Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 0,00 kr.
Prisberegner

Smartalarm - tyverialarm til privat og erhverv

Sikring på dine præmisser

Brugervenligt interface

Smartalarm uden bindninger

Altid kundeejet løsninger

Landsdækkende samarbejdspartnere

Mulighed for Securitas kontrolcentral

Topkarakter på Trustpilot

Læs mere

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Din tryghed med en Smartalarm fra SD Teknik

Hos SD Teknik ønsker vi, at du altid føler dig 100% tryg, når du forlader dit hjem. Det er blandt andet derfor, vi er forhandlere af de populære smartalarmer. 
En smartalarm kan kobles op til et hav af elementer i din bolig, så du altid kan holde øje med, hvad der foregår, og samtidig få øjeblikkelig besked, hvis din alarm skulle gå. 
Hos SD Teknik har vi 20 års erfaring med både private alarmer og erhvervsalarmer og den erfaring bruger vi til at hjælpe dig med at skræddersy den bedst mulige alarmløsning til lige præcis dit behov.

Hvorfor vælge en Smartalarm?

Når du vælger at investere i et alarmsystem hos SD Teknik, får du ikke blot en almindelig alarm. Du får en Smartalarm. Det betyder, at du har muligheden for at tilknytte en lang række features, som sikrer dit hjem endnu mere og hjælper dig i en travl hverdag. Du kan blandt andet altid tjekke, hvordan det står til i dit hjem via TrueConnect-app’en, som kan tilknyttes til dit alarmsystem.

Derudover har du også muligheden for at koble blandt andet din garage eller dit lys, varme og el op til alarmsystemet og styre det hele fra din app. Hvor simpelt eller smart I vil have det i jeres hjem, er helt op til jer.
Læs mere
Smartalarm

Hvorfor vælge en smartalarm?

Når du vælger at investere i en Smartalarm, investerer du samtidig i et stykke fremragende teknologi, som giver dig en bred vifte af muligheder for at styre dit hjem og din sikkerhed. Med en smartalarms mange funktioner kan du få ro i maven og slippe bekymringerne. Smartalarmen er koblet til TrueConnect-app’en på din telefon. Via denne kobling mellem dit hjem, dit alarmsystem og din app på mobiltelefonen kan du blandt andet:

Slukke kaffemaskinen så du ikke behøver at sidde på kontoret med den bekymring igen

Få besked når børnene kommer hjem fra skole

Fjernstyre din varme og lys i huset

Åbne din garageport uden at skulle stige ud ad bilen. Du skal blot trykke på en knap i din smartalarm-app.

Har du for eksempel investeret i en smartalarm til sommerhuset, behøver I ikke at bekymre jer om at ankomme til et koldt og mørkt hus. Med blot et par tryk på telefonen, kan I tænde for varmen i sommerhuset, allerede inden I kører hjemmefra, og således komme frem til en indbydende varme – også i de kolde vintermåneder. Det bliver ikke meget lettere end det.

Læs mere
trueconnect app

Når du køber din smartalarm hos SD Teknik, investerer du i en fremtidssikret alarm. Vi kalder det for fremtidssikret, fordi du altid har muligheden for at tilføje nye enheder til alarmen. Skulle dit behov derfor ændre sig efter dit køb af en smartalarm, er det ikke noget problem. Som standard har en Smartalarm en Ethernet-forbindelse, og dette åbner op for en lang række muligheder for at udvide. Hos os får du for eksempel altid en verificereret fotoalarm inkluderet i dit alarmsystem. På den måde vil du få tilsendt et billede af dit hjem så snart alarmen går. Det giver dig mulighed for at reagerer hurtigt og tage kontakt til politiet, hvis der er tale om et indbrud.

