Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 0,00 kr.
Prisberegner

Alt hvad du bør vide om en GSM alarm

Er du på udkig efter en alarm for at tyverisikre dit hjem eller andet? Så er en GSM alarm et godt bud. Der findes mange forskellige alarmløsninger, som kan sikre både dit sommerhus, din lejlighed, dit hus m.m. Det kan derfor være svært at finde ud af hvilken løsning, der er den mest ideelle i en specifik situation.

Du kan i det følgende læse alt det, der er værd at vide om en GSM alarm. Det kan forhåbentlig klæde dig bedre på i forhold til at tage en velovervejet beslutning om, det er den perfekte løsning for dig eller ej.

Læs mere

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Hvorfor hedder det en GSM alarm?

GSM står for Global System for Mobile Communications. Det er dog et alt for langt navn til en alarm, hvorfor det er blevet forkortet til GSM. Denne type alarm er altså en tyverialarm, der har forbindelse til mobiltelefonnettet.

Takket være denne forbindelse kan du eller andre blive advaret direkte via en mobil om, at der er gang i et indbrud.

Sådan fungerer en GSM alarm

En GSM alarm har et GSM-modul. Dette modul kan koble sig til mobiltelefonnettet. Derfor er det muligt for tyverialarmen at kommunikere med en mobiltelefon. Det betyder, at din tyverialarm altid kan komme i kontakt med dig, når der er ubudne gæster i din bolig.

Når du har fået en GSM alarm installeret i din bolig, kan du vælge mellem fire til seks personer, der skal have besked i tilfælde af, at alarmen bliver aktiveret. Det er altid en fordel, hvis disse kontaktpersoner bor eller arbejder i nærheden af boligen. Derved kan de nemlig hurtigt komme til stedet for at tjekke, om der er ubudne gæster i dit hjem.

Alle GSM alarmer er forsynet med et simkort således, at du og dine andre kontakter får en SMS eller en opringning, hvis der er noget på færde. Det er op til dine præferencer, om du ønsker at få besked på den ene eller den anden måde. Det skal blot indkodes i alarmen.

 Prøv vores Prisberegner  
ajax alarm gsm

INKLUSIV KONTROLCENTRAL

Læs mere
Basispakke Pro

BASISPAKKEN

Læs mere
Villapakke Pro

VILLAPAKKEN

Læs mere
Villapluspakke Pro

VILLAPLUSPAKKEN

Læs mere

Installering af en GSM alarm

Installeringen af en GSM alarm er ikke særlig krævende. Alarmen består af et alarmpanel, der skal installeres et sted i boligen samt nogle PIR-sensorer. PIR-sensorerne skal monteres der, hvor en indbrudstyv typisk skaffer sig adgang til en bolig.

Det vil altså sige, at sensorerne bør placeres på døre og vinduer. Det kan være en fordel også at sætte nogle af PIR-sensorerne mellem de større rum i boligen.

I selve alarmpanelet skal der sættes et SIM-kort således, at du kan få besked på din mobil fra alarmen. Husk derfor altid, at der skal være penge på SIM-kortet.

Du får typisk ikke et SIM-kort med, når du investerer i en GSM alarm. Når du vælger hvilken teleudbyder, der skal levere SIM-kortet, skal du sikre dig, at teleselskabet benytter GSM-nettet. Det skal altså være tilknyttet et 2G-netværk.

Læs mere
GSM alarm

Er en GSM alarm det rigtige valg for mig?

Hvis du ønsker en alarm uden et abonnement, er en GMS alarm det rigtige valg for dig. Ved at vælge en GSM alarm uden abonnement er der altså ikke et vagtselskab, der kommer forbi din bolig for at kigge dit hus efter i sømmene. Det er dig selv, dine naboer eller andre i nærheden af din bolig, som skal reagere, når alarmen går i gang.

Der er en del fordele ved at have en GSM alarm uden abonnement:

  • Har du abonnement på en alarmløsning, lejer du alarmen. Når du ikke har et abonnement, er det dig, der ejer alarmen 100 %. Du kan derfor tage alarmsystemet med dig, hvis du flytter.
  • Der er heller ingen skjulte gebyrer forbundet med at have en alarm uden et abonnement. Du skal eksempelvis betale for at få taget alarmen ned, når du flytter, hvis du har et abonnement.
  • Det er en smule dyrere at anskaffe en GSM alarm, når den ikke er på abonnement. Men i det lange løb er det billigere for dig, da du ikke skal betale et månedligt beløb.
  • Den eneste udgift du har, er til alarmens SIM-kort.
 Prøv vores Prisberegner  

FAQ - ofte stillede spørgsmål om GSM alarm

Hvad er en GSM Alarm?

En GSM alarm er en tyverialarm med et indbygget GSM modul. Det betyder at alarmen kan koble sig på mobiltelefonnettet, og kommunikere med din mobiltelefon.

Hvad er fordelen ved en GSM alarm?

En af de helt store fordele ved en GSM alarm er, at den er meget svær at sætte ud af drift. Det er nemlig ikke sådan lige for en indbrudstyv at ødelægge dens forbindelse til mobilnettet. Der er jo ingen mulighed for at skære eller klippe telefonledninger eller kabler over.

Er GSM alarmen tilknyttet en alarmcentral?

Du kan også få en GSM alarm med abonnement således, at den er knyttet til en alarmcentral. Alarmcentralen skal bare tilknyttes alarmen, så de også får besked, når tyverialarmen går i gang. Det gør nemlig, at de hurtigst muligt kan gennemføre et tjek af din bolig.

Kræver en GSM alarm abonnement?

Det er op til dig selv, om du ønsker en GSM alarm med eller uden abonnement. Du skal bare være opmærksom på at opveje alle fordele og ulemper mod hinanden, så du ender med den rigtige løsning til dine behov.

Bestil et gratis sikkerhedstjek i dag

Uanset om du ønsker at investere i en gsm alarm med eller uden abonnement, anbefaler vi, at du starter med at få foretaget et sikkerhedstjek. Det gør vi helt gratis og uforpligtende hos SD Teknik. Ved et sikkerhedstjek gennemgår vi sammen din bolig og taler om dine ønsker og behov for gsm alarm. Herefter anbefaler vi dig en løsning, som matcher. Men hvilken løsning du vælger, er op til dig.

Vi arbejder dog ud fra et princip om, at vores kunder skal anbefales den løsning, som er nødvendig for deres tryghed – hverken mere eller mindre. Derfor kan du altid stole på, at vi rådgiver dig professionelt.

Læs mere om alarm uden abonnement
Læs mere om Trueguard
Læs mere om tyverialarm med kamera
Læs mere om smart alarm
Læs mere om overvågningskamera trådløs udendørs med optager 

 Prøv vores Prisberegner  

Skriv til os

Kontakt
Se vores anmeldelser på Trustpilot 
SD TEKNIK HAR OVER 23 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de seneste 7 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
Åbningstider: Man-fre. 7-17, lør-søn 9-15
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Hellevej 2, 2680 Solrød Strand
CVR: 27280331
Email: info@sdteknik.dk (bevares normalt indenfor en time)
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-