Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 0,00 kr.
Prisberegner

GØR DIT HJEM INTELLIGENT MED 
TRUECONNECT APP

Åben og luk din garageport

Tænd eller sluk for varmen

Styr lyset i boligen

Automatisk tænd lyset om aftenen

Tjek om alle døre og vinduer er lukket

Tjek status på trådløse enheder

Kompatibel med Philips Hue

Læs mere

Bliv ringet op

Bliv ringet op

TRUECONNECT APP

Når du har en Trueguard alarm fra os,- medfølger der altid en gratis Trueconnect+ app til systemet. Med denne smarte og brugervenlige app, kan du f.eks få en besked når børnene er kommet godt hjem fra skole, og har frakoblet alarmen. Du har også mulighed for at fjernstyre din Trueguard alarm, hvis du får håndværker på besøg eller andre som skal have adgang til huset, når du ikke er hjemme.
Har du fået monteret åbningskontakter på dine døre og vinduer, har du endnu en fordel ved din Trueguard alarm,- på forsiden af din alarm app, kan du nemlig se om alle døre og vinduer er lukket når du forlader huset,- det er smart.

Prøv vores Prisberegner

Med den brugervenlige TrueConnect app, har du nem adgang og kan betjene hele systemet fra ét sted. Appen fungerer både som fjernbetjening af de helt basale sikringsfunktioner, ligesom den også bruges til at styre hjemmestyring.

Hvad enten du er på ferie i en længere periode eller blot på arbejde i nogle timer, så kan du altid, via appen, tjekke hjemmet og sikre dig at alt er, som det skal være.
For at højne sikkerheden til din Smartalarm, vil du altid få en push notifikation, hvis den pludselig mister forbindelsen,- som ved f.eks internetsvigt eller manglende GSM dækning.
Download nyeste version til Android ver. 2.15
Trueconnect app
trueconnect app

LYSSTYRING

Du kan styre lyset i dit hjem. Det gælder både lamper og spots, men du kan også styre de populære Philips Hue pærers lysstyrke, farve m.m.

STRØMSTYRING

Du kan oprette smart strømstyring i dit hjem. Du kan tænde/slukke for hjemmeelektronik eller lave smarte regler, så alt slukker når du tilkobler alarmen.

VARMESTYRING

Med appen kan du desuden styre varmen i dit hjem eller sommerhus. Du kan blandt andet se temperaturen og tænde/slukke for radiatorer eller varmepumpen.

Når du ikke er hjemme, er det altid rart at kunne fjernstyre lyset,- dette kan nemt lade sig gøre via vores Smartplugs eller relæstyringer.
Din Trueguard alarm er selvfølgelig også kompatibel med både Philips Hue LED, Osram LED og visse IKEA trådløs.
Yderligere er der mulighed for at du kan åbne og lukke f.eks garageport, eller en markise via trådløst relæ.(kræver relæ kr.695)

Skulle uheldet alligevel være ude og du har indbrud, så modtager du 3 billeder fra hver fotodetektor, så du har mulighed for at underette naboer og Politi.

Dette er blot nogle af de mange funktioner, som gør at du har den mest intelligente Smartalarm på markedet.

Læs mere om alarm uden abonnement
Læs mere om Trueguard
Læs mere om tyverialarm med kamera
Læs mere om smart alarm
Læs mere om overvågningskamera trådløs udendørs med optager 

Kontakt

KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46 OG BESTIL ET GRATIS UFORPLIGTENDE SIKKERHEDSTJEK

Se vores anmeldelser på Trustpilot 
SD TEKNIK HAR OVER 23 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de seneste 7 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
Åbningstider: Man-fre. 7-17, lør-søn 9-15
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Hellevej 2, 2680 Solrød Strand
CVR: 27280331
Email: info@sdteknik.dk (bevares normalt indenfor en time)
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-