Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 0,00 kr.
Prisberegner

Alarm uden abonnement

Professionel 868 Mhz tyverialarm privat

Sikring på dine præmisser

Brugervenligt interface

Smartalarm uden bindinger

Altid kundeejet løsninger

Tyverialarm privat

Landsdækkende samarbejdspartnere

Mulighed for Securitas kontrolcentral

Alarm uden abonnement

Topkarakter på Trustpilot

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Alarm uden abonnement,- tyverisikring af dit hjem

Alarm uden abonnement eller med abonnement,- både som privatalarm eller erhvervsalarm.

Der er mange forskellige måder, hvorpå du kan tyverisikre dit hjem. Er det ikke nok for dig at få naboen til at tømme postkassen og holde lidt øje med boligen, imens du er væk, bør du nok overveje at investere i et alarmsystem til privat. Det behøver ikke at være så dyrt eller besværligt, som du måske tror at installere en tyverialarm uden abonnement. Du kan selv vælge hvorvidt du ønsker din tyverialarm med abonnement eller din alarm uden abonnement.

Hos SD Teknik skræddersyr vi vores alarmsystemer privat til dig, således at de matcher alle dine behov og ønsker.
Der er mange fordele ved at investere i en alarm uden abonnement, hvor du frit kan bestemme om du ønsker et abonnement til en kontrolcentral,- det er netop hvad vi tilbyder. En tyverialarm med opkobling til Securitas A/S kontrolcentral og en månedligt abonnement, er en lidt dyrere løsning, men giver ofte vore kunder en utrolig høj grad af tryghed. For andre kan det virke overflødigt at have en kontrolcentral tilknyttet deres alarmsystem eller boligalarm.
Valget er helt dit eget hos os.
      Prøv vores prisberegner    
SKAL VI MONTERE DET HELE FOR DIG ELLER VIL DU SELV ?,-  VALGTET ER HELT DIT EGET

Din næste alarm uden abonnement starter hos os

 • BASISPAKKE MED RUMFØLER
 • 2695 kr.
  Inkl. gratis programmering
 • BASISPAKKE PRO MED FOTO
 • 3695 kr.
  Inkl. gratis programmering
 • VILLAPAKKE PRO
 • 5295 kr.
  Inkl. gratis programmering
 • VILLAPLUSPAKKE PRO
 • 7295 kr.
  Inkl. gratis programmering

Ingen bindinger eller skjulte afdrag

Installeres af uddannede elektrikere

Skræddersyet til dit behov

Trådløs og nem montering

Topkarakter på Trustpilot

Online support til installation

Securitas kontrolcentral er et frit tilvalg

E-mærket webshop

Tyverialarm til din bolig

Hvorfor vælge en alarm uden abonnement?

Alarm uden abonnement eller med abonnement ?

Du skal vælge en tyverialarm med abonnement, hvis du vil have ekstra tryghed når du forlader boligen. En tyverialarm på abonnement betales typisk på månedlig basis og er derfor ofte en dyrere investering end andre alarmløsninger.

 

Til gengæld får du for din månedlige betaling en ekstremt stor sikkerhed. Alarmen vil typisk være koblet på en kontrolcentral, som både overvåger din hjemmealarm og giver dig hurtig besked, hvis den går.

 

I tilfælde af indbrud kan kontrolcentralen sende en vagt ud til din bolig. Hos SD Teknik har vi et stærkt samarbejde med Securitas A/S, og det vil derfor være dem, som rykker ud, hvis du skulle få indbrud.

 

Securitas A/S er en af de største og bedste kontrolcentraler på markedet, hvorfor vi er utrolig glade for at kunne tilbyde denne service.

 

En opkoblet alarm til Securitas kontrolcentral, koster igennem os fra kun kr.179,- pr.mdr. (kan opsiges efter de første 6 mdr.)

