Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 0,00 kr.
Prisberegner

Privatalarm fra SD Teknik

Der er både sikkerhed og tryghed i at have en privatalarm til at passe på hjemmet. SD Teknik forhandler nogle af de bedste privatalarmer på markedet, og de er slet ikke så dyre eller besværlige,- at få installeret.

Mange mennesker føler sig ikke helt trygge, når de forlader hjemmet i dagtimerne eller flere dage på forretningsrejser og ferie, men det kan vi hos SD Teknik hjælpe med at rette op på.

Vores privatalarmer blandt de absolut bedste på markedet, og det er en påstand, vi godt tør stå ved efter mere end 20 års erfaring i branchen og flere end 4.500 alarm installationer.

Læs med her og bliv klogere på, hvilke overvejelser du skal gøre dig, før du vælger, hvilken privatalarm der er den rigtige for dig og din familie.

Læs mere

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Avancerede privatalarm til den rigtige pris

SD Teknik samarbejder med og forhandler TrueGuard privatalarmer, da vi 100% kan stå inde for deres driftsikkerhed, fleksibilitet og brugervenlighed.

Privatalarmer skal bare fungere, og TrueGuards alarmsystemer er gennemtestede og AIA godkendte, så du ikke oplever udfald, falske alarmer eller andet, som ødelægger tilliden til din privatalarm.

TrueGuards privatalarmer er desuden dejligt fleksible, da de kan skaleres op og ned i omfang og funktioner, alt efter hvordan dit behov er. Helt op til 160 forbundne enheder er loftet, der skal rammes, før en af vores privatalarmer ikke kan være med mere, og så mange sensorer og detektorer har vi endnu ikke været ude for, at nogle af vores kunder har haft brug for.

Herudover er de også meget brugervenlige, så man ikke på nogen måde behøver at have teknisk snilde for at kunne opsætte, konfigurere og overvåge de forskellige arealer på matriklen. Det hele styres enten via betjeningspanelet på din alarm uden abonnement  eller gennem den tilknyttede TrueConnect app,- og begge dele er uhyre intuitive og lette at finde rundt i.

Faktisk fortæller vi gerne, at TrueGuards privatalarmer er så simple, at selv et barn kan finde ud af dem, men det er der nu også en mere praktisk grund til, for børnene er ofte de første, der kommer hjem, og de skal selvfølgelig også kunne finde ud af at slå systemet fra og være trygge ved det og de forskellige komponenter.

SD Tekniks erfarne specialister skal nok hjælpe alle familiemedlemmer – fra den yngste til den ældste – med at blive fortrolige med hjemmets privatalarm.

Læs mere

Et væld af trådløse komponenter til din privatalarm

Langt de fleste sensorer og detektorer til vores privatalarmer er trådløse, hvilket både er det mest praktiske og det mest æstetiske for hjemmet, så WAF-indekset (Wife Approval Factor) kommer helt i top, når der ikke skal føres ledninger alle vegne.

Det er faktisk kun nogle få komponenter, der kommer med ledning som standard, og det er i de tilfælde, hvor der er brug for mere strøm, end et par almindelige batterier kan klare, som for eksempel Live HD videokameraet eller den avancerede 5-i-1 detektor til røg, temperatur, termosensor til hurtig temperaturstigning, 360 grader rumføler og indbygget nødlys.

Ellers er alle vores TrueGuard privatalarmer primært trådløse med flere trådløse teknologier indbygget,- de fleste er inklusiv 3G/LTE GSM, WiFi, Z-Wave, Zigbee og den nye F1 868 Mhz frekvens, der har en imponerende rækkevidde på hele 2 km, og det er trods alt de færreste danske grunde, der overstiger den grænse. Til gengæld giver det mulighed for at sætte enheder op i garagen, udhuset, haveskuret, bådhuset eller noget helt femte og tilslutte det til privatalarmen, så de også kan blive overvåget.

Og du behøver ikke at være nervøs for, at den trådløse privatalarm kan hackes af ekstra dygtige indbrudstyve, for de er udstyret med både jamming og sabotage overvågning, der kommer tyvene i forkøbet, hvis de prøver at bryde ind i systemet eller deaktivere enkelte forbundne enheder.

TrueGuards trådløse privatalarmer er med andre ord mindst lige så sikre som et kablet alarmsystem, der desuden er meget mere besværligt at installere og lave om på efterfølgende. Vores trådløse komponenter kan nærmest flyttes efter forgodtbefindende af ejeren, hvis hjemmets indretning ændres, eller der skal opsættes flere sensorer.

