Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 0,00 kr.
Prisberegner

SÅDAN KAN DU FOREBYGGENDE UNDGÅ INDBRUD I DIN VILLA

Ejer man en villa, så ejer man også et oplagt mål for indbrudstyve. Det er ofte at boligen ofte indeholder f.eks. dyre møbler, elektronik eller smykker. Fælles for disse vare er at de er lette at omsætte til kontanter for indbrudstyvene, og det gør derfor villaerne ekstra attraktive. Ydermere, så ligger villaer tit og ofte også på lidt større grunde med buske og træer omkring, og det er alt sammen noget som kan give indbrudstyvene arbejdsro, da de her kan bryde ind ugeneret. Derfor er det vigtigt, at du foretager nogle forebyggende valg, for netop at undgå indbrud i din villa.

Læs mere

Bliv ringet op

Bliv ringet op

SIKRING AF HOVEDDØREN OG EVENTUELLE TERRASSEDØR FOR AT UNDGÅ INDBRUD I DIN VILLA

Villaer ligger ofte på villaveje, og her kommer der fra tid til anden fodgængere, cykler og biler forbi – men det er langt fra nok trafik til at holde en potentiel indbrudstyv væk. En gennemsnitlig villa kan variere meget i alder, og jo ældre en bolig jo større chance er der også for at døre og vinduer ikke er lige så gode til at holde en tyv ude, som nyere villaer.

Det er dyrt at skifte døre og vinduer, men ofte kan man øge sin sikkerhedsgrad rimelig meget, blot ved at tilføje ekstra låse og sikringsbeslag til de eksisterende døre og vinduer. Dette vil tjene det formål at besværliggøre en indbrudstyvs mulighed for at bryde en dør eller vindue op, og jo længere tid han er om at komme ind i boligen, jo større risiko er der for ham i forhold til at blive opdaget.

I og med at villaer ofte har et relativt stort areal, hvis ikke det hele, af boligen i stueplan – så gør det også at der er mange steder en potentiel indbrudstyv vil kunne forsøge at komme ind. Så når det kommer til sikring af villaer, så betyder det ofte at man skal sikre alle døre og en stor del af sine vinduer, for at kunne føle sig nogenlunde sikker i at undgå indbrud i din villa.

FOREBYGGENDE MED 
KLISTERMÆRKER

Man kommer ikke udenom den forebyggende effekt, for denne kan have stor betydning i forhold til om en indbrudstyv vælger dit hus eller naboens.

Alarmsystemer vil i sig selv ikke skræmme en tyv væk, hvis indholdet i boligen er tilpas tiltrækkende – men et alarmsystem vil aldrig være noget plus for tyven, og begår han indbrud hvor der er installeret et alarmsystem, så løber han en markant større risiko for at blive opdaget og fanget.

Så alarmklistermærker har et vigtigt formål, og i en villa er det derfor vigtigt både at placere disse ved hovedindgangen, men det er lige så vigtigt andre steder også. En tyv tager jo ikke nødvendigvis hovedindgangen, så ved terrassedøren skal han også blive gjort opmærksom på den øgede risiko han vil påtage sig, og som forhåbentligt vil afskrække ham fra at forsøge og du kan derfor undgå indbrud i din villa.

SKAL VI MONTERE DET HELE FOR DIG ELLER VIL DU SELV ?,-  VALGET ER HELT DIT EGET

Du bestemmer selv om du ønsker opkobling til Securitas A/S kontrolcentral

 • BASISPAKKE MED RUMFØLER
 • 2695 kr.
  Inkl. gratis programmering
 • BASISPAKKE PRO MED FOTO
 • 3695 kr.
  Inkl. gratis programmering
 • VILLAPAKKE PRO
 • 5295 kr.
  Inkl. gratis programmering
 • VILLAPLUSPAKKE PRO
 • 7295 kr.
  Inkl. gratis programmering

Ingen bindinger eller skjulte afdrag

Installeres af uddannede elektrikere (tilvalg)

Skræddersyet til dit behov

Trådløs og nem montering

Topkarakter på Trustpilot

Online support til installation

Securitas kontrolcentral er et frit tilvalg

E-mærket webshop

undgå indbrud i din villa

FOR AT UNDGÅ INDBRUD I DIN VILLA ANBEFALER VI

Vi har rådgivet og installeret alarmsystemer for villaejere i mere end 18 år, og derfor ved vi at nedenstående alarmpakker kan have en afgørende effekt på hvor sikkert dit hus er. Ydermere, har vores alarmpakker også en betydning i forhold til stor en grad af tryghed du føler i det daglige, samt når du er væk på ferie.

VILLAPAKKEN

Vores villapakke, er en yderst populær alarmpakke idet den indeholder en lang række af de komponenter som udgør et effektivt og velfungerende alarmsystem. Det er derfor det oplagte valg for mange børnefamilier, som netop ønsker tryghed både om dagen og om natten ved at undgå indbrud i din villa.