 

Læs mere
Alarm uden abonnement
Vores tyverialarm uden abonnement

Som privatperson kan du med en alarm uden abonnement selv overvåge din bolig, og har du allieret dig med gode venner eller naboer, kan du stoppe et eventuelt indbrud ved at kontakte enten dem eller myndighederne. Ofte vil en allieret nabo endda kunne nå frem til boligen hurtigere, end en vagt fra alarmcentralen kan.

 

En Smartalarm har desuden en lang række funktioner og tilbehør, som næsten kan få et abonnement til at føles overflødigt. Du kan for eksempel tilkøbe separat videoovervågning eller koble din privatalarms TrueConnect-app op på for eksempel lys, vand og el.

 

Så kan du holde øje med og styre dit hjem, uanset hvor du befinder dig. App’en har et lækkert og intuitivt design, som betyder, at du nemt får dannet dig et overblik. Derudover kan du tilkøbe funktioner såsom push-beskeder, når dine børn kommer hjem fra skole. App’en kan hentes i AppStore samt til Android og Google Play.

      Prøv vores Prisberegner     

Bestil en alarm uden abonnement

Der findes et hav af forskellige alarmløsninger til din bolig, sommerhus eller til mindre erhverv,- det kan derfor være svært at vælge hvilken løsning der netop passer til dig. Skal man købe en alarm uden abonnement eller med abonnement til Securitas kontrolcentral og hvilke fordele og ulemper kan der være ved de to løsninger?. En ting ligger dog altid fast hos,- du ejer du altid din alarmløsning.

 

Hos SD Teknik tilbyder vi mange forskellige løsninger, og skræddersyr gerne en privatalarm uden abonnement, som matcher lige præcis dine behov og ønsker. Her på siderne kan du læse mere om, hvilke fordele og ulemper der kan være ved at investere i et alarmsystem, med henholdsvis opkobling til Securitas kontrolcentral eller alarmsystem uden abonnement. Hos os kan du nemlig selv vælge efter dit behov.

Trueconnect app
Med den brugervenlige TrueConnect app, har du nem adgang og kan betjene hele systemet fra ét sted. Appen fungerer både som fjernbetjening af de helt basale sikringsfunktioner, ligesom den også bruges til at styre hjemmestyring.

Hvad enten du er på ferie i en længere periode eller blot på arbejde i nogle timer, så kan du altid, via appen, tjekke hjemmet og sikre dig at alt er, som det skal være.
For at højne sikkerheden til din Smartalarm, vil du altid få en push notifikation, hvis den pludselig mister forbindelsen,- som ved f.eks internetsvigt eller manglende GSM dækning.
11. april 2023 ny opdateret ver. 2.15

Hvorfor vælge en privatalarm med abonnement?

Når du vælger at investere i en privatalarm med abonnement, betyder det, at der er koblet en alarmcentral til din boligs alarmsystem. Denne opkobling kan for eksempel være til vores samarbejdspartner Securitas A/S. Securitas er en af Danmarks største og bedste kontrolcentraler, hvorfor vi er trygge ved at arbejde sammen med lige præcis dem. Med en privatalarm med kontrolcentral betaler du typisk en månedlig ydelse. Hos Securitas A/S er denne på 179 kr. pr. måned.

Til gengæld sørger de for at overvåge dit hus ved hjælp af dit alarmsystem privat, og i tilfælde af indbrud vil en af deres vagter kunne tage ud til din bolig. Vi oplever, at mange af vores kunder finder denne løsning utrolig betryggende, hvorfor de vælger at investere i en privatalarm med abonnement. Der findes dog mange slags løsninger, og et fast abonnement er ikke nødvendigvis det rigtige for dig.

Spar penge, og vælg en privatalarm af høj kvalitet uden abonnement

For nogle kunder kan det virke overflødigt og dyrt at vælge en abonnementsløsning. Det forstår vi godt hos SD Teknik. Desuden tror vi på, at man som forbruger skal have lov til at eje sin alarm, når man har investeret i den. Det gør du, når du vælger en alarm uden abonnement. Her er ingen ekstra omkostninger, når først alarmen er betalt.

