Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 0,00 kr.
Prisberegner

En billig alarm fra SD Teknik er både sikker og fleksibel - på trods af den lave pris

Hvis du overvejer at sikre dit hjem med en billig alarm, behøver du ikke at lede længere. Med erfaringsbaseret rådgivning fra SD Teknik kan du nemt få en billig alarm med fokus på høj sikkerhed og fleksibilitet i forhold til installation og eventuelt abonnement.

Læs mere

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Er en billig alarm god nok?

Der er rigtig mange alarmselskaber og alarmsystemer på det danske marked, og det kan godt være svært at få et overblik over, hvilke selskaber og systemer man kan stole på, når man leder efter en billig alarm. Hos SD Teknik har vi mere end 20 års erfaring med at rådgive om og installere alarmsystemer, og den erfaring ligger til grund for alle vores alarmpakker – fra de billigste alarmer til de dyreste systemer.

På baggrund af vores store erfaring kan vi derfor forsikre dig om, at selv den billigste alarmpakke fra SD Teknik er god nok. Vi samarbejder med det anerkendte alarmsystem TrueGuard, der laver gode og driftssikre alarmpakker med alarm uden abonnement, som samtidig er brugervenlige.

Hvis prisen skal holdes nede, kan du desuden vælge en løsning, hvor du selv installerer din billige alarmløsning; selvfølgelig altid i samarbejde med SD Teknik som står for programmering af systemet og hjælper med råd og vejledning.

Vælger du en billig alarm fra SD Teknik, ejer du desuden selv systemet, og det betyder, at der ikke er nogen skjulte udgifter i form af installationsafdrag, bindninger eller nedtagningsgebyr.


Billig alarm – med eller uden abonnement

En alarmpakke fra SD Teknik starter på nogle få tusinde kroner, og et abonnement hos Securitas A/S koster 169 kroner om måneden, så der skal ikke den store matematiker til at regne ud, at over tid kommer abonnementet til at koste mere end selve alarmpakken.

Derfor skal du gøre op med dig selv, om du har brug for abonnementet til alarmselskabet, eller om du vil nøjes med den beskyttelse, der automatisk følger med din alarmpakke.

- Prøv vores Prisberegner -

INKLUSIV KONTROLCENTRAL

Læs mere

BASISPAKKEN

Læs mere

VILLAPAKKEN

Læs mere

VILLAPLUSPAKKEN

Læs mere

Abonnement til alarmselskab giver tryghed

Abonnementet til alarmselskabet gør, at i tilfælde af indbrud bliver der sendt en vagt afsted til din bolig, når alarmen går, og det er naturligvis en betryggende viden at forlade sit hjem med – især hvis dit hus ligger afsides, og der er langt til naboer og forbipasserende trafik.

Hvis du på den anden side bor i lejlighed, rækkehus eller på en villavej med gode naboer, kommer du rigtig langt med selv den billigste alarmpakke fra SD Teknik.

I den billige alarm Smartbox Basispakke får du både en fotodetektor, der sender farvebilleder direkte til din TrueConnect app ved indbrud, samt giver mulighed for at tage billeder manuelt, og en indbygget 104 db sirene, der uden tvivl vil skræmme og stresse tyven.

Sirenen på 104 db vil samtidig alarmere både naboer og forbipasserende, så der er ikke mange tyve, der fortsætter med deres forehavende, når først alarmen aktiveres.

På den måde vil også en billig alarm nedsætte indbrudsrisikoen markant, for der følger alarmklistermærker med, som du kan sætte op på døre og vinduer, og de vil få tyven til at kigge sig om efter et andet hjem at bryde ind i.

Læs mere

Installer selv din billige alarm og spar penge

Billig alarm

Få håndværkerfradrag på din billige alarm

Du kan godt vælge at få SD Teknik til at installere din alarm og alligevel holde prisen nede. Det skyldes, at politikerne på Christiansborg og forsikringsselskaberne godt ved, at et alarmsystem opsat i et privat hjem virker afskrækkende overfor tyvene og derfor nedsætter indbrudsrisikoen markant.

Af samme grund er arbejdsløn til installation af tyverialarmer med i ordningen, hvor du kan få håndværkerfradrag for professionelt udført arbejde i din bolig, og dermed kan du holde udgifterne til din alarmpakke nede.

