Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 0,00 kr.
Prisberegner

Tyverialarm i hjemmet: Gør dit hjem mere sikkert

Dit hjem er et sted, du kan føle dig sikker, tryg og beskyttet mod omverdenen. Men det kan være nemt at glemme at sikre dit hjem for potentielle farer.

Ingen tror, at et indbrud vil ske for dem, men desværre er det en almindelig begivenhed i Danmark. I Danmark sker der nemlig flere tusinde indbrud hvert eneste år.

Men det betyder ikke, at du ikke kan (eller ikke bør) forsøge at forhindre det i at ske.

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Hvor mange danske hjem er udsat for indbrud?

Indbrud i private hjem er mere fremtrædende i Danmark, end mange husejere måske tror. Ifølge Danmarks Statistik blev der begået hele 17.430 indbrud i private hjem i Danmark.

Sammenligner man indbrudstal fra flere år med andre lande såsom Tyskland, Sverige og Norge, er det udregnet, at der rent faktisk sker cirka tre gange så mange indbrud i private hjem i Danmark. Derudover viser undersøgelser, at indbrud er noget, der gør rigtig mange danskere utrygge.

Forebyg indbrud med en god tyverialarm i hjemmet

Tyve er altid på udkig efter et nemt mål. Jo vanskeligere eller kompliceret dit hjem er at komme ind i, jo mindre sandsynligt er det, at dit hus bliver udsat for indbrud. Og jo bedre sikret dit hus er med en tyverialarm i hjemmet, jo lavere risiko for indbrud.
Beskrevet nedenfor er vores enkle tips og tricks til potentielt at beskytte dit hjem mod indbrud.

Kend dine naboer

Når det kommer til sikkerhed i hjemmet, er det vigtigt at lære de mennesker, der bor i dit område, at kende. Du kan have naboer, der ikke arbejder i løbet af dagen, såsom mødre, natarbejdere og pensionister, der kan holde øje med dit hjem. Hvis du hjælper dine naboer, vil de sandsynligvis gøre det samme for dig. Alle nyder godt af den ekstra årvågenhed, da indbrudstyve ofte holder øje med mere end et hus på en gade eller i et område.

Læs mere

INKLUSIV KONTROLCENTRAL

Læs mere

BASISPAKKEN

Læs mere

VILLAPAKKEN

Læs mere

VILLAPLUSPAKKEN

Læs mere
Gem værdifulde ejendele i et pengeskab

Installer et overvågningskamera

Hvis du har dyre smykker, personlige og uerstattelige ejendele eller endda penge, bør du investere i et pengeskab. Dit pengeskab kan bruges til at beskytte genstande som pas, smykker og vigtige dokumenter, som du ikke ønsker bliver stjålet eller ødelagt.

Hvis du føler dig særligt sårbar og ønsker at sikre dit hjem, kan et overvågningskamera være en effektiv løsning. Sådan et kamera kan tilbyde boligejere en ekstra sikkerhed - især mens de er væk fra hjemmet eller på ferie. Ingen tyv ønsker at blive fanget på kamera.

Invester i en tyverialarm i hjemmet

Indbrudstyve ønsker ikke at gøre opmærksom på sig selv, og derfor kan det at installere en tyverialarm i hjemmet, for at afskrække indbrudstyve. Hvis du installerer en alarm i hjemmet, kan du ydermere sætte klistermærker op for at afskrække indbrudstyve.

Placer dine nøgler et sikkert sted

Hvis du lader en nøgle hænge derhjemme, skal du sørge for, at den ikke kan ses udefra eller er inden for rækkevidde af en dør eller et vindue, der kan smadres. Du bør heller ikke efterlade ekstranøgler ved forudsigelige skjulesteder omkring dit hjem (dvs. under en dørmåtte eller en potteplante). Erfarne indbrudstyve er kloge og vil sandsynligvis genkende selv de mest snedige skjulesteder.

Få en (vagt)hund

Rigtig mange har i dag en hund derhjemme, der kan puttes og kæles med. Men hunde kan endda også bruges som en effektiv tyverisikring. Deres gøen fungerer sommetider lige så godt som et alarmsystem, og sender potentielle indbrudstyve afsted igen.

