Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 0,00 kr.
Prisberegner

SÅDAN KAN DU UNDGÅ INDBRUD I DIT RÆKKEHUS

Langt de fleste boliger er oplagte mål for potentielle indbrudstyve, men rækkehuse har dog en umiddelbar fordel som gør det lidt mere risikofyldt at begå indbrud et sådant sted. Denne fordel ligger i det faktum at rækkehuse ligger forholdsvis tæt og der vil derfor ofte være relativt mange boliger i den umiddelbare nærhed til ens egen bolig. Det faktum øger dermed risikoen for at en potentiel indbrudstyv bliver opdaget, når han enten er i gang med at prøve at bryde ind eller når han forlader stedet igen. Den tætte nærhed til naboer, betyder desværre ikke at man kan vide sig helt sikker, derfor er kan man desværre ikke være sikker på at undgå indbrud i sit rækkehus.

Læs mere

Bliv ringet op

Bliv ringet op

SIKRING AF HOVEDDØREN OG EVENTUELLE BAGDØR/KØKKENDØR

Selvom man kunne tænkes at det var nok at ens bolig ligger omgivet af andre boliger, så er det desværre ikke altid nok til at undgå indbrud i sit rækkehus. Så med så mange andre boligformer, så handler det simpelthen om at gøre det så besværligt som muligt for indbrudstyven at komme ind i din bolig.

Sikring af dine døre, altså hoveddør og terrassedør, er derfor meget afgørende for om en tyv vil have let og hurtigt ved at komme ind i dit rækkehus. Så gode låse som ikke lige er til at brække op, og eventuelt suppleret med andre låse vil øge sikkerheden ved dine døre markant.

I og med du/I bor i et rækkehus, så vil dette oftest betyde at der er en eller anden form for have i stueplan. Dette betyder dermed også at det ikke kun er dine døre du skal sikre, som hvis du f.eks. boede i en lejlighed på 5. sal. Dine vinduer er også yderst udsatte når det kommer til mulige indgangsveje for indbrudstyve, så gode og kraftige sikringsbeslag eller lignende kan have afgørende effekt på at afværge et indbrudsforsøg.

KORREKT AFLÅSNING AF HOBBYVÆRKSTED ELLER KÆLDERVINDUER FOR AT UNDGÅ INDBRUD I DIT RÆKKEHUS

En indbrudstyv vil ikke altid kun gå efter at komme ind i din bolig, for har du f.eks. et hobbyværksted som har noget dyrt elværktøj hængende, så kan det være at det er det som tyven løber med i stedet for dine smykker. Det er derfor vigtigt at få sikret dit hobbyværksted korrekt og med solide låse, hvis du har værktøj eller andet som du ikke ønsker skal blive stjålet.

Ligeledes tænker man ikke altid på at en indbrudstyv sagtens kan komme ind igennem et kældervindue, så har du for vane at lade dette stå på klem, så kan det være en dum invitation til en potentiel indbrudstyv.

Sørg derfor altid for at få lukket alle vinduer inden du tager hjemmefra, og hvis vinduet altid står på klem fordi der skal luftes ud i kælderen, så er det måske bedre at få investeret i et udluftningsanlæg eller lign. som på sigt måske vil kunne spare dig for et indbrud.

Læs mere om alarm uden abonnement
Læs mere om Trueguard
Læs mere om tyverialarm med kamera
Læs mere om smart alarm
Læs mere om overvågningskamera trådløs udendørs med optager 

SKAL VI MONTERE DET HELE FOR DIG ELLER VIL DU SELV ?,-  VALGTET ER HELT DIT EGET

Dit næste alarmsystem uden abonnement starter hos os.

 • BASISPAKKE MED RUMFØLER
 • 2695 kr.
  Inkl. gratis programmering
 • BASISPAKKE PRO MED FOTO
 • 3695 kr.
  Inkl. gratis programmering
 • VILLAPAKKE PRO
 • 5295 kr.
  Inkl. gratis programmering
 • VILLAPLUSPAKKE PRO
 • 7295 kr.
  Inkl. gratis programmering

Ingen bindinger eller skjulte afdrag

Installeres af uddannede elektrikere

Skræddersyet til dit behov

Trådløs og nem montering

Topkarakter på Trustpilot

Online support til installation

Securitas kontrolcentral er et frit tilvalg

E-mærket webshop

Tyverialarm til din bolig

BASISPAKKEN

Vores basispakke, er en alarmpakke som sikre den gode tryghed. Ofte er det et rigtig godt valg for dig som ønsker at sikre dig og familien på en let og god måde. Det er ikke en kæmpe alarmpakke fyldt med altmuligt ikke har behov for, den er sammensat af nøje udvalgte elementer som sikre den tryghed de fleste efterspørger.

Pakken indeholder f.eks. en dørkontakt som man kan montere på hoveddøren eller terrassedøren, og den vil så alarmere dig i tilfælde af den bliver åbnet eller brudt op mens alarmen er tilsluttet. Kommer der en indbrudstyv ind i jeres rækkehus igennem f.eks. et vindue, så vil fotodetektoren opfange eventuelle bevægelser forårsaget af et menneske og efterfølgende informere dig om at der er nogle i dit hjem. Det er en yderst effektiv måde at blive gjort opmærksom på et forestående indbrud, og man kan derfor hurtigt handle på situationen. (fotodetektoren kan selvfølgelig bruges selvom man har dyr)

Alarmklistermærker hører også med i basispakken og de giver en god forebyggende effekt, da indbrudstyvene har en vis respekt for alarmsystemer – da de kan skabe uro og potentiel opmærksomhed omkring boligen som indbrudstyven ikke ønsker.

SD Tekniks basispakke for at undgå indbrud i dit rækkehus

FOREBYGGENDE MED KLISTERMÆRKER

Få sat alarmklistermærker op på dine døre og vinduer som kunne være udsatte, jo flere steder som en potentiel indbrudstyv bliver klar over at der er alarmsystem i boligen, jo mindre er chancen for at han vælger at bryde ind. Så sådanne klistermærker har afgjort en effekt, da indbrudstyve oftest ønsker at kunne arbejde i ro og uden at tiltrække sig for megen opmærksomhed – også selvom de går efter at være inde og ude af din bolig på få minutter.

Læs om andre gode råd på Det kriminalpræventive råd´s hjemmeside www.dkr.dk/indbrud/indbrud-i-din-bolig/

FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE SIKKERHEDSTJEK AF DIN LEJLIGHED
Se vores anmeldelser på Trustpilot 
SD TEKNIK HAR OVER 23 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de seneste 7 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
Åbningstider: Man-fre. 7-17, lør-søn 9-15
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Hellevej 2, 2680 Solrød Strand
CVR: 27280331
Email: info@sdteknik.dk (bevares normalt indenfor en time)
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-