Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 0,00 kr.
Prisberegner

ALARMSYSTEM UDEN ABONEMENT

Hvis du ønsker at sikre dit hjem bedst muligt, kan det godt betale sig at investere i et samlet alarmsystem uden abonnement. Hos SD Teknik tager vi din tryghed meget alvorligt, og derfor samarbejder vi med nogle af branchens bedste for at sikre dig det bedst mulige alarmsystem til hjemmet. Her på siden kan du læse mere om vores forskellige tilbud og alarmer til hjemmet.

Læs mere

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Skræddersy dit alarmsystem uden abonnement

Når du investerer i et alarmsystem uden abonnement hos os, ejer du dit alarmsystem. Derfor behøver du heller ikke noget løbende abonnement, hvis du ikke ønsker det. Med vores tyverialarmer har du mulighed for at skræddersy et alarmsystem lige efter dit behov. Vi har forskellige pakker, som du kan vælge mellem.
Læs mere om alarm uden abonnement
Læs mere om Trueguard
Læs mere om tyverialarm med kamera
Læs mere om smart alarm
Læs mere om overvågningskamera trådløs udendørs med optager 

"Gør det selv" med et alarmsystem uden abonnement

Villapakken indeholder en central med indbygget sirene samt et betjeningspanel, fotodetektor, rumfølere, åbningskontakt samt styring via TrueConnect appen. Dertil vil din verificerede fotoalarm også tage et billede hvis der går en røgalarm i hjemmet, selv når alarmen er frakoblet. Villapluspakken kommer med samme funktioner, men med powercontrol, ekstra fotodetektor og ekstra skalsikring oveni. Skalsikring er en af de bedste måder at sikre dit hjem på. Det handler i bund og grund om at sikre ydersiden af dit hus, så det bliver så besværligt som muligt for tyvene at trænge ind i hjemmet.

Villapluspakken kommer med 4 åbningskontakter, så du om natten kan tilkoble udsatte døre eller vinduer til din alarm, men stadig bevæge dig frit rundt inde i huset. Med powercontrol har du desuden mulighed for at styre dine lamper via TrueConnect appen, du skal blot montere powercontrol stikket i en almindelig stikkontakt.
Så er du bedst sikret med alarmsystem til hjemmet.

Bedste alarmsystem uden abonnement

Vores alarmsystem uden abonnement kommer med en central med indbygget sirene samt et separat betjeningspanel. Pakken indeholder desuden en fotodetektor samt gratis appstyring af alarmsystemet via TrueConnect appen og en verificeret fotoalarm. Uanset om du vælger pakken med eller uden kontrolcentral, ejer du din alarm uden abonnement.

Vælger du basispakken med kontrolcentral, får du en Smartbox central med opkobling til vores samarbejdspartner Securitas’ kontrolcentral samt betjeningspanel, styring via TrueConnect appen og verificeret fotoalarm.

Du kan læse meget mere om vores forskellige alarmpakker her, og du er også altid velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre nærmere om vores alarmpakker, så du kan få det bedste alarmsystem uden abonnement.

SKAL VI MONTERE DET HELE FOR DIG ELLER VIL DU SELV ?,-  VALGTET ER HELT DIT EGET

Dit næste alarmsystem uden abonnement starter hos os.

 • BASISPAKKE MED RUMFØLER
 • 2695 kr.
  Inkl. gratis programmering
 • BASISPAKKE PRO MED FOTO
 • 3695 kr.
  Inkl. gratis programmering
 • VILLAPAKKE PRO
 • 5295 kr.
  Inkl. gratis programmering
 • VILLAPLUSPAKKE PRO
 • 7295 kr.
  Inkl. gratis programmering

Ingen bindinger eller skjulte afdrag

Installeres af uddannede elektrikere

Skræddersyet til dit behov

Trådløs og nem montering

Topkarakter på Trustpilot

Online support til installation

Securitas kontrolcentral er et frit tilvalg

E-mærket webshop

Tyverialarm til din bolig
Smartstyring af hjemmet i din lomme

Når du investerer i et alarmsystem uden abonnement hos os, investerer du samtidig i en alarm, som er fremtidssikret. Det betyder, at skulle dine behov ændre sig efter dit køb af en TrueGuard alarm, har du altid mulighed for at udvide dit nuværende system med ekstra tilbehør i stedet for at investere i et helt ny alarmsystem uden abonnement.

TrueGuard alarmen er utroligt fleksibel på den måde. For eksempel kan du vælge at tilkoble videoovervågning. Det er både innovativt og utroligt brugervenligt. Samtidig kan du som kunde hos SD Teknik gøre brug af den smarte app-styring, uanset om du vælger at købe dit alarmsystem med eller uden abonnement.

Med smartstyring kan du blandt andet styre både lys, varme og el i husstanden samtidig med, at du beskytter dit hjem. Desuden kan du altid tjekke op på, hvordan det står til i dit hjem, også selvom du er på arbejde eller på farten. Så behøver du ikke bruge arbejdsdagen på at bekymre dig om, hvorvidt du nu fik tilkoblet alarmen om morgenen.

