Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 0,00 kr.
Prisberegner

TrueGuard – Smartalarm

Sikring på dine præmisser

Brugervenligt interface

Smartalarm uden bindninger

Altid kundeejet løsninger

Landsdækkende samarbejdspartnere

Mulighed for Securitas kontrolcentral

Topkarakter på Trustpilot

Læs mere

Bliv ringet op

Bliv ringet op

TrueGuard Smartalarm Partner

Hos SD Teknik har vi sikret både private hjem og virksomheder i mere end 20 år. Derfor tør vi godt kalde os eksperter inden for alarmsystemer. For at kunne sikre vores kunder optimal sikkerhed samarbejder vi kun med de bedste i branchen. Det er derfor, at vi i dag har et tæt samarbejde med TrueGuard Alarm.

Det giver os nemlig mulighed for at tilbyde nogle af de bedste alarmsystemer på markedet. Her på siden kan du læse mere om, hvorfor TrueGuard er vores foretrukne samarbejdspartner inden for alarmsystemer. 
 Prøv vores Prisberegner 

TrueGuard Alarm – optimal sikring af din bolig

En TrueGuard alarm er meget mere end bare en alarm. Alarmen er nemlig udviklet med en filosofi om, at ikke to mennesker er ens, og derfor bør alarmløsninger heller ikke være ens. Derfor kommer de alarmer og alarmpakker, som du finder her hos SD Teknik, også med et væld af forskellige features. På den måde kan du selv være med til at sammensætte en alarmpakke, som passer til lige netop dit behov. Ikke mere, ikke mindre.

En TrueGuard alarm er samtidig en af de mest driftssikre og brugervenlige alarmsystemer. Køber du et alarmsystem fra TrueGuard hos SD Teknik, er du sikker på at få en alarm, som passer ind i dit liv og din dagligdag, og som ud over at dække dine behov også sikrer dig og din familie eller arbejdsplads optimal tryghed.

INKLUSIV KONTROLCENTRAL OG INSTALLATION

Læs mere

INKLUSIV INSTALLATION

Læs mere

INKLUSIV INSTALLATION

Læs mere

INKLUSIV INSTALLATION

Læs mere

Hvilken Smartalarm skal jeg vælge?

Er du i tvivl om sammensætningen af alarmsystemet og ønsker et sikkerhedstjek af din bolig, samt professionel installation? Se her.

Hvilken alarm, der passer til dit hjem, dit sommerhus eller din virksomhed, kommer helt an på, hvor stort behovet for sikkerhed er. Vi tilbyder derfor alt fra den simple TrueGuard alarm til den avancerede, professionelle alarm. Selv hvis du vælger den simple alarm, TrueGuard Smartbox alarmen, kan du være sikker på at være rigtig godt beskyttet mod indbrud helt uden, at du skal betale for en masse ekstraudstyr, som du ikke skal bruge.

Du kan også vælge en TrueGuard Smartbox Pro alarm, som ud over høj sikring af hjemmet også tilbyder en bred vifte af ekstra hjemmestyringsfunktioner og tilslutningsmuligheder, så som GSM og Zigbee som standard. Begge centraler styres let ved hjælp af et trådløst betjeningspanel og du kan selvfølgelig også styre alarmen uden for hjemmet ved hjælp af din TrueConnect App. Så bliver det ikke meget lettere at have fuld kontrol over dit alarmsystem.

Alle vores Smartalarmer er kompatible med:
Trueguard

Fremtidssikrede alarmløsninger

Hos SD Teknik er kundens behov i centrum, og derfor er det også helt op til dig, om du ønsker at investere i en TrueGuard alarm med abonnement, eller om du blot ønsker din alarm uden noget abonnement. Der er fordele og ulemper ved begge dele, og valget afhænger både af budget og den grad af sikkerhed, som du ønsker med din alarm.

Vælger du at købe en privatalarm med abonnement, vil din alarm være koblet op til en alarmcentral hos vores partner Securitas A/S. Det betyder, at du for en månedlig betaling er sikret, at en af deres vagter tager ud til din bolig, hvis alarmen skulle gå. Det finder rigtig mange kunder en stor tryghed i.