Det yderst brugervenlige betjeningspanel gør det let at til- og frakoble alarmsystemet. De medfølgende rumfølere betyder at boligen er overvåget indvendigt, idet den vil opfange bevægelser fra mennesker, og dermed aktivere alarmsystemet, hvis dette er slået til på det pågældende tidspunkt.

Alarmpakken indeholder også en effektiv røgdetektor, som især er med til at sikre en øget tryghed om natten, hvor alarmering ved brand er yderst vigtigt.

Villapakke Pro

Ydermere medfølger også en fotodetektor som vil tage billeder, hvis den opfanger noget. Det er en yderst effektiv måde at få verificeret om der blot er tale om en fejl eller om der rent faktisk er indbrud i huset.

Næsten lige så vigtigt som at have alarmsystemet, er det faktum at man med alarmklistermærker, på forhånd kan fortælle en mulig indbrudstyv at denne villa er overvåget, hvilket i mange tilfælde kan være nok til at indbrudstyven, så vælger ikke at begå indbrud i din villa.

Rumfølerne som pakken også inkludere, kan skelne imellem om bevægelserne som den opfanger er fra jeres kæledyr eller fra mennesker, og det er derfor et meget effektivt middel til at sikre at i ikke får besøg af ubudne gæster.

VILLAPLUSPAKKEN

Vores største alarmpakke går under navnet villapluspakken og denne er for den kræsne alarmkunde for at undgå indbrud i din villa. Den er derfor sammensat af komponenter som tilsammen giver en yderst effektiv og grundig sikring af ens villa for den optimale grad af tryghed for ens villa, en selv og ens familie.

Med to røgdetektorer er man sikre god dækning i det meste af huset, det er netop afgørende hvis der skulle opstå brand, og særligt om natten er en driftssikker røgdetektor afgørende for sikkerheden.

Betjeningspanelet som medfølger, er for de fleste af vores kunder meget intuitivt at benytte, og det giver også en tryghed i sig selv at man nemt kan til- og frakoble sit alarmsystem for at undgå indbrud i din villa.

Villapluspakke Pro

Når man er væk i længere tid, enten en enkelt dag til om natten eller især når man er væk på ferie, så er en såkaldt Smartplug, også kaldet et tænd/sluk ur, en meget effektiv måde at få boligen til at se beboet ved hjælp af lysstyring, mens man er væk og derved forsøger på at undgå indbrud i din villa.

De to fotodetektorer, er meget behjælpelige i at få be- eller afkræftet om hvorvidt det er falsk alarm, når du bliver informeret om at der er nogle i dit hus. Den tager simpelthen et billede, når den registrer noget og du får det så tilsendt og kan med egne øjne se om der er indbrud i gang eller om det er falsk alarm.

Rumfølerne som pakken også inkludere, kan skelne imellem om bevægelserne som den opfanger er fra jeres kæledyr eller fra mennesker, og det er derfor et meget effektivt middel til at sikre at i ikke får besøg af ubudne gæster.

Et stort hus byder også på mange muligheder for en indbrudstyv, med vores mikroåbningskontakter som bruges til skalsikring, så kan du montere disse på særligt udsatte vinduer eller døre, og dermed blive informeret hvis disse åbnes når du ikke er hjemme.

AFLÅSNING AF HOBBYVÆRKSTED, KÆLDERVINDUER OG CYKELSKUR

Vi har en tendens til at fokusere på at sikre vores bolig godt, for det er jo her vi opbevarer alle vores dyre ting samt alt det andet vi sætter pris på. Men ofte ligger vi også inde med andre let omsættelige vare til relativt mange penge, det kunne f.eks. være mærkevare cykler og elværktøj som ligger eller står helt ulåst hen. Det er derfor en meget god idé at få gjort op med sig selv, om de ting man har stående i garagen, hobbyværkstedet eller cykelskuret, om det er nogle ting som man helst ikke vil have stjålet. For ønsker man at tyvene ikke skal rende med ens elværktøj, så er det med at få sikret hobbyværkstedet med en solid lås for at undgå indbrud i din villa.
Alarmklistermærker er ideelle til at forebygge, idet de kan oplyse potentielle indbrudstyve om at de er ved at bryde ind et sted med alarm, og at de nok skal tænke sig om en ekstra gang, før de bryder ind her.

Læs om andre gode råd på Det kriminalpræventive råd´s hjemmeside www.dkr.dk/indbrud/indbrud-i-din-bolig/

Se vores anmeldelser på Trustpilot 
SD TEKNIK HAR OVER 23 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de seneste 7 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
Åbningstider: Man-fre. 7-17, lør-søn 9-15
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Hellevej 2, 2680 Solrød Strand
CVR: 27280331
Email: info@sdteknik.dk (bevares normalt indenfor en time)
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-