Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 0,00 kr.
Prisberegner

UNDGÅ INDBRUD: SÅDAN KAN DU MONTERE TYVERISIKRING AF LEJLIGHED

Generelt er sikringen af en lejlighed forholdsvis ligetil, idet det ofte vil være igennem enten hoveddøren eller en eventuel bagdør/køkkendør at indbrudstyven vil forsøge at komme ind. Dette skyldes bl.a. at det ofte vil vække for stor opmærksomhed for en tyv, at prøve at komme ind igennem et vindue, hvis din lejligheder ligger højere end stueplan eller hvis ikke din lejlighed ligger meget ugenert.

Læs mere

Bliv ringet op

Bliv ringet op

TYVERISIKRING I LEJLIGHED AF HOVEDDØREN OG EVENTUELT BAGDØR/KØKKENDØR

For at undgå et indbrud i din lejlighed, så er det vigtigt at du har en solid hoveddør og/eller bagdør som ikke lige er til at bryde op.

Til at øge sikringsgraden på dine døre, da kan monteringen af en ekstra lås i høj grad besvære indbrudstyvens arbejde. En ekstra lås skal blot være placeret mere end 40 cm fra den oprindelige, for at opnå bedst mulig effekt. En ekstra lås, kan faktisk godt være det afgørende som gør at en indbrudstyv måske helt opgiver sit indbrudsforsøg – og det er i hvert fald et bedre udfald end at han når ind i lejligheden.

FOREBYGGENDE MED KLISTERMÆRKER

Til at øge chancen for at en potentiel indbrudstyv, i det hele taget ikke ønsker at gøre et forsøg på at bryde ind i din lejlighed, så har klistermærker med information om at denne lejlighed er sikret med alarm, en utrolig god effekt.

En af de bedste måder at undgå indbrud, er netop ved at forebygge. Det betyder bl.a. også at hvis i har gjort mange af de forebyggende tiltag som en indbrudstyv helst vil undgå, ja så er chancen for at han begår indbrud hos jer også mindre end hvis I ikke havde gjort nogle af de tiltag. Der skal ofte ikke meget til at få jeres lejlighed til at virke mindre imødekommende for indbrud end andre lejligheder i området.

Læs mere om alarm uden abonnement
Læs mere om Trueguard
Læs mere om tyverialarm med kamera
Læs mere om smart alarm
Læs mere om overvågningskamera trådløs udendørs med optager 

SKAL VI MONTERE DET HELE FOR DIG ELLER VIL DU SELV ?,-  VALGTET ER HELT DIT EGET

Dit næste alarmsystem uden abonnement starter hos os.

 • BASISPAKKE MED RUMFØLER
 • 2695 kr.
  Inkl. gratis programmering
 • BASISPAKKE PRO MED FOTO
 • 3695 kr.
  Inkl. gratis programmering
 • VILLAPAKKE PRO
 • 5295 kr.
  Inkl. gratis programmering
 • VILLAPLUSPAKKE PRO
 • 7295 kr.
  Inkl. gratis programmering

Ingen bindinger eller skjulte afdrag

Installeres af uddannede elektrikere

Skræddersyet til dit behov

Trådløs og nem montering

Topkarakter på Trustpilot

Online support til installation

Securitas kontrolcentral er et frit tilvalg

E-mærket webshop

Tyverialarm til din bolig
VI ANBEFALER

Baseret på vores mere end 23 års erfaring fra alarmbranchen med rådgivning af både private og virksomheder, så vurderer vi at nedenstående alarmpakker vil være gode til at sikre en øget tryghed i din eller jeres lejlighed imod indbrud.
Så har du gjort det bedste for en god tyverisikring af din lejlighed.

BASISPAKKEN

Denne alarmpakke er det oplagte valg for dig som ønsker en let og enkel sikkerhedsdækning, som sikre de mest udsatte områder af din bolig og som kan holde dig opdateret i tilfælde af indbrud.

Med dørkontakten monteret på f.eks. hoveddøren, så bliver du alarmeret hvis denne åbnes når du ikke er hjemme og ligeledes vil fotodetektoren informere dig hvis den opfanger bevægelse i din lejlighed, så hvis indbrudstyven er kommet ind andetsteds så vil fotodetektoren stadig reagere på ham (fotodetektoren kan godt bruges selvom man har dyr)

Med i pakken er selvfølgelig også klistermærker som er yderst effektive som præventive tiltag, til at mindske indbrudstyvenes interesse i din bolig og undgå indbrud din lejlighed.
På den måde har du lavet en godt tyverisikring af din lejlighed.

tyverisikring lejlighed

UNDGÅ INDBRUD VED KORREKT AFLÅSNING AF LOFTRUM ELLER KÆLDERRUM

Det er ikke altid at en tyv kun prøver at bryde ind i jeres lejlighed, der kan også sagtens gemme sig nogle dyre ting på jeres loftrum eller i jeres kælderrum. Det er derfor også vigtigt at få sikret disse korrekt, hvis man her også har ting som man ikke ønsker skal blive stjålet. En stor og robust lås er et godt skridt på vejen, men det kræver også at det som låsen sidder fast i, ikke er lige til at bryde op, for så udebliver effekten.

Lige som i en lejlighed, så gælder det om at få skjult de ting som kan friste en tyv. Få derfor sat de dyre ting så langt tilbage i rummet som muligt, og få stillet andre billigere ting foran for at skjule men også for at få rummet til at se mindre værdifuldt ud.
På den måde har du lavet en godt tyverisikring af din lejlighed.

Læs om andre gode råd på Det kriminalpræventive råd´s hjemmeside www.dkr.dk/indbrud/indbrud-i-din-bolig/

Se vores anmeldelser på Trustpilot 
SD TEKNIK HAR OVER 23 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de seneste 7 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
Åbningstider: Man-fre. 7-17, lør-søn 9-15
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Hellevej 2, 2680 Solrød Strand
CVR: 27280331
Email: info@sdteknik.dk (bevares normalt indenfor en time)
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-