Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 kr.0,00
Prisberegner

Alarm med videoovervågning

Sikring på dine præmisser

Brugervenligt interface

Smartalarm uden bindninger

Altid kundeejet løsninger

Landsdækkende samarbejdspartnere

Mulighed for Securitas kontrolcentral

Topkarakter på Trustpilot

Læs mere

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Skræddersyede kvalitetsalarmsystemer

Vi ved af erfaring, at mange ikke altid føler sig 100% trygge, når de forlader deres hjem. Det hjælper vi med at lave om på hos SD Teknik. Vi forhandler skræddersyede kvalitetsalarmsystemer, som kan tilpasses til lige præcis dig og dit hjems behov. Videoovervågning vil altid sælges separat fra dit alarmsystem, og det er for dig, som ønsker optimal sikkerhed og overvågning af hjemmet, når du er væk. Overvejer du at investere i videoovervågning, kan du læse mere om muligheden herunder.

Hvorfor vælge alarm sammen med videoovervågning?

Du skal vælge et alarmsystem med videoovervågning, hvis du ønsker den optimale grad af tryghed, når du er væk fra din bolig. Indbrudsraten i Danmark er desværre høj, og mange indbrud bliver aldrig opklaret. Det kan føles utrolig utrygt at være i et hjem, hvor der er sket et uopklaret indbrud. Her kan en alarm sammen med videoovervågning være en rigtig god investering.

En af fordelene ved at have videoovervågning ud over sit almindelige alarmsystem er, at du kan følge med i, hvad der sker i eller uden for dit hjem hele tiden. Med de fleste kameraer kan du se med live via en separat app på din mobiltelefon eller tablet, men du kan også gense gamle videoklip senere.

Således kan du ved et eventuelt indbrud følge med i tyvens færden, og er du heldig, kan det også være, at du får et videoklip af tyven, som kan hjælpe myndighederne til en opklaring af dit indbrud.

Har du et sommerhus, som ofte står tomt i dagligdagen, kan videoovervågning i mange tilfælde være med til at forhindre et indbrud her. Du kan selv holde øje med mistænkelig aktivitet omkring sommerhuset med udendørs videoovervågning, og mange tyve vil slet ikke turde begå indbruddet, hvis de ser, at du har installeret videoovervågning.

Husk dog altid at være opmærksom på reglerne for videoovervågning både for private og for erhverv.

Læs mere om alarm uden abonnement
Læs mere om Trueguard
Læs mere om tyverialarm med kamera
Læs mere om smart alarm
Læs mere om overvågningskamera trådløs udendørs med optager 

KONTAKT OS I DAG

Alarm med videoovervågning uden abonnement til ethvert behov

Alt efter dit behov kan du vælge imellem flere forskellige slags videoovervågning. Hos SD Teknik forhandler vi forskellige videokameraer i varierende prisklasser og til både indendørs og udendørs brug. Nogle modeller kommer med simple funktioner, mens andre har uendelige muligheder for tilkøb af smarte funktioner. I nogle af videokameraerne kan du endda tale med personen foran kameraet ved hjælp af indbyggede mikrofoner.

Du skal blot bruge den app, som er tilknyttet kameraet. Vær opmærksom på, at dit almene alarmsystem kommer med én app, mens videoovervågningen vil være koblet på sin egen separate app.

Kvaliteten af kameraerne varierer, og derfor er det en god idé at gøre sig nogle overvejelser om, hvorvidt man ønsker et videokamera i et forsøg på at forebygge indbrud, eller om du hellere vil

alarm med overvågning i hjemmet

Uanset hvilken type overvågningskamera du er på udkig efter,
hjælper vi dig til at finde den helt rigtige løsning til alarm med videoovervågning udendørs.
Herunder kan du læse om nogle af de videokameraer, som vi kan tilbyde dig.

 • MILESIGHT 9 kanals HDD-optager
  Med pakken her får du et netværk af professionelle videooptagere. Du kan tilkoble helt op til ni kameraer. Milesight-kameraerne er utrolig robuste og er velegnede til udendørsbrug.
 • DIY HD-videoovervågningssæt
  Med dette sæt får du en trådløs kamerapakke med supernem opsætning. Kan tilkobles via app, således at du kan følge med live samt se gamle optagelser m.m. Egner sig både til indendørs og udendørs brug.
 • Indendørs MINI-overvågningskamera med Auto Tracking
  Her får du et lille trådløst kamera egnet til indendørsbrug og til en rigtig god pris. Kameraet har autotracking og følger dine bevægelser. Du kan desuden styre kameraet via den tilhørende app og tale gennem kameraet via mikrofonen.
 • Genopladelig HD WIFI-dørklokke
  Med dette genopladelige kamera kombineret med dørklokke har du mulighed for at få en push-besked, når der står nogen foran din hoveddør. Ringeklokken holder op til seks måneder på én opladning.
 • Trådløst HD Wi-Fi Cube-kamera
  Dette trådløse kamera er egnet til indendørs brug og har et stilrent design, som passer ind i det moderne hjem. Indeholder bevægelsesdetektion.
 • Udendørs HD WIFI-kamera
  Dette udendørs kamera er udstyret med motionssensor, som giver dig push-beskeder direkte via din app. Her kan du også se nye og gamle optagelser.
 • Udvendigt genopladeligt HD Wi-Fi-kamera
  Her får du et genopladeligt Wi-Fi-kamera med en batterilevetid på 1-2 måneder mellem opladningerne. Der er indbygget mikrofon og højtaler, som lader dig tale gennem kameraet.

Når du har valgt din foretrukne videoovervågning, kan vælge selv at montere videokameraet, eller vi kan tilbyde at gøre det for dig. Er du interesseret i videoovervågning, så læs mere om dine muligheder for videoovervågning samt priserne på de videokameraer, vi kan tilbyde dig.

Bestil et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek her

Vi har mere end 20 års erfaring med at alarmsikre både private hjem og erhvervsbygninger blandt andet med videoovervågning.

Den erfaring bruger vi til at rådgive og vejlede vores kunder, så de får den videoovervågning, som passer til lige præcis deres behov og ønsker.

Har vi vakt din interesse, så kontakt os på telefon 70 40 40 46 eller e-mail info@sdteknik.dk og hør mere

Kontakt
Se vores anmeldelser på Trustpilot 
KONTAKT SD TEKNIK
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Afd. Hellevej 2, 2680 Solrød Strand
Afd. 2765 Smørum
Email: info@sdteknik.dk
CVR: 27280331
SD TEKNIK HAR OVER 22 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de sidste 5 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-