Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 0,00 kr.
Prisberegner

Alarm til hjemmet - Sådan sikrer du dit hjem mod indbrud

Selvfølgelig kan du aldrig med sikkerhed vide, at ubudne gæster ikke vil besøge dit hjem. Men det betyder dog ikke, at du ikke kan gøre det svært for dem. Det første skridt i forebyggelsen af indbrud er at vide, hvordan du kan få en alarm til hjemmet.

Selvom en del mennesker kun bekymrer sig om sikkerheden om natten, sker mange indbrud rent faktisk i dagslys, når de fleste mennesker er på arbejde, i skole eller løber ærinder. Det er derfor vigtigt, at du tager dine forholdsregler både om dagen og om natten og når du forlader huset for at sikre,- en af de bedste måder er at få en alarm til hjemmet.

Når det kommer til at beskytte din familie og dine ejendele, kan du ikke være for forsigtig, og der er mange måder hvorpå, du kan opnå et sikkert hjem. Her kan du læse mere om, hvordan du kan tyverisikre din bolig på bedste vis.

Læs mere

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Hvordan får jeg en alarm til hjemmet?

Den bedste måde er at få en alarm til hjemmet , og ved at undersøge boligen med en indbrudstyvs øjne. Hvis du hurtigt kan se, at det er nemt at åbne et specifikt vindue, vil en tyv være i stand til at komme til den samme konklusion. 

Når du tjekker din bolig udefra, bør du være opmærksom på, om nogle af dine værdifulde ejendele kan ses gennem vinduerne. Selvfølgelig behøver du ikke at fjerne alle dyre ejendele fra dit hjem, men det er en fordel at foretage små justeringer og rykke en smule rundt, hvor du kan.

Derudover er det en god idé at slå græsset, trimme buske og generelt holde udendørsarealerne pæne. Den sidste ting, du vil have, er nemlig at gøre det lettere for en tyv at skjule sig, så fjern alle muligheder for dette. 

Sidst men ikke mindst kan du installere belysning med bevægelsessensorer udenfor. Det kan du eksempelvis gøre ved dine indgange samt mørke hjørner af dit hjem. En potentiel ubuden gæst vil især blive forskrækket af et pludseligt spotlight og forhåbentligt skynde sig væk.

Bestil en alarm til hjemmet

Hvis du ønsker hjælp til at optimere tyverisikringen af dit hjem, kan du hos SD Teknik bestille et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek. 

Under sikkerhedstjekket vil din bolig blive gennemgået, så du kan få en afklaring på, om sikkerheden skal øges i dit hjem. Herved kan du vælge det alarmsystem, der passer bedst til dine ønsker.

Læs mere
Alarmsystemer med eller abonnement

INKLUSIV KONTROLCENTRAL OG INSTALLATION

Læs mere
Alarm til hjemmet

INKLUSIV INSTALLATION

Læs mere

INKLUSIV INSTALLATION

Læs mere

INKLUSIV INSTALLATION

Læs mere
Se priser på vores webshop

Invester i en Trueguard eller Ajax alarm til hjemmet

Der findes et væld af muligheder, når det kommer til at sikre dit hjem mod indbrud. Mange ønsker en alarm til hjemmet, så vi føler os trygge uanset, om vi er derhjemme, på ferie eller andre steder.

Hvis du tyverisikrer dit hjem både udefra og indefra, er du godt på vej med en alarm til hjemmet. Men du kan ligeledes vælge at investere i en privatalarm uden abonnement. Alarmer er nemlig kendte for at forhindre indbrud samt skræmme indbrudstyvene væk.

Med en privatalarm uden abonnement fra SD Teknik får du sikring på dine præmisser, da din alarm til hjemmet bliver skræddersyet, så den matcher dine behov. Vælg de funktioner, du foretrækker og sørg for, at det er de rette funktioner til din bolig. Ønsker du i stedet din alarm til hjemmet, der er koblet til Securitas’ kontrolcentral, er dette naturligvis også en mulighed.

Når din alarm til hjemmet er installeret, skal du huske at bruge det samt tilkoble systemet, når du forlader dit hjem. Desuden kan du placere klistermærker på eksempelvis døre og vinduer, der viser, at du har et alarmsystem i din bolig.

Læs mere
Ajax alarm - Trueguard
Hvordan tyverisikrer jeg mit hjem indefra?

At sikre dit hjem indefra er lige så vigtigt som at gøre det udefra. Til sammen gør dette, at du får et endnu mere sikkert hjem. 

For at sikre dit hjem indefra på bedste vis bør du altid holde alle døre og vinduer lukkede og låste. Et åbent vindue eller en ulåst dør er nærmest en invitation til indbrudstyve til nemt at komme ind i dit hjem, så hold dem lukket og låst, uanset om du er hjemme eller ej. Og glem ikke at lukke og låse døren til garagen. 

En anden god idé er at placere værdigenstande i et pengeskab i stedet for at placere dem frit tilgængeligt forskellige steder i dit hus. Har du ikke et pengeskab, er det en fordel at gemme meget værdifulde ejendele.

I og med at de fleste indbrud sker, når du ikke er hjemme, er det en god idé at få det til at se ud som om, at der altid er aktivitet i dit hjem selv, når du er andre steder. Det er klart en af de mest præventive metoder i forhold til at undgå besøg af ubudne gæster. Du kan blandt andet få lys med timere eller lade radioen eller fjernsynet stå tændt.

Læs mere
FAQ - ofte stillede spørgsmål om sikring af hjemmet

Hvad koster det at tyverisikre mit hjem?

Prisen på at tyverisikre dit hjem afhænger af, hvilke metoder du vælger. Ønsker du en privatalarm, kommer prisen an på, om det er med eller uden abonnement, type af alarmpakke, installation, tilbehør m.m.

