Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 kr.0,00
Prisberegner

Alarm uden abonnement - #1 tyverialarm til hjemmet

Sikring på dine præmisser

Brugervenligt interface

Smartalarm uden bindinger

Altid kundeejet løsninger

Landsdækkende samarbejdspartnere

Mulighed for Securitas kontrolcentral

Topkarakter på Trustpilot

Bliv ringet op

Tyverisikre dit hjem - alarm uden abonnement

Der er mange forskellige måder, hvorpå du kan tyverisikre dit hjem. Er det ikke nok for dig at få naboen til at tømme postkassen og holde lidt øje med boligen, imens du er væk, bør du nok overveje at investere i et alarmsystem. Det behøver ikke at være så dyrt eller besværligt, som du måske tror.

Hos SD Teknik skræddersyr vi vores alarmsystemer til dig, således at de matcher alle dine behov og ønsker. Investerer du i et alarmsystem hos os, har du blandt andet mulighed for selv at vælge, hvorvidt du ønsker din tyverialarm med abonnement eller din alarm uden abonnement.

Tyverialarm med eller uden abonnement?

Der er mange fordele ved at investere i en tyverialarm, hvor du frit kan bestemme om du ønsker et abonnement eller ej,- det er netop hvad vi tilbyder. En tyverialarm med opkobling til Securitas A/S kontrolcentral og en månedligt abonnement, er en lidt dyrere løsning, men giver ofte vore kunder en utrolig høj grad af tryghed. For andre kan det virke overflødigt at have en kontrolcentral tilknyttet deres alarmsystem eller boligalarm.
Valget er helt dit eget hos os.
      Prøv vores Prisberegner     

SKAL VI KLARE DET HELE FOR DIG,- SIKKERHEDSTJEK SAMT PROFESSIONEL INSTALLATION?

Du bestemmer selv om du ønsker opkobling til Securitas A/S kontrolcentral

 • ALARMPAKKE INKLUSIV
  SECURITAS KONTROLCENTRAL
 • 3995 kr.
  Inklusiv installation
 • BASISPAKKEN
 • 4995 kr.
  Inklusiv installation
 • VILLAPAKKEN
 • 6995 kr.
  Inklusiv installation
 • VILLAPLUSPAKKEN
 • 8995 kr.
  Inklusiv installation

Hvorfor vælge en tyverialarm uden abonnement?

Alarmsystem uden abonnement?

Du skal vælge en tyverialarm med abonnement, hvis du vil have ekstra tryghed når du forlader boligen. En tyverialarm på abonnement betales typisk på månedlig basis og er derfor ofte en dyrere investering end andre alarmløsninger.

Til gengæld får du for din månedlige betaling en ekstremt stor sikkerhed. Alarmen vil typisk være koblet på en kontrolcentral, som både overvåger din hjemmealarm og giver dig hurtig besked, hvis den går.

I tilfælde af indbrud kan kontrolcentralen sende en vagt ud til din bolig. Hos SD Teknik har vi et stærkt samarbejde med Securitas A/S, og det vil derfor være dem, som rykker ud, hvis du skulle få indbrud.

Securitas A/S er en af de største og bedste kontrolcentraler på markedet, hvorfor vi er utrolig glade for at kunne tilbyde denne service.

En opkoblet alarm til Securitas kontrolcentral, koster igennem os fra kun kr.179,- pr.mdr.

 

Læs mere
Bedste alarmsystem og alarm uden abonnement

Vores alarm uden abonnement

Som privatperson kan du med en alarm uden abonnement selv overvåge din bolig, og har du allieret dig med gode venner eller naboer, kan du stoppe et eventuelt indbrud ved at kontakte enten dem eller myndighederne. Ofte vil en allieret nabo endda kunne nå frem til boligen hurtigere, end en vagt fra alarmcentralen kan. En Smartalarm har desuden en lang række funktioner og tilbehør, som næsten kan få et abonnement til at føles overflødigt. Du kan for eksempel tilkøbe separat videoovervågning eller koble din privatalarms TrueConnect-app op på for eksempel lys, vand og el.

