Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 kr.0,00
Prisberegner

Ajax alarm eller TrueGuard alarmsystem? Hvilken tyverialarm skal du vælge til dit hjem?

Ajax alarm og TrueGuard alarmsystem  er begge kendetegnet ved at være topmoderne og yde rigtig god sikkerhed mod både indbrudstyve, brand og vandskade. I denne artikel vil vi sammenligne de to mærker og gøre det klart, hvorfor vi anbefaler TrueGuard som den ultimative tyverialarm til dit hjem.

Læs mere

Bliv ringet op

Bliv ringet op

TrueGuard Alarm vs. Ajax Alarm

En tyverialarm er altid en god idé

En tyverialarm til hjemmet er altid en god idé. For det første viser undersøgelser, at det nedsætter risikoen for indbrud væsentligt bare ved at have alarmen installeret og have skiltene på døre og vinduer. For det andet giver mange forsikringsselskaber rabat på indboforsikringen, hvis du har en godkendt tyverialarm installeret i boligen.
Dette kan både Trueguard og Ajax alarm opfylde og begge kan overvåges af Securitas kontrolcentral,- hvis det ønskes.

Vi forhandler begge alarmsystemer

Vi forhandler både Trueguard og Ajax alarm.
Trueguard alarm giver samme tryghed og driftssikkerhed som f.eks Ajax alarm,- men har væsentlig større udvidelsesmuligheder og smarthomestyring.
Derfor er Ajax alarm dag til dag levering og Trueguard Alarm som er den fortrukne,- lagerføres.

Besøg vores webshop

Tryghed i hverdagen og på ferien

Valget af det rette alarmsystem er dog vigtigt for den daglige glæde og tryghed, så både du og din familie kan føle tryghed med en brugervenlig og sikker tyverialarm, dette gælder både for TrueGuard og Ajax alarm,- dette  skaber en tryg og svært gennembrydelig fæstning, der er nem at betjene både børn og voksne.

TrueGuard er skabt til at passe på dit hjem

Selvom TrueGuard tyverialarmen kan udvides til selv ekstremt store behov, så er systemet oprindeligt skabt til at være en husalarm til private hjem. Det betyder, at alle funktioner fra starten er skabt med familiens behov og ikke mindst evner for øje. TrueGuard er derfor et meget brugervenligt alarmsystem, der er meget nemt at gå til – både når det skal sættes op og i den daglige brug.

Til sammenligning har Ajax og mange andre tyverialarmer en stor del af deres fokus på virksomheder, og det er bare en anden tilgang, når der også skal tages hensyn til en virksomheds meget anderledes behov. Har du spørgsmål til vores alarmer, kan du kontakt os eller se om spørgsmålet bliver besvaret i vores FAQ.

Læs mere

1 alarmpanel, 160 tilsluttede enheder, 4 områder og 100 brugere

Vælg mellem Trueguard og Ajax alarm
SD Teknik anbefaler bedste trueguard eller ajax alarm

TrueGuard har alle de nyeste teknologier indbygget

En tyverialarm skal naturligvis beskytte mod indbrud og larme og give ejerne besked om, at der er noget galt samt give et eventuelt alarmselskab instruks om at rykke ud.

I den forbindelse er det vigtigt, at de mere avancerede indbrudstyve ikke har mulighed for at tiltvinge sig adgang til systemet – hverken fysisk eller ved at hacke sig ind. TrueGuard alarmerne kommer derfor med indbygget Jammer detektor, der kan opfange, hvis nogen prøver at forstyrre de trådløse signaler mellem alarmpanelet og de tilsluttede enheder, og aktivere alarmen hvis det er nødvendigt.

Teknologien bag den trådløse kommunikation er imponerende

Dertil skal det nævnes, at antallet af avancerede indbyggede teknologier til den trådløse kommunikation er mildt sagt imponerende i TrueGuard tyverialarmerne, og de gør det mere end svært at bryde ind i et TrueGuard-beskyttet hjem.

