Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 0,00 kr.
Prisberegner

En hjemmealarm beskytter de vigtige ting i dit liv.

Danmark er desværre et af de lande i Europa med den højeste indbrudsfrekvens per indbygger, men ved at få installeret en hjemmealarm kan du nedsætte risikoen markant for, at det er dit hjem, der bliver ramt. Adspurgt vil de fleste danskere sige, at det vigtigste i deres liv er deres familie. Og derfor giver det også så god mening at få en hjemmealarm, da den både virker præventivt ved at afskrække eventuelle tyveknægte, allerede inden de forsøger at tiltvinge sig adgang til din bolig, og samtidig giver en uvurderlig tryghed og ro for dig og din familie.

Skulle I alligevel få indbrud, er der en ekstra sikkerhed i at vide, at det ubudne besøg hurtigt bliver afbrudt af enten den høje sirene, der går i gang, eller naboerne der kommer til. Og hvis du vælger at have et Securitas abonnement tilsluttet din hjemmealarm, så kontaktes kontrolcentralen i samme øjeblik, alarmen bliver aktiveret.

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Vi finder sammen den hjemmealarm, der passer til jer

Hos SD Teknik har vi mere end 20 års erfaring, hvor vi har sat flere end 4.500 alarmsystemer op, så vi kan med sikkerhed sige, at ikke to familiers behov og krav til deres hjemmealarm er helt ens.

Boligarealets indretning, kæledyr, antal adgangsveje til boligen og eventuelle ekstra bygninger, der også skal sikres, er alt sammen med til at skabe unikke forhold, der skal tages højde for, når man skal vælge alarm uden abonnement.

Derfor tilbyder vi også et gratis og uforpligtende møde, hvor SD Teknik kommer ud og taler med jer, ser på jeres bolig indefra og udefra og ikke mindst giver jer råd og vejledning omkring, hvordan den bedst mulige hjemmealarm vil se ud for netop jer.

SD Teknik kan installere hjemmealarmen, eller du kan gøre det selv

Når vi er blevet enige om, hvilken alarmløsning I skal have, kan I vælge at lade SD Teknik installere hjemmealarmen, så I er sikre på, at alt bliver opsat til perfektion.

Det er værd her at huske på, at arbejdslønnen for at opsætte en hjemmealarm kan fratrækkes under ordningen for håndværkerfradrag, så udgiften behøver ikke at blive særligt stor.

Alternativt kan du også vælge selv at stå for installationen, da især de mindre basispakker er lige til at gå til og ganske nemme at sætte op. Når du modtager hjemmealarmen, er den nemlig allerede forprogrammeret efter dine ønsker, så det kræver faktisk ikke noget særligt, for alarmerne fra TrueGuard er virkelig intuitive og brugervenlige.

Det samme gør sig gældende for selv de store systemer med mange detektorer, kameraer og eventuelle tilslutninger til Smart Home.

Læs mere

INKLUSIV KONTROLCENTRAL

Læs mere

BASISPAKKEN

Læs mere

VILLAPAKKEN

Læs mere

VILLAPLUSPAKKEN

Læs mere

Styr din hjemmealarm med den brugervenlige TrueConnect App

SD Teknik forhandler hjemmealarmer fra den anerkendte producent TrueGuard, som laver "state of the art" alarmsystemer med alle former for sikkerhedsforanstaltninger og de nyeste teknologier til styring af både system og Smart Home komponenter.

Det hele bliver styret og konfigureret gennem TrueConnect app’en, hvor du ganske let kan styre de forskellige enheder, og hvor du også vil få besked om indbrud eller bevægelse på din grund samt billed- og videodokumentation, når dine overvågningskameraer fanger indbrudstyven.

Med en hjemmealarm fra TrueGuard er du allerede godt på vej til at have et Smart Home også, og du har derved mulighed for at styre lyset i boligen, åbne og lukke din garageport, tjekke om alle døre og vinduer er lukket, få besked når børnene er kommet hjem og meget mere alt efter din installerede løsning.

At sige ja tak til en TrueGuard hjemmealarm fra SD Teknik er det samme som at sige ja tak til fremtiden indenfor det moderne smarte hjem, hvor mulighederne er store, og det hele kan styres fra din smartphone.

Læs mere

Topmoderne hjemmealarm til en fornuftig pris og med håndværkerfradrag

Hjemmealarm

Vores Trueguard Smartalarm

Som privatperson kan du med en Smartalarm selv overvåge din bolig, og har du allieret dig med gode venner eller naboer, kan du stoppe et eventuelt indbrud ved at kontakte enten dem eller myndighederne. Ofte vil en allieret nabo endda kunne nå frem til boligen hurtigere, end en vagt fra alarmcentralen kan. En Smartalarm har desuden en lang række funktioner og tilbehør, som næsten kan få et abonnement til at føles overflødigt. Du kan for eksempel tilkøbe separat videoovervågning eller koble dit alarmsystems TrueConnect-app op på for eksempel lys, vand og el.

Så kan du holde øje med og styre dit hjem, uanset hvor du befinder dig. App’en har et lækkert og intuitivt design, som betyder, at du nemt får dannet dig et overblik. Derudover kan du tilkøbe funktioner såsom push-beskeder, når dine børn kommer hjem fra skole. App’en kan hentes i AppStore samt til Android og Google Play.

Læs mere

FAQ - ofte stillede spørgsmål om hjemmealarm

Hvad er den bedste hjemmealarm?

Vores anbefaling falder på Smartalarm fra Trueguard. Det er det sikre valg til en hjemmealarm, der sikrer hele huset.

Installerer i hjemmealarmen for mig?

Ja det kan vi sagtens, og det er også den løsning de fleste vælger.

Kan jeg styre hjemmealarmen via min mobiltelefon?

Ja du kan downloade den brugervenlige app TrueConnect, og styre din hjemmealarm derfra.

Bestil et gratis sikkerhedstjek i dag

Uanset om du ønsker at investere i et alarmsystem med eller uden abonnement, anbefaler vi, at du starter med at få foretaget et sikkerhedstjek. Det gør vi helt gratis og uforpligtende hos SD Teknik. Ved et sikkerhedstjek gennemgår vi sammen din bolig og taler om dine ønsker og behov for alarmsikring. Herefter anbefaler vi dig en løsning, som matcher. Men hvilken løsning du vælger, er op til dig.

Vi arbejder dog ud fra et princip om, at vores kunder skal anbefales den løsning, som er nødvendig for deres tryghed – hverken mere eller mindre. Derfor kan du altid stole på, at vi rådgiver dig professionelt.

Besøg vores webshop

Skriv til os

Kontakt
Se vores anmeldelser på Trustpilot 
SD TEKNIK HAR OVER 23 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de seneste 7 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
Åbningstider: Man-fre. 7-17, lør-søn 9-15
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Hellevej 2, 2680 Solrød Strand
CVR: 27280331
Email: info@sdteknik.dk (bevares normalt indenfor en time)
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-