Du kan som minimum opnå et håndværkerfradrag på 1.000 kroner, når du får dit alarmsystem professionelt installeret af SD Teknik.

Læs mere

Mulighed for en billigere indboforsikring med en billig alarm installeret

Som nævnt er forsikringsselskaberne også godt klar over, at en effektiv og kvalitetssikret tyverialarm som de AIA godkendte alarmsystemer fra SD Teknik og TrueGuard virker afskrækkende på indbrudstyve.

Derfor er der også flere forsikringsselskaber, der giver rabat på din indboforsikring, når du kan dokumentere overfor dem, at du har fået installeret et alarmsystem.

Så spørg dit forsikringsselskab, om der er penge at spare på din indboforsikring, og husk så at regne denne besparelse med i de samlede udgifter til din tyverialarm – det er jo alt sammen med til at bringe prisen ned.

Billig alarm i høj kvalitet

Selvom du er på udkig efter en billig alarm til dit hjem, behøver du ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Hos SD Teknik samarbejder vi med TrueGuard, der leverer nogle af markedets bedste og mest brugervenlige alarmsystemer, der sikrer din bolig og din familie mindst lige så godt som selv meget dyrere systemer.

TrueGuard alarmsystemer er nemlig specialiseret i at udføre de essentielle sikringsopgaver på bedst mulig måde, så du kan føle dig sikker, når du forlader hjemmet.

104 db sirene, indgangsalarmer, rumfølere med kæledyrsfunktion og fotodetektion, vandskade- og kuliltedetektorer, gardin bevægelsesdetektorer er blot nogle af de følere og overvågningssystemer, der er mulige at få installeret som en del af dit alarmsystem.

Billig alarm fra Trueguard

Helt op til 160 forbundne enheder i 4 zoner er det muligt at tilslutte i den billigste løsning fra SD Teknik og TrueGuard, og med den nye F1 frekvens indbygget, der har en rækkevidde på helt op til 2 km, er der også mulighed for at sikre haveskuret, værkstedet og garagen.

Det hele styres let og intuitivt gennem den smarte TrueConnect app, der endda gør dit hjem til et Smart Home, da du får mulighed for at tilkoble Philips Hue, Osram Smart+ og IKEA’s trådløse pærer.

Du får altså virkelig meget for pengene med vores alarmsystemer, og da du selv ejer systemet og alle dets komponenter, får du ingen ubehagelige overraskelser i form af månedlige gebyrer, installationsafdrag eller nedtagningsgebyr.

Læs mere

FAQ - ofte stillede spørgsmål om billig alarm

Hvad er prisen på en billig alarm?

En alarmpakke fra SD Teknik starter på nogle få tusinde kroner, og et abonnement hos Securitas A/S koster 169 kroner om måneden.

Kan jeg spare penge ved selv at installere alarmen?

Ja det kan du godt. Har du lidt teknisk snilde, kan du selv installere din alarmpakke, og på den måde nedbringe omkostningerne.

Påvirker min tyverialarm min indboforsikrings pris?

Ja, hvis du har et godkendt alarmsystem, giver flere forsikringsselskaber dig rabat på din indboforsikring, hvis du kan dokumentere installation af dit alarmsystem.

Billig alarm anbefalet af vores kunder

Vil du gerne se, hvad vores kunder synes om os og vores service, kan en gennemgang af vores Trustpilot anmeldelser give dig et godt indtryk.

Hos SD Teknik mener vi, at vi skal holde, hvad vi lover, og vi stræber efter at give den bedst mulige rådgivning til alle vores kunder, uanset om de er interesseret i de dyreste systemer eller den billigst mulige alarm, og det er vi stolte over, at vores Trustpilot anmeldelser også afspejler.

Vores gode og pålidelige service, der ikke kun gælder lige omkring købet og installeringen, bliver ofte fremhævet, og det er vi rigtig glade for. Det betyder nemlig også, at vi tit bliver anbefalet til venner og familie af vores kunder, og det synes vi skal belønnes.

Besøg vores webshop

Skriv til os

Kontakt
Se vores anmeldelser på Trustpilot 
SD TEKNIK HAR OVER 23 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de seneste 7 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
Åbningstider: Man-fre. 7-17, lør-søn 9-15
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Hellevej 2, 2680 Solrød Strand
CVR: 27280331
Email: info@sdteknik.dk (bevares normalt indenfor en time)
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-