TrueConnect-app’en har desuden et utrolig nemt og intuitivt design, der hurtigt giver dig et overblik over din alarm og dens mange funktioner. Den kan hentes i AppStore samt til Android.
Du kan også vælge at investere i videoovervågning sammen med dit alarmsystem. Videokameraet vil være koblet op på en separat app, således at du kan følge tyvens færden under et indbrud, og er du heldig, kan du også få et glimt af tyvens ansigt. Det kan hjælpe myndighederne med at opklare indbruddet og dermed give dig en højere grad af tryghed – selv hvis du skulle være så uheldig at opleve et indbrud i din bolig.

iPhone 5 - iPhone 6
SKAL VI MONTERE DET HELE FOR DIG ELLER VIL DU SELV ?,-  VALGET ER HELT DIT EGET

Du bestemmer selv om du ønsker opkobling til Securitas A/S kontrolcentral

 • BASISPAKKE MED RUMFØLER
 • 2695 kr.
  Inkl. gratis programmering
 • BASISPAKKE PRO MED FOTO
 • 3695 kr.
  Inkl. gratis programmering
 • VILLAPAKKE PRO
 • 5295 kr.
  Inkl. gratis programmering
 • VILLAPLUSPAKKE PRO
 • 7295 kr.
  Inkl. gratis programmering

Ingen bindinger eller skjulte afdrag

Installeres af uddannede elektrikere (tilvalg)

Skræddersyet til dit behov

Trådløs og nem montering

Topkarakter på Trustpilot

Online support til installation

Securitas kontrolcentral er et frit tilvalg

E-mærket webshop

Tyverialarm til din bolig

FAQ - ofte stillede spørgsmål om smartalarm

FÅR JEG BILLEDER PÅ APP'EN HVIS ALARMEN GÅR?

Ja, hver fotodetektor sender 3 billeder til dig, hvis de registrerer bevægelse. Yderligere kan du selv tage et snapshot fra detektorer selv om alarmen er frakoblet.

KAN JEG SELV SKIFTE BATTERIER I MINE ALARM-ENHEDER?

Ja vores smarte Trueconnect+ app fortæller dig når du skal skifte batterierne i enhederne, – afhængig af komponenttypen holder batterierne mellem 3-5 år.

ER SYSTEMET SIKRET MOD JAMMING AF KOMPONENTERNE?

Ja, centralen overvåger ”ubudne gæster” som prøver at jamme systemet.

ER DER BACKUP BATTERI?

Ja, centralen har et backup batteri som holder ca. 20-24 timer

KAN ALARMEN BÅDE BRUGE GSM NETTET OG MIT EGET INTERNET?

Ja, centralen har mulighed for at benytte dit internet som 1. prioritet og GSM som backup, hvis dit internet skulle fejle.
På den måde går vi med livrem og seler, for at sikre din alarmoverførsel.

Få salg, installation og service i én samlet pakke hos SD Teknik

Når du investerer i et alarmsystem hos os, får du hele pakken – i hvert fald hvis du ønsker det. Det er nemlig dig, som ejer dit alarmsystem. Du behøver derfor ikke et løbende abonnement. Ønsker du imidlertid at koble en kontrolcentral til din alarm, kan det også lade sig gøre. Vi samarbejder med en af de største og bedste kontrolcentraler i Danmark – Securitas A/S. Når du køber dit alarmsystem hos os, får du således installeret et af de bedste alarmsystemer fra det danske marked samt løbende service og landsdækkende support. Du kan læse meget mere om vores forskellige alarmsystemer til hjemmet her.

Læs mere om alarm uden abonnement
Læs mere om Trueguard
Læs mere om tyverialarm med kamera
Læs mere om smart alarm
Læs mere om overvågningskamera trådløs udendørs med optager 

Skriv til os

Kontakt

KONTAKT SD TEKNIK I DAG, OG LAD OS AFTALE EN TID FOR ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE SIKKERHEDSTJEK AF DIN BOLIG, SOMMERHUS ELLER ERHVERV

Telefon: 20 96 13 38 – Email: info@sdteknik.dk

Se vores anmeldelser på Trustpilot 
SD TEKNIK HAR OVER 23 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de seneste 7 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
Åbningstider: Man-fre. 7-17, lør-søn 9-15
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Hellevej 2, 2680 Solrød Strand
CVR: 27280331
Email: info@sdteknik.dk (bevares normalt indenfor en time)
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-