Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 0,00 kr.
Prisberegner

Pas på din familie med en husalarm

Antallet af indbrud i Danmark er heldigvis faldende, men vi er stadig det land i Europa med flest indbrud i private boliger per indbygger. Du kan dog gøre meget for at sikre, at det ikke bliver dit hjem, der bliver ramt, ved at anskaffe en husalarm.

Husalarmer nedsætter beviseligt risikoen for indbrud i en så væsentlig grad, at det bliver anerkendt af forsikringsselskaber, der i mange tilfælde giver rabat på indboforsikringen, hvis hjemmet har et alarmsystem installeret, og det er slet ikke kompliceret at komme i gang.

SD Teknik står altid klar til at tage en gratis og uforpligtende snak enten over telefonen eller per mail, hvis det ønskes, men det allerbedste er, hvis vi kan komme ud til jer i jeres hjem og der vurdere, hvilken husalarm der vil være den ideelle til jeres bolig.

Bliv ringet op

Bliv ringet op

TrueGuard leverer nogle af markedets bedste husalarmer

Hos SD Teknik samarbejder vi kun med de bedste i branchen, og derfor har vi valgt at forhandle alarmsystemer fra TrueGuard, som producerer nogle af de absolut bedste husalarmer på markedet i dag.

Driftsikkerhed og brugervenlighed er kodeordene for TrueGuards husalarmer, og de er samtidig meget fleksible i forhold til at tilknytte så mange eller så få funktioner, som du som boligejer ønsker.

For der er mildt sagt mange muligheder med en TrueGuard husalarm, hvortil der kan tilknyttes og styres et hav af smarte enheder i hjemmet, men mere om det senere.

For sikkerhedsgodkendte låse og sikringer på døre og vinduer er gode og essentielle tiltag for at sikre hjemmets værdier og familien, men dygtige indbrudstyve kender desværre til effektive måder at tiltvinge sig adgang, og det er her, at en husalarm kommer til sin ret.

Få en fremtidssikret husalarm skræddersyet til dine behov

Når vi hos SD Teknik rådgiver dig og din familie om en husalarm, så er det 100% med jeres behov for øje. Det kan vi gøre, fordi de alarmsystemer, vi forhandler og installerer, er utroligt gode til at blive skaleret både op og ned i omfang og funktioner. Så selvom vi som udgangspunkt arbejder ud fra fire grundpakker i vores forretning, så kan vi altid tilpasse løsningen, så I får lige præcis den husalarm, der passer til jeres familie og jeres hjem.

Læs mere

INKLUSIV KONTROLCENTRAL

Læs mere

BASISPAKKEN

Læs mere

VILLAPAKKEN

Læs mere

VILLAPLUSPAKKEN

Læs mere

Billig husalarm med håndværkerfradrag

Det kan godt lyde som en stor investering at få en topmoderne husalarm installeret i sit hjem, men det behøver det slet ikke at være.

For nogle få tusinde kroner kan I få et velfungerende alarmsystem, der til fulde kan sikre jeres hjem. Ved at købe en af vores basispakker og selv stå for opsætningen kan udgifterne holdes på et ganske beskedent beløb, og hos SD Teknik har vi ingen skjulte gebyrer i form af binding, afdrag eller nedtagningsgebyr, så når jeres husalarm er købt, er det jeres.

Og selvom du vælger selv at sætte systemet op, vil SD Teknik stadig stå for den indledende programmering og teknisk assistance, så det er heller ikke sådan, at du bare er overladt til dig selv – vi er her stadig for dig.

I er naturligvis også meget velkomne til at få SD Teknik til at stå for installeringen i hjemmet, og her er det vigtigt at huske på, at den arbejdsløn, vi tager for det, er dækket under ordningen med håndværkerfradrag. I kan således få en del af udgifterne refunderet over skatten, så også her kan udgifterne holdes nede.

Som en ekstra bonus er der flere forsikringsselskaber, der vælger at sætte præmien på indboforsikringen ned, når man har en husalarm installeret, og det er en besparelse, der bliver ved med at være der, så længe man har et velfungerende alarmsystem.

 

Læs mere

TrueGuard husalarmer er også smartalarmer

Vælg mellem 5 typer af husalarmer fra SD Teknik

I SD Tekniks webshop finder du 5 pakker med husalarmer, som I kan vælge mellem til jeres hjem, men der er altid mulighed for at tilpasse pakkerne ud fra jeres behov og ønsker.

Den mindste pakke er en tilkaldealarm henvendt til ældre og deres pårørende, der har brug for tryghed i hverdagen, hvilket opnås med en halskæde eller et armbånd med en tilkaldeknap til den ældre, som med et enkelt tryk på knappen sender en besked direkte til TrueConnect app’en, så de pårørende selv kan komme til hjælp eller kan sende assistance. Hvis det ønskes, kan denne Care-pakke også udvides til at være en husalarm.

Herefter følger 4 husalarm pakker i voksende størrelser: 2 basispakker og 2 villapakker.

