Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 0,00 kr.
Prisberegner

Tegn på indbrud: Kender du indbrudstyvenes forskellige tricks?

Er der tegn på, at indbrudstyve holder øje med dit hjem? Ingen ønsker at dvæle ved denne deprimerende tanke. Men det er altid bedre at være forberedt og informeret i og med, at der hvert år begås mange indbrud i Danmark.

Mange indbrudstyve er nemlig klogere, end man skulle tro, og de fleste tyve arbejder i dag med et system. De leder efter boliger, som de ønsker at bryde ind i et bestemt sted og på et bestemt tidspunkt.

Indbrudstyve efterlader ofte forskellige tegn på selve ejendommen, så de hurtigt kan identificere den, når de kommer tilbage. Lær, hvilke tegn på indbrud du skal holde øje med, så du er i stand til at beskytte dit hjem mod indbrudstyve mere effektivt.

Læs mere

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Hvad er indbrudstyve på udkig efter?

Indbrudstyve er generelt på udkig efter boliger, der er nemme at bryde ind i. Det kan eksempelvis være på grund af et manglende sikkerhedssystem. Samtidigt kigger de efter, om der er beviser for, at der ikke er nogen hjemme såsom:

 • Aviser, der hober sig op.
 • Meget post i postkassen.
 • Græs, der trænger til at blive slået.
 • En tom indkørsel.
 • Et stille hus.
 • Et mørkt hus hele dagen.
 • Udvendigt lys tændt i løbet af dagen.
 • Indvendigt lys, der tænder på det samme tidspunkt hver dag.
 • M.m.

Derudover kigger tyve efter vinduer, som de nemt kan se igennem for at tjekke, hvem og hvad der er i huset. Disse er blot nogle af de ting, en indbrudstyv kan kigge efter i løbet af et par besøg ved din bolig.


Læs mere om "nat-tilkobling" af alarmsystemet

INKLUSIV KONTROLCENTRAL

Læs mere

BASISPAKKEN

Læs mere

VILLAPAKKEN

Læs mere

VILLAPLUSPAKKEN

Læs mere

Disse tegn på indbrud skal du holde øje med

Mange af os er uvidende om, hvad der foregår omkring os. Men hvis du er opmærksom, bør du være i stand til at identificere de afslørende tegn på, at dit hjem bliver holdt øje med, før indbruddet finder sted. Oplever du nogle af disse ting, bør du være særlig opmærksom. Her er nogle af de tegn på indbrud, du bør holde øje med:

 • Det samme ukendte køretøj på vejen ved dit hjem flere dage i træk.
 • Ukendte personer, der går frem og tilbage på din vej.
 • Personer, der tager billeder af dit hjem.
 • Løse pærer på udvendige lamper. Indbrudstyve kan skrue disse af en dag eller to inden et indbrudsforsøg.
 • Mærkninger, i form af klistermærker, på din postkasse eller din bils fælge.
 • Fremmede ved din dør. Indbrudstyve vil sommetider gå op og banke på hoveddøren for at se, om nogen er hjemme. De giver som regel en undskyldning såsom vejvisning, forkert hus eller lignende.
 • Forskellige ting og sager placeret ved din bolig. Det kan være alt lige fra sten til flasker, chokolade m.m.
 • Tape over nøglehullet til din hoveddør. Hvis du er hjemme, ved de, at du vil fjerne dette for at komme ind. Dette kan desuden give dem en idé om din døgnrytme og hjælpe dem med at planlægge bedre.

Ovenstående er et udpluk af de tegn på indbrud, som du altid bør være opmærksom på. Det kan i sidste ende hjælpe dig med at undgå besøg af indbrudstyve. Der findes naturligvis andre tegn på indbrud såsom en dørmåtte, der står helt op af hoveddøren, en hvid sten i din indkørsel, en flaske på din skraldespand m.m.
Sker der noget usædvanligt ved din bolig, kan det være et tegn på, at indbrudstyve holder øje med dit hjem. Det gør de for at se, om du er hjemme samt, hvornår de skal bryde ind.