Så kan du holde øje med og styre dit hjem, uanset hvor du befinder dig. App’en har et lækkert og intuitivt design, som betyder, at du nemt får dannet dig et overblik. Derudover kan du tilkøbe funktioner såsom push-beskeder, når dine børn kommer hjem fra skole. App’en kan hentes i AppStore samt til Android og Google Play.

      Prøv vores Prisberegner     

Hvilken alarm skal jeg vælge?

Er du i tvivl om sammensætningen af alarmsystemet og ønsker et sikkerhedstjek af din bolig, samt professionel installation? Se her.

Hvilken alarm, der passer til dit hjem, dit sommerhus eller din virksomhed, kommer helt an på, hvor stort behovet for sikkerhed er. Vi tilbyder derfor alt fra den simple TrueGuard alarm til den avancerede, professionelle alarm. Selv hvis du vælger den simple alarm, TrueGuard Smartbox alarmen, kan du være sikker på at være rigtig godt beskyttet mod indbrud helt uden, at du skal betale for en masse ekstraudstyr, som du ikke skal bruge.

Du kan også vælge en TrueGuard MX Pro3 alarm, som ud over høj sikring af hjemmet også tilbyder en bred vifte af ekstra hjemmestyringsfunktioner og tilslutningsmuligheder, så som Wifi, GSM og Z-Wave som standard. Begge centraler styres let ved hjælp af et trådløst betjeningspanel og du kan selvfølgelig også styre alarmen uden for hjemmet ved hjælp af din TrueConnect App. Så bliver det ikke meget lettere at have fuld kontrol over dit alarmsystem.


FAQ - ofte stillede spørgsmål om alarm uden abonnement

Hvad er den bedste alarm uden abonnement?

Vi anbefaler en Smartalarm fra Trueguard, som det bedste valg, hvis du skal have en alarm uden abonnement.

Kan jeg få en alarm til hjemmet uden abonnement?

Ja. En tyverialarm uden abonnement er det perfekte valg, hvis du ikke ønsker løbende omkostninger fra dit alarmsystem. Du kan altid tilvælge vores TrueGuard tyverialarm med abonnement efterfølgende,- hvis du vil have ekstra tryghed, når du forlader din bolig,

Kan man få et GSM alarmsystem uden abonnement?

Ja det kan du sagtens. Vi har mange løsninger på dette område.

Virker et alarmsystem over wifi?

Det kommer an på hvilken model du vælger, men de fleste alarmsystemer virker idag over både wifi og GSM / mobilt netværk.

Hjemmealarm uden abonnement

Vi har flere forskellige hus alarmer uden abonnement. Det kan være lige fra et gør det selv alarm system uden abonnement, hvor du bestiller  tingene i vores webshop, og selv sætter det op, til en lidt dyrere tyverialarm med kamera uden abonnement med sensorer. På modeller som har en alarm med videoovervågning uden abonnement, anbefaler vi, at vi kommer ud og hjælper dig med at installere og montere systemet.

Bestil et gratis sikkerhedstjek i dag

Uanset om du ønsker at investere i et alarmsystem med eller uden abonnement, anbefaler vi, at du starter med at få foretaget et sikkerhedstjek. Det gør vi helt gratis og uforpligtende hos SD Teknik. Ved et sikkerhedstjek gennemgår vi sammen din bolig og taler om dine ønsker og behov for alarmsikring. Herefter anbefaler vi dig en løsning, som matcher. Men hvilken løsning du vælger, er op til dig. Vi arbejder dog ud fra et princip om, at vores kunder skal anbefales den løsning, som er nødvendig for deres tryghed – hverken mere eller mindre. Derfor kan du altid stole på, at vi rådgiver dig professionelt.
Besøg vores webshop

Skriv til os

Se vores anmeldelser på Trustpilot 
KONTAKT SD TEKNIK
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Afd. 2680 Solrød Strand
Afd. 2765 Smørum
Email: info@sdteknik.dk
CVR: 27280331
SD TEKNIK HAR OVER 20 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de sidste 5 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-