 

Køber du din privatalarm hos os, investerer du samtidig i en Smartalarm, hvor du har alle muligheder for at udvide og tilkøbe tilbehør, som gør din alarm yderst effektiv. Det er derfor, vi siger, at vores alarmer er fremtidssikrede. Skulle dine behov af den ene eller anden årsag ændre sig, efter at du har købt din alarm, behøver du ikke at investere i en helt ny alarm.

 

Du kan altid udvide din nuværende alarmsystem privat med nyt tilbehør. Du kan blandt andet vælge at tilkoble videoovervågning for på den måde at holde øje med dit hjem via app’en på din telefon eller tablet – uanset hvor du befinder dig.

 

Det kan desuden være en god idé at alliere sig med en nabo eller god ven, som bor i nærheden. Skulle din alarm gå, imens du er væk hjemmefra, vil personen som oftest kunne være på pletten endnu hurtigere end vagten fra alarmcentralen. I mange tilfælde vil det skræmme indbrudstyven væk. Hvis de da overhovedet tør trænge ind i et hjem, som har et alarmmærkat.

FAQ - ofte stillede spørgsmål om alarm uden abonnement

Hvad er den bedste alarm uden abonnement?

Vi anbefaler en Smartalarm fra Trueguard, som det bedste valg, hvis du skal have en alarm uden abonnement.

Kan jeg få en alarm til hjemmet uden abonnement?

Alarm uden abonnement er det perfekte valg, hvis du ikke ønsker løbende omkostninger fra dit alarmsystem. Du kan altid tilvælge vores TrueGuard tyverialarm med abonnement efterfølgende,- hvis du vil have ekstra tryghed, når du forlader din bolig.

Kan man få et GSM alarmsystem uden abonnement?

Ja det kan du sagtens. Vi har mange løsninger på dette område.

Virker et alarmsystem over wifi?

Det kommer an på hvilken model du vælger, men de fleste alarmsystemer virker idag over både wifi og GSM / mobilt netværk.

Alarm uden abonnement

Leder du efter den bedste tyverialarm uden abonnement? Du har måske søgt efter:

Hjemmealarm uden abonnement

Vi har flere forskellige hus alarmer uden abonnement. Det kan være lige fra et gør det selv alarm system uden abonnement, hvor du bestiller  tingene i vores webshop, og selv sætter det op, til en lidt dyrere tyverialarm med kamera uden abonnement med sensorer. På modeller som har en alarm med videoovervågning uden abonnement, anbefaler vi, at vi kommer ud og hjælper dig med at installere og montere systemet. Læs også og TrueGuard og Ajax alarm her.

Bestil et gratis sikkerhedstjek i dag

Uanset om du ønsker at investere i et alarmsystem med eller uden abonnement, anbefaler vi, at du starter med at få foretaget et sikkerhedstjek. Det gør vi helt gratis og uforpligtende hos SD Teknik. Ved et sikkerhedstjek gennemgår vi sammen din bolig og taler om dine ønsker og behov for alarmsikring. Herefter anbefaler vi dig en løsning, som matcher. Men hvilken løsning du vælger, er op til dig. Vi arbejder dog ud fra et princip om, at vores kunder skal anbefales den løsning, som er nødvendig for deres tryghed – hverken mere eller mindre. Derfor kan du altid stole på, at vi rådgiver dig professionelt.
Besøg vores webshop

Skriv til os

Kontakt
Se vores anmeldelser på Trustpilot 
SD TEKNIK HAR OVER 23 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de seneste 7 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
Åbningstider: Man-fre. 7-17, lør-søn 9-15
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Hellevej 2, 2680 Solrød Strand
CVR: 27280331
Email: info@sdteknik.dk (bevares normalt indenfor en time)
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-