Der er dog også fordele at hente ved at købe din alarm uden abonnement, da der kan være mange penge at spare her. Vælger du at købe alarm uden abonnement, har du nemlig ingen ekstra omkostninger, når først alarmen er betalt. Er du usikker på, hvad der er den bedste løsning for dig, står vores erfarne specialister altid klar til at hjælpe og rådgive dig til at tage det optimale valg.

Smartstyring af hjemmet i din lomme

Når du investerer i en alarm hos os, investerer du samtidig i en alarm, som er fremtidssikret. Det betyder, at skulle dine behov ændre sig efter dit køb af en TrueGuard alarm, har du altid mulighed for at udvide dit nuværende system med ekstra tilbehør i stedet for at investere i en helt ny alarm.

TrueGuard alarmen er utroligt fleksibel på den måde. For eksempel kan du vælge at tilkoble videoovervågning. Det er både innovativt og utroligt brugervenligt. Samtidig kan du som kunde hos SD Teknik gøre brug af den smarte app-styring, uanset om du vælger at købe din TrueGuard alarm med eller uden abonnement.

Med smartstyring kan du blandt andet styre både lys, varme og el i husstanden samtidig med, at du beskytter dit hjem. Desuden kan du altid tjekke op på, hvordan det står til i dit hjem, også selvom du er på arbejde eller på farten. Så behøver du ikke bruge arbejdsdagen på at bekymre dig om, hvorvidt du nu fik tilkoblet alarmen om morgenen.

FAQ - ofte stillede spørgsmål om Trueguard Alarm

HVEM EJER TRUEGUARD ALARMEN EFTER DET ER INSTALLERET I MIN BOLIG?

Det gør du som kunde,- og grunden til det er, at du ikke lejer et alarmsystem på abonnementbasis som hos andre alarmselskaber. Hos os køber du vores alarmsystem og du ejer det derfor efterfølgende uden nogle abonnementsudgifter. Ønsker du dog opkobling til en alarmcentral, da vil du skulle betale et abonnement for denne service til vores samarbejdspartner Securitas A/S – men du vil stadig eje dit alarmsystem.

HAR JEG NOGEN BINDING ELLER SKJULTE AFDRAG VED TRUEGUARD ALARM ?

Nej, her er der kun tale om en engangsinvestering, så du har ingen bindingsperiode eller afdrag, som mange af de store alarmselskaber har på op til 5 år.

KAN MIN TRUEGUARD ALARM SENERE TILSLUTTES EN KONTROLCENTRAL?

Ja, det vil nemt og enkelt kunne lade sig gøre at blive koblet op på Securitas kontrolcentral, når og hvis du skulle have interesse i det.

KAN JEG SENERE BÅDE FÅ ONLINE OG TEKNISK HJÆLP TIL MIN TRUEGUARD ALARM, ENTEN VIA TELEFON ELLER TEKNIKER?

Ja i dagstimerne fra kl. 8-18 kan du altid ringe til os og få teknisk support og hjælp til din smartalarm.

KAN JEG SELV UDVIDE MIN TRUEGUARD ALARM?

Ja, via “min side” på www.trueconnect.dk, – derfra kan du tilføje og ændre alarmkoder, tilslutte nye komponenter, styre lyset og meget mere.

Kontakt os for hjælp til at finde den perfekte Trueguard Smartalarm til dig

Går du med en drøm om at investere i et driftssikkert, innovativt og brugervenligt alarmsystem? Hos SD Teknik kan du få foretaget et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af din bolig. Her gennemgår vi sammen dine ønsker og behov for alarmsikring, hvorefter vores erfarne medarbejdere vil rådgive dig til at finde en alarmløsning, som matcher lige nøjagtigt dine behov.

Vil du gerne vide mere om vores samarbejde med TrueGuard Alarm, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på dit næste alarmsystem, hører vi meget gerne fra dig.

Læs mere om alarm uden abonnement
Læs mere om Trueguard
Læs mere om tyverialarm med kamera
Læs mere om smart alarm
Læs mere om overvågningskamera trådløs udendørs med optager 

Besøg vores webshop

Skriv til os

Kontakt
Se vores anmeldelser på Trustpilot 
SD TEKNIK HAR OVER 23 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de seneste 7 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
Åbningstider: Man-fre. 7-17, lør-søn 9-15
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Hellevej 2, 2680 Solrød Strand
CVR: 27280331
Email: info@sdteknik.dk (bevares normalt indenfor en time)
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-