Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 0,00 kr.
Prisberegner

Find den bedste boligalarm til at sikre dit hjem

Når du vil beskytte din bolig og din familie med en boligalarm, kan du vælge mellem flere pakkeløsninger fra SD Teknik, og det er altid muligt at skræddersy den perfekte løsning til dit hjem. En af de bedste ting, du kan gøre for at sikre dit hjem, dit indbo og din familie, er at investere i en boligalarm.

Læs mere

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Boligalarm fra Trueguard

Hos SD Teknik forhandler vi boligalarmer fra TrueGuard, da de producerer nogle af de bedste og mest driftssikre alarmsystemer, inklusive alarm uden abonnement på markedet, som både er lavet i en super kvalitet, er utroligt brugervenlige og nemme at skalere op eller ned.

Herudover er TrueGuards smartalarmer fremtidssikrede med et bredt og moderne udvalg af funktioner og teknologier til nutidens Smart Home, og så er de AIA godkendte, hvilket betyder, at de lever op til nogle strenge krav omkring sikkerhed, installation og anvendelse, og kan derfor bruges af både den kvalitetsbevidste private forbruger og den mere krævende sikkerhedsansvarlige i et firma, institution eller produktionsanlæg.

Vi har alle størrelser alarmløsninger fra den lille basispakke og op til den helt store pluspakke med alle former for sensorer og detektorer.

Uanset hvor du ser dit ønske for en boligalarm lande, så starter vores samarbejde altid med et personligt møde – når det er muligt – hvor vi sammen gennemgår boligen ude og inde, og SD Teknik kommer med gode råd og anbefalinger baseret på mere end 20 års erfaring og over 4.500 opsatte alarmsystemer.

Beskyt hjemmet med en skræddersyet boligalarm

I SD Teknik arbejder vi som grundregel ud fra fire alarmløsninger – to basispakker og to villapakker, men vi ser altid på dine specifikke behov som kunde, så du ikke ender op med mere eller mindre, end du har brug for.

Der er nemlig en del ting at tage stilling til, når du skal vælge den rigtige boligalarm. Skal du have abonnement til Securitas, så de kan sende en vagt ud, hvis uheldet er ude? Hvor mange dør-/vinduesensorer er passende til din bolig? Har du kæledyr, der skal tages hensyn til? Skal I have foto- og videodokumentation med i alarmløsningen?

Læs mere

INKLUSIV KONTROLCENTRAL

Læs mere

BASISPAKKEN

Læs mere

VILLAPAKKEN

Læs mere

VILLAPLUSPAKKEN

Læs mere

En boligalarm betyder større sikkerhed for dig og din familie

Den absolut vigtigste grund til at anskaffe sig en boligalarm er, at sikre det allervigtigste her i livet: Din familie.

Ja, det er heller ikke sjovt at få stjålet sine ejendele, men det er intet imod den utryghed det kan give, at der har været nogle fremmede mennesker i ens hjem, og den usikkerhed kan det være svært at komme af med igen for både børn og voksne.

Danmark er faktisk et af de lande i Europa med flest indbrud i private hjem per indbygger, så der er god grund til at investere i en boligalarm, da det er bevist, at installationen i sig selv sammen med de skilte, hvor man gør ubudne gæster opmærksom på, at boligen er sikret med en tyverialarm, virker meget afskrækkende på tyve.

Når en tyv ved, at det kommer til at larme gevaldigt i det øjeblik, han får døren eller vinduet op, og der måske endda bliver sendt en vagt og politi afsted mod ham, så vælger han meget naturligt at finde et andet sted at bryde ind.

En boligalarm er altså et direkte værn mod indbrudstyve, og herudover kan alarmsystemet suppleres op med både røg-, vandskade- og kuliltedetektorer, så alle i hjemmet kan føle sig sikre på, at der bliver taget godt hånd om dem med en alarm fra TrueGuard og SD Teknik.

Læs mere
Boligalarm

Boligalarm fra Trueguard og SD Teknik

Som privatperson kan du med en boligalarm selv overvåge din bolig, og har du allieret dig med gode venner eller naboer, kan du stoppe et eventuelt indbrud ved at kontakte enten dem eller myndighederne. Ofte vil en allieret nabo endda kunne nå frem til boligen hurtigere, end en vagt fra alarmcentralen kan. En Smartalarm har desuden en lang række funktioner og tilbehør, som næsten kan få et abonnement til at føles overflødigt. Du kan for eksempel tilkøbe separat videoovervågning eller koble dit alarmsystems TrueConnect-app op på for eksempel lys, vand og el.

Så kan du holde øje med og styre dit hjem, uanset hvor du befinder dig. App’en har et lækkert og intuitivt design, som betyder, at du nemt får dannet dig et overblik. Derudover kan du tilkøbe funktioner såsom push-beskeder, når dine børn kommer hjem fra skole. App’en kan hentes i AppStore samt til Android og Google Play.

Læs mere

FAQ - ofte stillede spørgsmål om alarm uden boligalarm

Har jeg brug for abonnement til Securitas?

Hvis du gerne vil have, at der kommer en vagt ud og tjekker din bolig, når alarmen går, så er det en god idé – især hvis du ofte er væk fra hjemmet i længere tid, eller din bolig ligger afsondret fra andre boliger. Har du derimod gode naboer, som gerne vil komme og tjekke, når den 104 db høje sirene går i gang, så kan der være en del penge at spare på ikke at have et abonnement til Securitas.

Er det dyrt af få en boligalarm gennem SD Teknik??

Det kommer naturligvis an på, hvad du synes er dyrt, men vi har basispakker, der starter helt nede på 2.995 kroner alt inklusive, så du kan blive godt sikret for en relativt lille investering.

Er der nogen skjulte udgifter??

Nej. Når du har købt en TrueGuard boligalarm fra SD Teknik, så ejer du anlægget, og der er ingen yderligere udgifter, med mindre du ønsker at udbygge systemet eller tilføje Securitas abonnement.

Kan vi blive tilsluttet Securitas kontrolcentral på et senere tidspunkt?

Ja, det er ganske nemt at blive tilsluttet Securitas på et hvilket som helst tidspunkt, hvis behovet skulle vise sig på et senere tidspunkt efter køb af boligalarm og installation.

Bestil et gratis sikkerhedstjek i dag

Uanset om du ønsker at investere i et alarmsystem med eller uden abonnement, anbefaler vi, at du starter med at få foretaget et sikkerhedstjek. Det gør vi helt gratis og uforpligtende hos SD Teknik. Ved et sikkerhedstjek gennemgår vi sammen din bolig og taler om dine ønsker og behov for alarmsikring. Herefter anbefaler vi dig en løsning, som matcher. Men hvilken løsning du vælger, er op til dig.

Vi arbejder dog ud fra et princip om, at vores kunder skal anbefales den løsning, som er nødvendig for deres tryghed – hverken mere eller mindre. Derfor kan du altid stole på, at vi rådgiver dig professionelt.

Besøg vores webshop

Skriv til os

Kontakt
Se vores anmeldelser på Trustpilot 
SD TEKNIK HAR OVER 23 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de seneste 7 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
Åbningstider: Man-fre. 7-17, lør-søn 9-15
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Hellevej 2, 2680 Solrød Strand
CVR: 27280331
Email: info@sdteknik.dk (bevares normalt indenfor en time)
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-