Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 0,00 kr.
Prisberegner

Få et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek*

Gratis og uforpligtende sikkerhedstjek*

Gennemgang af boligen

Smartalarm uden bindninger

Altid kundeejet løsninger

Vi klarer installation og service

Mulighed for Securitas kontrolcentral

Topkarakter på Trustpilot

Læs mere

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Mange går og overvejer at investere i et alarmsystem, men kan hurtigt være i tvivl om krav til systemet, samt kvaliteten af meget af det som findes på internettet,- derfor tilbyder vi et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af jeres bolig.

Sikkerhedstjekket, er første skridt i forhold til at få afklaret om man har et reelt behov for at få øget sikkerheden og dermed ens tryghed. Ydermere tjener sikkerhedstjekket det formål, at opnå en afklaring af jeres ønsker og behov, samt hvad der vil være muligt i forhold til den boligtype som I ønsker sikret.

Sikkerhedstjek

HVOR LANG TID TAGER ET SIKKERHEDSTJEK?

Det er individuelt hvor lang tid et sikkerhedstjek tager, så hvor lang tid netop dit vil tage, kommer an på flere ting. De ting som kan spille ind i forhold til længden på sikkerhedstjekket er bl.a. om du bor i en lejlighed, rækkehus eller villa samt størrelsen, antal etager og hvor komplekst din bolig måtte være.

Baseret på vores erfaringer, da vil et gennemsnitligt sikkerhedstjek derfor typisk tage omkring 30 til 60 minutter.

Læs mere om alarm uden abonnement
Læs mere om Trueguard
Læs mere om tyverialarm med kamera
Læs mere om smart alarm
Læs mere om overvågningskamera trådløs udendørs med optager 

Prøv vores Prisberegner

HVILKEN SLAGS SIKRING TILBYDER SD TEKNIK?

Ved et gratis sikkerhedstjek, da kan SD Teknik både rådgive i forhold til indbrud, brand og vandskader.
En nyttig information er det faktum at alle disse tre områder faktisk kan overvåges fra en og samme app som vi tilbyder, nemlig vores TrueConnect App.

GENNEMGANG AF BOLIGEN INDENDØRS

Ved vores sikkerhedstjek vil vi sammen med dig/jer gennemgå boligen indendørs, for på den måde at få et så godt overblik over de muligheder og udfordringer som er tilstede i din/jeres bolig.

Vi lytter selvfølgelig til jeres behov og input undervejs. Så baseret på disse og sammenholdt med boligens etageantal såvel såkaldte oplagte skjulte vinkler – da vil disse tilsammen bidrage til vores vurdering af det nuværende sikkerhedsniveau samt hvad der kan forbedres for at få et markant bedre sikkerhedsniveau.

GENNEMGANG AF UDENDØRS AREALER

Generelt bruger vi størstedelen af tiden ved et sikkerhedstjek indendørs, idet man her får et rigtig godt overblik over boligens mulige udfordringer og et fint overblik over mulige indgangsveje for potentielle tyveknægte. Med vores erfaring, så ved vi hvordan tyvene tænker og hvor de oftest og helst ønsker at bryde ind henne.

Som oftest vil det være hvis I aktivt udtrykker et stort ønske om videoovervågning, at vi vil bruge ekstra tid og energi på at gennemgå udendørsarealerne ved jeres bolig, sommerhus eller erhverv. Dette vil her være, for at kortlægge optimale placeringer til opsætning af overvågningskameraer med mere.

Kontakt

FAGLIG VURDERING AF DIT SIKKERHEDSBEHOV

Baseret på ovenstående parametre, da vil SD Teknik med udgangspunkt i vores mere end 18 års erfaring, foretage en faglig vurdering af hvilke sikkerhedsforanstaltninger som du som minimum vil skulle have installeret i eller uden for din bolig, for at du kan føle en øget grad af sikkerhed.

Vi vil også altid give dig et overblik over yderligere sikkerhedsmuligheder for at du kan opnå en endnu bedre og højere tryghedsgrad.

Så som udgangspunkt vil du have mulighed for at få minimum to vurderingsforslag, hvis det har interesse:

Normal sikkerhedsvurderingen – Er de sikkerhedstiltag som vi vurderer ud fra dine ønsker, at du skal have foretaget, for at blive sikker i dit hjem.

Høj sikkerhedsvurdering – Er de sikkerhedstiltag som vi vurderer, vil give dig en ekstra god og høj grad af sikkerhed i din bolig.

*Vores gratis sikkerhedstjek gælder kun StorKbh. og omegn.

GRADEN AF SIKKERHED OG TRYGHED

Noget af det første som vi gør når vi møder dig, er på bedste vis at prøve at forstå hvad netop du har af tanker, ønsker og behov. Det kan bl.a. være i forhold til hvor høj en grad af sikkerhed/tryghed du ønsker for at forhindre, begrænse og/eller dokumentere et eventuelt indbrud?

Vi har mange forskellige kunder, som hver især har vidt forskellige ønsker til deres sikkerhed, og derfor er der ikke én løsning som kan dække alle. Det er derfor et spørgsmål for os, om at forstå jeres behov og matche det op med vores mange års erfaring i korrekt og professionel rådgivning af sikringsløsninger. Med til dette er også vores vurdering og anbefaling til hvorvidt I har behov for at få tilkoblet en kontrolcentral til jeres alarmsystem – dette er selvfølgelig op til jer, at beslutte om I ønsker kontrolcentral tilkoblet eller ej.

Sov trygt med en alarm fra SD Teknik
trueconnect app

VI ER SPECIALISTER I RÅDGIVNING & INSTALLATION AF ALARMSYSTEMER MED ELLER UDEN ABONNEMENT

SD Teknik er ejet af Stefan Darmer,- som har  mere end 23 års erfaring med salg, service og installation af alarmsystemer med eller uden abonnement. Vi lægger stor vægt på at dit alarmsystem er driftssikkert og nemt at betjene, så det yder sikring i top klasse,-  og så kunderne kan føle sig trygge ved deres alarmsystem. Vi har tidligere igennem 15 år været samarbejdspartner for Dansikring Direct (nu Verisure), men har i  2016 valgt vores eget koncept, som giver kunderne de mest fleksible alarmløsninger og som kan tilpasses individuelt efter kundernes behov og ønsker.

Du kan selv vælge om du ønsker den overvåget af Securitas kontrolcentral fra kun kr.179,- pr.mdr inkl. appstyring, eller om du kun vil benytte vores gratis appstyring,- valget er dit.
Hos SD Teknik – Alarm og videoovervågning står vi altid klar til at rådgive dig. Ligeledes er du velkommen til at kontakte os, hvis du vil have et uforpligtende sikkerhedstjek.

Vores alarmsystem med eller uden abonnement ejer du altid og det installeres af faguddannet elektrikere.

Kontakt os i dag og bestil et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af din bolig eller erhverv.

Telefon: 70 40 40 46 – Email: info@sdteknik.dk

Se vores anmeldelser på Trustpilot 
SD TEKNIK HAR OVER 23 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de seneste 7 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
Åbningstider: Man-fre. 7-17, lør-søn 9-15
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Hellevej 2, 2680 Solrød Strand
CVR: 27280331
Email: info@sdteknik.dk (bevares normalt indenfor en time)
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-