I den mindste basispakke består husalarmen af en IP baseret Smartboks, 1 betjeningspanel, 1 vidvinkel fotodetektor med kæledyrsfunktion (op til 27 kg), 1 åbningskontakt til dør eller vindue og 6 fotoalarm klistermærker, som sættes op på de mulige indgangsveje for at advare og afskrække eventuelle indbrudstyve.

I de næste pakker er husalarm-enheden skiftet ud med den nyeste og mest avancerede AIA godkendte central fra TrueGuard med alle moduler indbygget: Ethernet, Z-Wave, Zigbee og GSM modul, og det er denne husalarm, vi bruger i alle vores professionelle alarmpakker.

Alle vores husalarmer har indbygget backup batteri og sirene på øredøvende 104 db, og de benytter endvidere den nye 868 Mhz F1 frekvens, der har en rækkevidde på imponerende 2 km – dermed skulle de fleste danske grunde være godt dækket.

TrueGuard husalarmerne styres let og intuitivt med den brugervenlige TrueConnect app, og hjemmets overvågning kan inddeles i 4 individuelle områder og 1 fællesområde med helt op til 160 forbundne enheder, der med stor sikkerhed kan opdage enhver form for trussel – det være sig indbrud, vandskade, røgudvikling og kulilteophobning – og sende en notifikation direkte til jeres smartphones.

Hertil kommer muligheden for at tilslutte Smart Home enheder til husalarmen, hvilket kunne være Philips Hue, Osram Smart+ produkter og IKEA trådfri samt andre komponenter, der benytter Zigbee standarden.

I er som familie altså dækket godt ind med både sikkerhed og livsforbedrende tiltag, når I vælger en TrueGuard husalarm fra SD Teknik, så tøv ikke med at tage kontakt til os og få en uforpligtende snak om alle jeres muligheder.

Læs mere
Husalarm

Vores Trueguard Smartalarm

Som privatperson kan du med en Smartalarm selv overvåge din bolig, og har du allieret dig med gode venner eller naboer, kan du stoppe et eventuelt indbrud ved at kontakte enten dem eller myndighederne. Ofte vil en allieret nabo endda kunne nå frem til boligen hurtigere, end en vagt fra alarmcentralen kan. En Smartalarm har desuden en lang række funktioner og tilbehør, som næsten kan få et abonnement til at føles overflødigt. Du kan for eksempel tilkøbe separat videoovervågning eller koble dit alarmsystems TrueConnect-app op på for eksempel lys, vand og el.

Så kan du holde øje med og styre dit hjem, uanset hvor du befinder dig. App’en har et lækkert og intuitivt design, som betyder, at du nemt får dannet dig et overblik. Derudover kan du tilkøbe funktioner såsom push-beskeder, når dine børn kommer hjem fra skole. App’en kan hentes i AppStore samt til Android og Google Play.

Læs mere

FAQ - ofte stillede spørgsmål om husalarm

Kan min husalarm blive koblet til alarmcentralen?

Ja det kan den godt. Hvis I gerne vil have en husalarm, der er koblet til en alarmcentral, kan vi anbefale et abonnement hos Securitas A/S, der blot koster 169 kroner om måneden. For den pris er I sikret, at hvis uheldet er ude, og jeres alarm bliver aktiveret, vil der straks blive sendt en vagt ud for at tjekke op på situationen, og det er en rar tryghed at have i sit liv.

Hvor høj er lyden fra en husalarm?

Husalarmen har en indbygget sirene, der afspiller alarmlyde med en styrke på 104 db.

Nedsætter en husalarm risikoen for indbrud?

Ja, husalarmer nedsætter beviseligt risikoen for indbrud i en så væsentlig grad, at det bliver anerkendt af forsikringsselskaber, der i mange tilfælde giver rabat på indboforsikringen.

Virker et alarmsystem over wifi?

Det kommer an på hvilken model du vælger, men de fleste alarmsystemer virker idag over både wifi og GSM / mobilt netværk.

Bestil et gratis sikkerhedstjek i dag

Uanset om du ønsker at investere i et alarmsystem med eller uden abonnement, anbefaler vi, at du starter med at få foretaget et sikkerhedstjek. Det gør vi helt gratis og uforpligtende hos SD Teknik. Ved et sikkerhedstjek gennemgår vi sammen din bolig og taler om dine ønsker og behov for alarmsikring. Herefter anbefaler vi dig en løsning, som matcher. Men hvilken løsning du vælger, er op til dig.

Vi arbejder dog ud fra et princip om, at vores kunder skal anbefales den løsning, som er nødvendig for deres tryghed – hverken mere eller mindre. Derfor kan du altid stole på, at vi rådgiver dig professionelt.

Læs mere om alarm uden abonnement
Læs mere om Trueguard
Læs mere om tyverialarm med kamera
Læs mere om smart alarm
Læs mere om overvågningskamera trådløs udendørs med optager 

Besøg vores webshop

Skriv til os

Kontakt
Se vores anmeldelser på Trustpilot 
SD TEKNIK HAR OVER 23 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de seneste 7 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
Åbningstider: Man-fre. 7-17, lør-søn 9-15
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Hellevej 2, 2680 Solrød Strand
CVR: 27280331
Email: info@sdteknik.dk (bevares normalt indenfor en time)
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-