Er det tid til få tyverialarm i hjemmet?

Selvfølgelig kan du aldrig sikre dit hjem helt mod indbrud. Men hvis du benytter dig af ovenstående tips kan det være med til at skræmme indbrudstyve væk. Du kan eventuelt starte med at bestille et gratis sikkerhedstjek af dit hjem, så du kan få en tyverialarm i hjemmet.

Læs mere
Tyverialarm i hjemmet
Andre måder du kan tyverisikre dit hjem

Tyverialarm i hjemmet kan ske på mange forskellige måder. Der er mange enkle foranstaltninger, du kan tage for at gøre dit hjem mindre attraktivt for indbrudstyve.

Lav dit husarbejde

Sørg for at du slår græsset og rydder op omkring huset for at vise, at nogen rent faktisk bor i hjemmet. At plante store træer, der blokerer udsigten, kan virke som en fantastisk måde at afskrække tyve på. Men det kan også give et godt skjulested for potentielle indbrudstyve. Hvis du derimod beskærer træer og hække, vil der ikke være noget sted, som tyvene kan skjule sig.

Skab aktivitet i dit hjem (selv når du ikke er der)!

At vise at der er aktivitet i og omkring dit hjem, er altid en af de bedste metoder til at undgå indbrud. Dette kan gøres på et utal af måder også selvom, at du ikke kan få hjælp af en nabo, en ven eller lignende. Installation af sensorlys eller lys med timere både indendørs og udendørs er en fantastisk måde til at tyverisikre dit hjem mod uønskede gæster efter mørkets frembrud, eller mens du er væk. Sådanne lys bliver nemlig tændt, når de registrerer en bevægelse eller på et bestemt tidspunkt.

Læs mere

FAQ - ofte stillede spørgsmål om tyverialarm i hjemmet

Hvad kan jeg selv gøre for at sikre mit hjem?

Du kan installere et overvågningskamera, og have et synligt skilt eller mærke på dit hus. Det afskrækker potentielle indbrudstyve. Du kan placere dine reservenøgler et sikkert sted, de ikke bliver fundet.

Er en vagthund lige så god som en tyverialarm i hjemmet?

En hund larmer helt sikkert lige så meget som en alarm, og mange tyveknægte bliver helt sikkert afskrækket af en gøende hund. Naboerne bliver også alarmeret når din hund gør, så det er også en bonus.

Hvordan kan jeg få det til at se ud som om jeg er hjemme, når jeg er ude?

Den bedste metode er nok at have et automatisk system med timere, der tænder lyset om aftenen, når du ikke er hjemme. Og slukker det igen om natten. Det får det til at ligne, at der er nogen hjemme.

Bestil et gratis sikkerhedstjek i dag

Uanset om du ønsker at investere i en tyverialarm i hjemmet med eller uden abonnement, anbefaler vi, at du starter med at få foretaget et sikkerhedstjek. Det gør vi helt gratis og uforpligtende hos SD Teknik. Ved et sikkerhedstjek gennemgår vi sammen din bolig og taler om dine ønsker og behov for alarmsikring. Herefter anbefaler vi dig en løsning, som matcher. Men hvilken løsning du vælger, er op til dig.

Vi arbejder dog ud fra et princip om, at vores kunder skal anbefales den løsning, som er nødvendig for deres tryghed – hverken mere eller mindre. Derfor kan du altid stole på, at vi rådgiver dig professionelt.

Læs mere om alarm uden abonnement
Læs mere om Trueguard
Læs mere om tyverialarm med kamera
Læs mere om smart alarm
Læs mere om overvågningskamera trådløs udendørs med optager
Læs også om TrueGuard og Ajax alarm her.

Besøg vores webshop

Skriv til os

Kontakt
Se vores anmeldelser på Trustpilot 
SD TEKNIK HAR OVER 23 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de seneste 7 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
Åbningstider: Man-fre. 7-17, lør-søn 9-15
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Hellevej 2, 2680 Solrød Strand
CVR: 27280331
Email: info@sdteknik.dk (bevares normalt indenfor en time)
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-