Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 0,00 kr.
Prisberegner

Member Get Member

Vil du gerne give familie og venner den samme følelse af tryghed, dag og nat, som du selv har fået efter du har fået installeret dit alarmsystem fra SD Teknik? Så anbefal en ven et sikkerhedstjek fra os.

Vi sætter stor pris på når vores alarmkunder anbefaler os til venner og familie. Først og fremmest betyder det at flere bliver opmærksomme på om de også har behov for et alarmsystem til sikring af deres bolig. Dernæst så betyder det, at endnu flere familier forhåbentligt kan sove mere trygt om natten, hvis også de vælger at få installeret et alarmsystem i deres bolig.

Læs mere

Del din tryghed med venner og bekendte og få vores "Member Get Member" fordele*

Få en rabatkode på kr.500,- til køb i vores webshop

Hvis du anbefaler en ven som vælger et sikkerhedstjek fra os,- og har du ikke opkobling til Securitas kontrolcentral, kan du i stedet få en rabatkode på kr.500,- til køb i vores webshop.
Så kan du selv vælge om du ønsker udvidelse til din nuværende alarmløsning,- en lille kameraløsning eller måske en ekstra alarm til sommerhuset.

Gratis abonnement til Securitas kontrolcentral i 3 måneder

Du kan i stedet vælge at få 3 måneders gratis abonnement, hvis du har eller ønsker din alarm overvåget af kontrolcentral, via vores samarbejde med Securitas A/S.
Det betyder at du i hele 3 måneder vil have dit alarmsystem koblet sammen med kontrolcentralen fra Securitas A/S. Dermed vil du være ekstra godt sikret i tilfælde af indbrud, da Securitas vil sende en vagt ud så snart de mistænker at et indbrud er i gang. Efter de 3 gratis måneder kan du vælge at stoppe abonnementet eller fortsætte – det er helt op til dig og der er selvfølgelig ingen binding.

mgm

Anbefal en ven et sikkerhedstjek, ved enten at ringe til os på 70 40 40 46 og fortæl hvem du ønsker at anbefale,- og deres kontaktoplysninger.

Du kan også blot udfylde formularen. I den skriver du blot dine egne kontaktinformationer i de relevante bokse og hvem du ønsker at henvise  til, så kontakter vi dem.
member get member

Der er intet loft over hvor mange af dine venner og familiemedlemmer som du må anbefale SD Teknik til. Vi håber at du vil anbefale os til alle de venner og familiemedlemmer som du tror kunne være interesseret i at få endnu bedre tryghed i form af sikring af bl.a. deres hjem med et professionelt, driftssikkert og brugervenligt alarmsystem fra SD Teknik.

*Hvis din anbefaling efterfølgende bliver kunde hos SD Teknik, kan du frit vælge mellem en af ovenstående 2 muligheder.
Vi definerer det at blive kunde, er ved at købe en af vores standard alarmpakker eller en tilsvarende individuel alarmløsning hos os.

Se vores anmeldelser på Trustpilot 
SD TEKNIK HAR OVER 23 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de seneste 7 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
Åbningstider: Man-fre. 7-17, lør-søn 9-15
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Hellevej 2, 2680 Solrød Strand
CVR: 27280331
Email: info@sdteknik.dk (bevares normalt indenfor en time)
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-