjek, inden de investerer i et alarmsystem. Hos SD Teknik tilbyder vi at lave sådan et helt uforpligtende og gratis. Under et tjek vil vi gennemgå dine ønsker og behov, og efterfølgende tager vi et nærmere kig på din bolig, lejlighed eller erhvervsbygning. Sammen vurderer vi slutteligt, hvilken skræddersyet sikkerhedsløsning der er den rigtige for dig, og som opfylder alle dine behov. Vi arbejder efter et princip om kun at anbefale dig den sikkerhedsløsning, som er nødvendig for at sikre din tryghed – hverken mere eller mindre. Hos SD Teknik er du derfor altid i gode hænder, når du skal investere i dit næste alarmsystem.

Har vi vakt din interesse, eller ønsker du at høre mere? Så kontakt os på:

Telefon: 20 96 13 38 – E-mail: info@sdteknik.dk

Bliv kontaktet
Kontakt
Se vores anmeldelser på Trustpilot 
SD TEKNIK HAR OVER 23 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de sidste 7 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
Åbningstider: Man-fre. 7-17, lør-søn 9-15
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Hellevej 2, 2680 Solrød Strand
CVR: 27280331
Email: info@sdteknik.dk (bevares normalt indenfor en time)
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-