Hvordan får jeg et sikkert hjem?

For at få et sikkert hjem kan du gøre brug af mange forskellige ting. Det kan være alt lige fra belysning til oprydning, nabohjælp, sikring af døre og vinduer samt at have en privatalarm.

Hvad kan jeg gøre for at holde indbrudstyve væk?

Hvis du ønsker at holde indbrudstyvene væk, skal du tyverisikre din bolig. Jo flere ting du gør for at få et sikkert hjem, jo mindre er chancen for, at tyvene besøger dit hjem.

Kan jeg gøre min bolig sikker uden omkostninger?

Ja, du kan sagtens få et sikkert hjem uden at bruge nogle penge. Du kan blandt andet rydde op udenfor, trimme buske, slå græsset og spørge dine naboer, om de vil holde øje med dit hjem.

Sikkert Hjem

Sikre hjem mod indbrud

For at sikre dit hjem mod indbrud er det vigtigt, at styrke hjemmets døre og vinduer, samt eventuelt investerer i en alarm til hjemmet

Hvordan sikrer man sit hjem mod indbrud

Først og fremmest er det vigtigt at solide døre og vinduer med gode låse. Endvidere må man have et samarbejde med naboer for at forhindre indbrud.

Hvad virker mod indbrud?

At forstærke døre, vinduer og låse er et effektivt middel for at undgå indbrud i sit hjem.

Hvordan undgår man tyveri?

For, at på længere sigt at undgå tyveri kan man:

- Skalsikring - stærke døre og vinduer.
- Sæt lås på vinduer.
- Udskift gamle låse.
- Få et ekstra beslag i døren.
- Anskaf et gitter for kældervinduerne.
- Installer en alarm til hjemmet.

Læs mere

Tyverisikring af hus

Tyverisiking er en effektiv metode til at hjælpe dig med at sikre dit hjem.

Hvordan sikrer man sig mod indbrud?

Du skal have fokus på fire områder:

- Sikring af døre og vinduer med solide låse
- Nabohjælp. Hent evt. Nabohjælps appen.
- Sørg for at have opstillet hæk og/eller hegn
- Sørg for at dit hus har lys tænd både udenfor og indenfor.

Hvordan holder man tyve væk?

Man skal signalerer, at der er liv i hjemmet, samt gøre det besværligt for tyven:

- Sørg for hoveddøren er fuldt oplyst og synlig fra vejen.
- Få tilsluttet sensorer på udendørsbelysning.
- Klippe hækken, således der er et frit udsyn mellem boligen og vejen og/eller din nabo.
- Låse haveredskaber inde og lås stigen fast.

Læs mere

Hvad er skalsikring?

Skalsikring betyder, at man sikrer den udvendige del af hjemmet. Man kigger på samtlige døre, vinduer, porte m.m. og vurderer hvilket sikkerhedssystem, der passer bedst til dig og dit hjem.

Tyverisikring af dør

Alle yderdøre bør have to låse, som sidder minimum 40 cm fra hinanden. Af de to låse bør den ene være ude vrider, således den skal åbnes fra begge sider med nøgle.

Tyverisikring af vinduer

Anskaf et vinduebeslag til dine vinduer, så disse er låst fast og mindsker risikoen for at tyven bryder ind gennem vinduerne.

Tyverisikring af terrassedør

Her er det oplagt, at ændrer dørgrebet til en anden model, hvor der benyttes kode eller nøgle til at åbne. Dette kaldes for paskvilgreb, og kan vælges med indvendig lås.

Læs mere

Sikring af vinduer mod indbrud

Når man sikrer vinduer, monterer man sikkerhedsskruer i glaslisterne. Dermed kan ruden ikke tages af udefra.

Hvordan sikrer man sig mod indbrud?

Du skal have fokus på fire områder:

- Sikring af døre og vinduer med solide låse
- Nabohjælp. Hent evt. Nabohjælps appen.
- Sørg for at have opstillet hæk og/eller hegn.
- Sørg for at dit hus har lys tændt både udenfor og indenfor.

Hvordan åbner man et vindue udefra?

Man kan altid se på hængslerne hvilken retning vinduer åbnes fra. Er de til højre udefra, åbnes vinduet denne ved og omvendt, hvis disse sidder venstre udefra.

Læs mere

Bestil et gratis sikkerhedstjek i dag

Uanset om du ønsker at investere i et alarmsystem med eller uden abonnement, anbefaler vi, at du starter med at få foretaget et sikkerhedstjek. Det gør vi helt gratis og uforpligtende hos SD Teknik. Ved et sikkerhedstjek gennemgår vi sammen din bolig og taler om dine ønsker og behov for alarmsikring. Herefter anbefaler vi dig en løsning, som matcher. Men hvilken løsning du vælger, er op til dig.

Vi arbejder dog ud fra et princip om, at vores kunder skal anbefales den løsning, som er nødvendig for deres tryghed – hverken mere eller mindre. Derfor kan du altid stole på, at vi rådgiver dig professionelt.

Læs mere om alarm uden abonnement
Læs mere om Trueguard
Læs mere om tyverialarm med kamera
Læs mere om smart alarm
Læs mere om overvågningskamera trådløs udendørs med optager 

Besøg vores webshop

Skriv til os

Kontakt
Se vores anmeldelser på Trustpilot 
SD TEKNIK HAR OVER 23 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de seneste 7 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
Åbningstider: Man-fre. 7-17, lør-søn 9-15
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Hellevej 2, 2680 Solrød Strand
CVR: 27280331
Email: info@sdteknik.dk (bevares normalt indenfor en time)
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-