De bedste samarbejdspartnere for din optimale sikkerhed

Hos SD Teknik har vi mere end 23 års erfaring med rådgivning og installation af kvalitetsalarmsystemer i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi har installeret mere end 5.000 alarmsystemer, og tør godt kalde os eksperter på området, når det gælder alarmsystem til hjemmet. Når du investerer i et alarmsystem hos os, investerer du samtidig i vores stærke netværk af både internationale og lokale samarbejdspartnere.

Vi har indgået et samarbejde med sikringspartneren TrueGuard Alarmsystemer, hvorfor vi får leveret nogle af Danmarks mest driftssikre og brugervenlige alarmsystem uden abonnement. Det er ikke nødvendigt at købe et løbende abonnement hos os.
Med installation af vores Smartalarm, kan du selv vælge om du ønsker den overvåget af Securitas kontrolcentral fra kun kr.179,- pr.mdr inkl. appstyring, eller om du kun vil benytte vores gratis appstyring,- valget er dit.
Securitas kontrolcentral kan altid opsiges med en måneds varsel efter de første 6 mdr.
Alarmsystem uden abonnement
Få alt i én samlet pakke - alarmsystem uden abonnement

Når du køber et alarmsystem uden abonnement hos SD Teknik, køber du mere end bare et alarmsystem. Vi sender for eksempel en fagudlært elektriker ud for at installere dit alarmsystem uden abonnement. Denne mulighed kan naturligvis fravælges. Vi anbefaler dog, at du får en af vores teknikere til at håndtere installationen, da du således er sikret en professionel håndtering af montering- og programmeringsopgaverne. Dette er dog ikke alt.

Når du køber et alarmsystem uden abonnement hos os, skræddersyr vi det efter lige præcis dine behov. Du har mulighed for at få den komplette alarmløsning, som giver dig tryghed mod både indbrud, brand og vandskader.

Det er helt op til dig, hvor simpelt eller fuldudstyret du vil have din alarmsystem uden abonnement. Med en smartalarm er du desuden fremtidssikret. Skulle dine behov ændre sig efter købet af dit alarmsystem uden abonnement, har vi en bred vifte af tilbehørsenheder og udvidelser, som du kan købe til din alarm. Vi tilbyder naturligvis også en professionel rådgivning samt installation og service af dit alarmsystem privat. Læs også om TrueGuard og Ajax alarm her.

FAQ - ofte stillede spørgsmål om Trueguard Alarm

HVEM EJER TRUEGUARD ALARMEN EFTER DET ER INSTALLERET I MIN BOLIG?

Det gør du som kunde,- og grunden til det er, at du ikke lejer et alarmsystem på abonnementbasis som hos andre alarmselskaber. Hos os køber du dit alarmsystem uden abonnement og du ejer det derfor efterfølgende uden nogle abonnementsudgifter. Ønsker du dog opkobling til en alarmcentral, da vil du skulle betale et abonnement for denne service til vores samarbejdspartner Securitas A/S – men du vil stadig eje dit alarmsystem.

HAR JEG NOGEN BINDING ELLER SKJULTE AFDRAG VED MIT ALARMSYSTEM UDEN ABONNEMENT?

Nej, her er der kun tale om en engangsinvestering, så du har ingen bindingsperiode eller afdrag, som mange af de store alarmselskaber har på op til 5 år.

KAN MIT ALARMSYSTEM UDEN ABONNEMENT SENERE TILSLUTTES EN KONTROLCENTRAL?

Ja, det vil nemt og enkelt kunne lade sig gøre at blive koblet op på Securitas kontrolcentral, når og hvis du skulle have interesse i det.

KAN JEG SENERE BÅDE FÅ ONLINE OG TEKNISK HJÆLP TIL MIN TRUEGUARD ALARM, ENTEN VIA TELEFON ELLER TEKNIKER?

Ja i dagstimerne fra kl. 8-18 kan du altid ringe til os og få teknisk support og hjælp til din smartalarm.

KAN JEG SELV UDVIDE MIT ALARMSYSTEM UDEN ABONNEMENT?

Ja, via “min side” på www.trueconnect.dk, – derfra kan du tilføje og ændre alarmkoder, tilslutte nye komponenter, styre lyset og meget mere.

Bestil et sikkerhedstjek i dag

Er du i tvivl om sammensætningen af alarmsystemet og ønsker et sikkerhedstjek af din bolig, samt professionel installation? Se her.

Hvilken alarmsystem uden abonnement, der passer til dit hjem, dit sommerhus eller din virksomhed,- kommer helt an på, hvor stort behovet for sikkerhed er. Vi tilbyder derfor alt fra den simple TrueGuard alarm til den avancerede, professionelle alarm. Selv hvis du vælger det simple alarmsystem uden abonnement, kan du være sikker på at være rigtig godt beskyttet mod indbrud helt uden, at du skal betale for en masse ekstraudstyr, som du ikke skal bruge.

Har vi vakt din interesse, eller ønsker du at høre mere? Så kontakt os på:

Telefon: 20 96 13 38 – E-mail: info@sdteknik.dk

Bliv kontaktet
Kontakt
Se vores anmeldelser på Trustpilot 
SD TEKNIK HAR OVER 23 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de sidste 7 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
Åbningstider: Man-fre. 7-17, lør-søn 9-15
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Hellevej 2, 2680 Solrød Strand
CVR: 27280331
Email: info@sdteknik.dk (bevares normalt indenfor en time)
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-