Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 0,00 kr.
Prisberegner

Tyverialarm med kamera

Sikring på dine præmisser

Brugervenligt interface

Smartalarm uden bindninger

Altid kundeejet løsninger

Landsdækkende samarbejdspartnere

Mulighed for Securitas kontrolcentral

Topkarakter på Trustpilot

Læs mere

Bliv ringet op

Bliv ringet op

En tyverialarm med kamera er med til at sikre dig mod indbrud i dit hjem

Ønsker du at sikre dit hjem ekstra godt, anbefaler vi hos SD Teknik, at du investerer i en tyverialarm med kamera. Derfor kommer alle vores alarmsystemspakker med en verificeret fotoalarm. Med en alarm med tilhørende fotodetektor sendes der billeder direkte til dig, hvis din alarm går. Vi oplever, at det giver mange af vores kunder en stor tryghed, hvorfor vi mener, at et tyverialarm med kamera er en optimal løsning.

Hvorfor investere i en tyverialarm med kamera?

Fordelen ved at have en tyverialarm med kamera er at du kan følge med i, hvad der foregår i dit hjem, hvis alarmen går. Også selvom du er langt væk. Vil du have de bedste forudsætninger for at sikre dit hjem, kan du altså med fordel investere i en tyverialarm med kamera. Systemet fungerer således, at kameraet tager et billede, når alarm går i gang, og derefter sender billedet direkte til dig via din app på mobil, tablet eller computer.

Hos SD Teknik sælger vi verificerede alarmsystemer fra vores samarbejdspartner TrueGuard. Et billede fra en verificeret tyverialarm med kamera betyder, at du kan kan kontakte politiet og fortælle at du har billeder fra dit alarmsystem med uvedkommende i dit hjem, uanset hvor langt væk du er fra hjemmet. Billedet er et direkte bevis på, at der sker et indbrud i dit hjem, og i sådanne tilfælde kan du derfor kontakte politiet, som efterfølgende kan vælge at rykke ud til din bolig.
Sammensæt din Smartalarm i webshoppen
Tyverialarm med kamera

INKL. INSTALLATION OG KONTROLCENTRAL

Læs mere

BASISPAKKEN INKL. INSTALLATION

Læs mere

VILLAPAKKEN INKL. INSTALLATION

Læs mere

VILLAPLUSPAKKEN INKL. INSTALLATION

Læs mere

En god investering

Har du ikke en verificereret fotoalarm, kræves det, at du selv eller en nabo verificerer, at der er tale om et indbrud, før man må melde det til politiet.

En tyverialarm med kamera kan derfor ikke kun en god investering for din egen trygheds skyld, men det kan også være med til at afbryde indbruddet, inden tyvene er forsvundet med alt af værdi, og det kan lige frem være afgørende for, at politiet opklarer indbruddet og finder de ansvarlige.

Læs mere

En tyverialarm med kamera er standard

Hos SD Teknik er vi ikke tvivl om fordelene ved at have en tyverialarm med kamera, og derfor kommer både vores basispakker og villapakker med en fotodetektor.

Med vores basispakke får du en Smartalarm, som ved indbrud sender billederne direkte til din app. Basispakken kan fås inklusiv opkobling til kontrolcentralen hos vores samarbejdspartner Securitas A/S, som også vil modtage billederne, og efter dit ønske kan de herefter sende en alarmpatrulje til dit hjem. Fotoalarmen i basispakken er verificeret, hvorfor du må melde det til politiet, som kan vælge at rykke ud, fordi du har fotodokumentation fra alarmen.

 

Læs mere om alarm uden abonnement
Læs mere om Trueguard
Læs mere om tyverialarm med kamera
Læs mere om smart alarm
Læs mere om overvågningskamera trådløs udendørs med optager 

Med villapakken får du endnu mere for pengene. Her modtager du også et verificeret foto, hvis din røgalarm går, også selvom alarmen er frakoblet. Ligesom ved basispakken vil du modtage verificeret fotodokumentation ved indbrud og kan således kontakte politiet. Villapluspakken tager også verificerede billeder når både alarm og røgalarmen går, men har en ekstra powercontrol funktion. Så kan du styre husets lamper via den tilknyttede app, også under et indbrud.

Du kan læse meget mere om vores forskellige alarmpakker og de mange muligheder for tilkøb af funktioner.

SKAL VI KLARE DET HELE FOR DIG,- SIKKERHEDSTJEK SAMT PROFESSIONEL INSTALLATION?

Dit næste alarmsystem til hjemmet starter hos os,- med eller uden et abonnement.

 • ALARMPAKKE INKLUSIV
  SECURITAS KONTROLCENTRAL
 • 2995 kr.
  Inklusiv installation
 • BASISPAKKEN
 • 4995 kr.
  Inklusiv installation
 • VILLAPAKKEN
 • 6995 kr.
  Inklusiv installation
 • VILLAPLUSPAKKEN
 • 8995 kr.
  Inklusiv installation

FAQ - ofte stillede spørgsmål om tyverialarm med kamera

Hvad koster en tyverialarm med kamera?

Vores billigste pakke, der inkluderer en fotodetektor koster 2995,- og er færdigprogrammeret når du modtager alarmsystemet.

Kan jeg få en tyverialarm med kamera uden abonnement?

Ja det kan du sagtens og Securitas kontrolcentral kan altid tilvælges efterfølgende,- hvis det ønskes.

Hvorfor skal jeg anskaffe mig en tyverialarm med kamera?

Det har en stor præventiv effekt med kamera. Når en potentiel indbrudstyv spotter kameraet, kan det nemt skræmme ham væk og få ham til at vælge et andet hus.

Er en tyverialarm med kamera lovlig?

Ja det er 100% lovligt. Du har altid ret og lov til at overvåge din egen private ejendom.

Gør dit hjem sikkert – bestilt din tyverialarm med kamera her

Hos SD Teknik er vi specialister i sikringsløsninger. Det kommer af vores mange års erfaring med sikring af både private og erhverv. Vi samarbejder med nogle af markedets bedste for at give dig den optimale tyverialarm med kamera, som matcher alle dine krav og behov for et tyverialarm med kamera. Er du interesseret i at vide mere, kan du ringe allerede i dag, og få et uforpligtende og helt gratis sikkerhedstjek.

Kontakt os på:

Telefon: 70 40 40 46 eller mail: info@sdteknik.dk

Ring 70 40 40 46 eller lad os ringe dig op
Kontakt
Se vores anmeldelser på Trustpilot 
SD TEKNIK HAR OVER 23 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de seneste 7 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
Åbningstider: Man-fre. 7-17, lør-søn 9-15
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Hellevej 2, 2680 Solrød Strand
CVR: 27280331
Email: info@sdteknik.dk (bevares normalt indenfor en time)
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-