Læs mere

Det kan du gøre for at sikre dig selv og dit hjem imod indbrud

tegn på indbrud

Installer et alarmsystem i din bolig og skræm indbrudstyvene væk,- også når I er hjemme.

Mange indbrud kan undgås ved at sikre din bolig optimalt. Det kan du gøre ved at investere i et alarmsystem. Dette er nemlig ofte kendt for at skræmme indbrudstyvene væk fra dit hjem og tegn på indbrud.

Læs mere

HVOR OG HVAD SKAL MAN SKALSIKRE FOR AT ØGE BOLIGENS SIKKERHED?

Helt overordnet så handler det om at tænke oplagt indgangsveje for potentielle indbrudstyve. Det kan være alt fra en fordør, bagdør eller en terrassedør til mere eller mindre oplagt vinduer i kælder, stueplan såvel andre etager.

Ved vores gratis og uforpligtende sikkerhedstjek da vil vi i fællesskab med dig netop vurdere din bolig, sommerhus eller erhverv og på baggrund af vores mere end 18 års erfaring, kunne give dig en faglig vurdering af om det giver mening for dig at skalsikre, og i givet fald hvor det vil være optimalt at skalsikre henne.

HVORFOR ANBEFALER SD TEKNIK SKALSIKRING?

Der er mange grunde til at SD Teknik anbefaler at man får skalsikret sin bolig, sommerhus eller erhverv. Vi har nedenfor listet nogle af grundene til hvorfor vi i mange tilfælde anbefaler folk at opgradere deres sikkerhed med skalsikring.

Overvåg dine døre og vinduer med vores TrueConnect app
Optimal tryghed med sikring af mulige indgangsveje
Små og diskrete todelte dørkontakter
Nemt at slå skalsikringen til og fra på døre og vinduer
Bliv informeret om et muligt indbrud med det samme – nat og dag
Vibrationsdetektoren opdager tyven inden han får brudt vinduet eller døren op

FAQ - ofte stillede spørgsmål om tegn på indbrud

Hvad er de mest typiske tegn på indbrud?

At du ser det samme ukendte køretøj ved dit hus gentagne gange. At du ser ukendte personer fotografere dit hjem. At du ser mærkninger, for eksempel klistermærker på din postkasse eller din bils fælge.

Kan jeg forebygge indbrud ved at passe haven?

Ja, det hjælper og forebygger, at klikke buske og græs regelmæssigt, huset ser mere beboet ud.

Betyder tegn på indbrud, at jeg helt sikkert får indbrud?

Nej, men det betyder at dig hus er i farezonen og udpeget af indbrudstyve som et potentiel offer for indbrud. Du bør være årvågen i den næste tidsperiode.

Tyverialarm anbefalet af vores kunder

Vil du gerne se, hvad vores kunder synes om os og vores service, kan en gennemgang af vores Trustpilot anmeldelser give dig et godt indtryk.

Hos SD Teknik mener vi, at vi skal holde, hvad vi lover, og vi stræber efter at give den bedst mulige rådgivning til alle vores kunder, uanset om de er interesseret i de dyreste systemer eller den billigst mulige alarm, og det er vi stolte over, at vores Trustpilot anmeldelser også afspejler.

Vores gode og pålidelige service, der ikke kun gælder lige omkring købet og installeringen, bliver ofte fremhævet, og det er vi rigtig glade for. Det betyder nemlig også, at vi tit bliver anbefalet til venner og familie af vores kunder, og det synes vi skal belønnes.

Besøg vores webshop

Skriv til os

Kontakt
Se vores anmeldelser på Trustpilot 
SD TEKNIK HAR OVER 23 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de seneste 7 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
Åbningstider: Man-fre. 7-17, lør-søn 9-15
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Hellevej 2, 2680 Solrød Strand
CVR: 27280331
Email: info@sdteknik.dk (bevares normalt indenfor en time)
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-