Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 0,00 kr.
Prisberegner

Gentagne indbrud: Er det sandsynligt, at indbrudstyven vender tilbage?

At komme hjem, efter at der har været indbrud i ens eget hjem, er en af de værst tænkelige situationer. Mange har det utrolig svært med, at der har været en fremmed og gennemrode alle deres private ting.

Ofte er der også forsvundet ejendele med affektionsværdi, der er uerstattelige. Det værste ved det hele er, at der er en stor sandsynlighed for, at indbrudstyven vender tilbage.

Læs mere

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Så stor er risikoen for gentagne indbrud

Desværre er Danmark en del af en kedelig statistik. Denne statistik viser, at der sker mange indbrud dagligt i Danmark, hvorfor risikoen for at opleve dette er meget stor. Faktisk er vores lille land det land i Europa, der er plaget af flest indbrud i eget hjem pr. indbygger. Ikke nok med at Danmark ligger højt i statistikken, så er risikoen for, at der begås gentagne indbrud på den samme adresse fem gange større, end det var at blive udsat for indbrud i første omgang.

Derfor begår indbrudstyven gentagne indbrud samme sted

Det er helt naturligt at tænke, at nu kommer indbrudstyven i hvert fald ikke på besøg igen. For der er jo stjålet alt det, der var af værdi. Sådan ser realiteten desværre ikke ud. Som nævnt før er der en stor chance for gentagne indbrud på samme adresse.

Men hvorfor gør indbrudstyven det?

De fleste danskere har en rigtig god forsikring, så de stjålne ting hurtigt kan blive erstattet igen af nye. Har du eksempelvis fået stjålet din computer, sker der typisk det, at du køber en bedre og mere opdateret version for forsikringssummen. Det ved indbrudstyven alt om. Derfor bliver det endnu mere attraktivt at begå gentagne indbrud, da det giver indbrudstyven en større indtjening.

Læs mere
Alarmsystemer med eller abonnement

INKLUSIV KONTROLCENTRAL OG INSTALLATION

Læs mere

INKLUSIV INSTALLATION

Læs mere

INKLUSIV INSTALLATION

Læs mere

INKLUSIV INSTALLATION

Læs mere
Se priser på vores webshop

Indbrudstyven er godt forberedt anden gang

Det er også langt nemmere for indbrudstyven at begå gentagne indbrud på den samme adresse. Tyven har jo masser af erfaring og viden om din bolig fra første gang, og ved om du har tyverialarm.

For det første kender tyven allerede til din rytme i forhold til, hvornår du er hjemme, og hvornår du ikke er. Det er alt sammen blevet undersøgt inden det første indbrud. Den ubudne gæst er ligeledes velinformeret om, hvor det er nemmest og hurtigst at trænge ind i din bolig. Alle tænkelige flugtveje har vedkommende ligeledes kendskab til fra det første indbrud.

Det er ydermere lettere for tyven at navigere rundt i din bolig, da vedkommende allerede har en viden om hjemmets indretning. Tyven ved altså nøjagtig, hvor de forskellige ting befinder sig, og hvor du gemmer dine smykker. Desuden kan der være ting, som tyven har udset sig ved det første indbrud, som vedkommende ikke fik med.

Læs mere
Gentagne indbrud

Sådan kan du selv forebygge imod gentagne indbrud

Heldigvis har de fleste af os den opfattelse, at det er trygt at bo i Danmark. Det er det også. Men med tanken om at der begås flere indbrud hver eneste dag, sætter det trygheden lidt i perspektiv. De fleste indbrud sker i villakvarterer, hvor det er nemt for indbrudstyve at observere flere boliger på samme tid. Observation af din bolig og indbrud foregår for det meste i dagtimerne mellem kl. 8 og kl. 16, da indbrudstyven går ud fra, at du er væk hjemmefra i dette tidsrum.

Du kan dog selv forebygge mod indbrud og gentagne indbrud ved at sørge for nogle enkle tiltag. Det er en fordel at supplere de forskellige tiltag med hinanden. Derved minimerer du nemlig risikoen for, at dit hjem bliver en del af indbrudsstatistikken.

 • Få sat gang i nabohjælp i dit område
 • Lås dit værktøj inde og sørg for at din stige ikke er tilgængelig
 • Lad børnenes legetøj ligge i haven
 • Klip hækken og skovl sne
 • Træk ikke gardinerne for
 • Hav en god facadebelysning
 • Husk at tømme postkassen
 • Gem dine smykker mærkelige steder
 • Læg aldrig nøglen under dørmåtten

FAQ - ofte stillede spørgsmål om alarm uden boligalarm

Hvad er den bedste sikring mod gentagne indbrud?

Har du tidligere haft indbrud, bør din førsteprioritet være at sikre din bolig yderligere. Det er en rigtig god idé at gøre dette, inden du anskaffer dig nye ting. Ifølge forskning fra Holland er det sådan, at et hjem, der er godt sikret på alle leder og kanter, øger chancen for, at en eventuel indbrudstyv opgiver sit forehavende.

Hvad er det bedste tip til sikring imod gentagne indbrud?

Det kan altså være en fordel at investere i en god sikring af din bolig for at holde ubudne gæster fra døren. Det vigtigste er, at gøre indbrudstyvens mulighed for at trænge ind, så besværlig som muligt. Det kan du ved hjælp af forskellige typer af indbrudssikring.

Hvilke typer indbrudssikring kan forebygge gentagne indbrud?

 • Anskaf en ringeklokke med video
 • Gør brug af bevægelsessensorer på dit udendørs lys
 • Invester i et alarmsystem
 • Sæt alarmskilte op
 • Hav en synlig sirene udendørs
 • Få robuste vindueslåse eller beslag
 • Få en dørlås med pinkode på din terrassedør

Bestil et gratis sikkerhedstjek i dag

Uanset om du ønsker at investere i et alarmsystem med eller uden abonnement, anbefaler vi, at du starter med at få foretaget et sikkerhedstjek. Det gør vi helt gratis og uforpligtende hos SD Teknik. Ved et sikkerhedstjek gennemgår vi sammen din bolig og taler om dine ønsker og behov for alarmsikring. Herefter anbefaler vi dig en løsning, som matcher. Men hvilken løsning du vælger, er op til dig.

Vi arbejder dog ud fra et princip om, at vores kunder skal anbefales den løsning, som er nødvendig for deres tryghed – hverken mere eller mindre. Derfor kan du altid stole på, at vi rådgiver dig professionelt.

Læs mere om alarm uden abonnement
Læs mere om Trueguard
Læs mere om tyverialarm med kamera
Læs mere om smart alarm
Læs mere om overvågningskamera trådløs udendørs med optager 

Besøg vores webshop

Skriv til os

Kontakt
Se vores anmeldelser på Trustpilot 
SD TEKNIK HAR OVER 23 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de seneste 7 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
Åbningstider: Man-fre. 7-17, lør-søn 9-15
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Hellevej 2, 2680 Solrød Strand
CVR: 27280331
Email: info@sdteknik.dk (bevares normalt indenfor en time)
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-