Læs mere

SD Tekniks privatalarmer er meget mere end en indbrudsalarm

Privatalarm

Privatalarm i samarbejde med Securitas A/S

Ønsker du at udbygge sikringen af dit hjem med opkobling til et vagtselskab, kan det også nemt klares. Vi har et godt samarbejde med Securitas A/S, der er et af Danmarks førende vagtselskaber, så dem vil I hurtigt føle jer trygge ved.

En opkobling til Securitas’ kontrolcentral koster fra 169 kroner om måneden, og for de penge overvåges jeres hjem af erfarne vagtfolk, der hjælper med at passe på jer og jeres værdier.

Hvis privatalarmen i jeres hjem aktiveres, bliver en Securitas vagt sendt afsted til jeres bolig, og det er en meget betryggende viden at have, når man ikke er hjemme til hverdag, eller når hele familien er taget på ferie.

Det giver mange privatalarm-ejere den berømte ”ro i maven”, og det er hurtigt 169 kroner om måneden værd.

Læs mere

Naboerne kan også alarmeres af din privatalarm

I alle TrueGuards privatalarmer er der indbygget en 104 db høj sirene, og den bliver aktiveret, når alarmen går. 104 decibel er rigtig højt og svarer faktisk til en bulldozer for fuld udblæsning, så udover at være øredøvende for indbrudstyven, vil den helt sikkert også gøre naboer og forbipasserende opmærksomme på, at der er noget galt.

Har I en velfungerende Nabovagt ordning i nabolaget, kan den godt gøre det ud for et vagtværn, og naboerne kan alt andet lige ofte være hurtigere på pletten end en udsendt vagt kan.

Derfor kan man godt overveje at bruge denne løsning i stedet for abonnementet til vagtselskabet, men det kræver selvfølgelig, at du har gode og opmærksomme naboer, som gerne kigger forbi dit hjem, hvis sirenen begynder at lyde.

Videoovervågning som en stærk opgradering af din privatalarm

En god tredje løsning på sikringen af jeres hjem er at opsætte videoovervågning både inde i hjemmet og udenfor.

Indbrudsraten i Danmark er høj, og mange indbrud bliver desværre aldrig opklaret, hvilket kan føles meget utrygt for beboerne af et hjem, der har haft ubudne gæster, som ikke er blevet fanget.

Videoovervågning giver både en ekstra sikkerhed, og den giver også mulighed for at optage indbruddet og måske ligefrem få et billede af tyven, som politiet kan bruge i opklaringsarbejdet.

At have billed- eller videodokumentation er desuden obligatorisk for at få politiet til at rykke ud til et igangværende indbrud, for med mindre du selv har set indbruddet ske eller har denne dokumentation, vil politiet ikke bruge kræfter på noget, der i teorien kunne være en falsk alarm.

Læs mere

FAQ - ofte stillede spørgsmål om privatalarm

Hvad er den bedste privatalarm?

En smartalarm fra Trueguard, er markedets mest fleksible alarmløsning og kan frit udbygges efter behov, så det må være det bedste valg af privatalarm.

Er SD Tekniks privatalarmer svære at betjene?

Overhovedet ikke,-  de er meget brugervenlige og kan nemt betjenes via et betjeningspanel eller en app, der kan installeres på din telefon.

Bestil et gratis sikkerhedstjek i dag

Uanset om du ønsker at investere i et alarmsystem med eller uden abonnement, anbefaler vi, at du starter med at få foretaget et sikkerhedstjek. Det gør vi helt gratis og uforpligtende hos SD Teknik. Ved et sikkerhedstjek gennemgår vi sammen din bolig og taler om dine ønsker og behov for alarmsikring. Herefter anbefaler vi dig en løsning, som matcher. Men hvilken løsning du vælger, er op til dig.

Vi arbejder dog ud fra et princip om, at vores kunder skal anbefales den løsning, som er nødvendig for deres tryghed – hverken mere eller mindre. Derfor kan du altid stole på, at vi rådgiver dig professionelt.

 

Besøg vores webshop

Skriv til os

Kontakt
Se vores anmeldelser på Trustpilot 
SD TEKNIK HAR OVER 23 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de seneste 7 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
Åbningstider: Man-fre. 7-17, lør-søn 9-15
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Hellevej 2, 2680 Solrød Strand
CVR: 27280331
Email: info@sdteknik.dk (bevares normalt indenfor en time)
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-