Udover ethernet og Wifi finder du således også 4G netværksforbindelse, så du altid har sikret alarmoverførelsen.
Sammen med de strømbesparende trådløse teknologier Zigbee og Z-Wave, kan du gøre f.eks lys i huset intelligent vha. tidstyring, scenarier og oprettelse af regler,- heller ikke her kan systemer som Ajax alarm følge med.

Besøg vores webshop

Brugervenlig app giver sikkerhed og det fulde overblik

Trods den store kompleksitet, du kan opnå med TrueGuard alarmsystemet, er det på ingen måde komplekst at få og bevare overblikket over tilsluttede enheder samt den aktuelle status i det sikrede område.

Takket være den tilhørende gratis TrueConnect app, der naturligvis findes til både Android og Apple mobiler, kan du holde øje med og tjekke alle de sikrede områder og tilsluttede enheder i din bolig eller din virksomhed – også når du er på ferie mange hundrede kilometer væk.

Her kan du selvfølgelig se, hvis en sensor opfanger bevægelse, eller hvordan temperaturen er i et rum, og du kan også holde øje med batteriniveau og lignende på alle systemets enheder.

Har du opsat overvågningskameraer, kan du tilgå disse og se, hvad der sker i de overvågede områder direkte på mobilen i realtid, uanset hvor du befinder dig i verden.

Du vil også kunne modtage alarmer og notifikationer i TrueGuards app, hvis en dør bliver åbnet, et vindue bliver smadret eller der løber vand ud i bryggerset eller på lageret.

App-siden er et af de få steder, hvor TrueGuard ikke ligger milevidt foran konkurrenterne, for et system som Ajax har også lavet en virkelig god app, men du kan stole på, at TrueGuard fungerer rigtig godt i både deres app og på web.

Læs mere

Startpakker der passer til dig og dine behov

Der er ikke to hjem, som er ens, og derfor findes TrueGuard tyverialarmer i en bred vifte af forskellige startpakker, så du vil helt sikkert kunne finde en passende løsning til dig og dit hjem også.

For at komme godt fra start, vil det mest optimale være at tage en snak med os hos SD Teknik via mail, på telefon eller ved et konsulentbesøg i dit hjem, så vi sammen kan finde ud af, hvad du har brug for – og måske lige så vigtigt, hvad du ikke har brug for.

Altid med mulighed for udvidelser

Uanset hvilken løsning du vælger, kan du dog være sikker på, at du altid kan udvide antallet af enheder, brugere og zoner i hjemmet, for TrueGuards alarmpaneler kan alle konfigureres løbende, så tyverialarmen over tid kan udvides til at holde øje med oversvømmelser/lækager og kulilte-udvikling for bare at nævne et par eksempler.

Her må vi dog igen anerkende, at Ajax startpakker og systemer også kan udvides uden problemer, så også her er de kommet godt med i forhold til markedets førende mærke: TrueGuard.

Besøg vores webshop

Skriv til os

Kontakt

Konklusion: Ajax alarm eller Trueguard?,- TrueGuard er vores anbefaling til de danske hjem

TrueGuard sørger for altid at være foran i udviklingen og komme med løbende forbedringer af et i forvejen topmoderne alarmsystem, så med en af deres tyverialarmer installeret i dit hjem, er du og din familie lige så godt sikret i dag, som I vil være om et år sammenlignet med selv de bedste konkurrenter på markedet som for eksempel Ajax Alarm. På andre hjemmesider, bliver TrueGuard også anbefalet, så dette vil være et godt valg ift. alarmsystem.

Se vores anmeldelser på Trustpilot 
SD TEKNIK HAR OVER 23 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de sidste 7 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
Åbningstider: Man-fre. 7-17, lør-søn 9-15
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Hellevej 2, 2680 Solrød Strand
CVR: 27280331
Email: info@sdteknik.dk (bevares normalt indenfor en time)
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-