Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 0,00 kr.
Prisberegner

SEND OS EN BESKED MED DIT SPØRGSMÅL

Sikring på dine præmisser

Brugervenligt interface

Smartalarm uden bindninger

Altid kundeejet løsninger

Landsdækkende samarbejdspartnere

Mulighed for Securitas kontrolcentral

Topkarakter på Trustpilot

Kontakt os

Kontakt

Hele fire indbrud sker der i gennemsnit i timen i Danmark

Det er en særdeles bekymrende statistik, der giver Danmark en topplacering i de Europæiske indbrudsstatistikker. Med op imod 100 indbrud om dagen, oplever mange danskere den ubehagelige oplevelse det er, at komme hjem til et hjem, der er gennemrodet efter værdigenstande samt personlige ejendele.

Vi oplever, at mange danske hjem generelt ikke er sikret godt nok. Det betyder, at indbrudstyve har let ved at komme ubemærket ind i de danske hjem. Heldigvis er der mange måder, hvorpå du kan få sikret dit hjem og det vil vi rigtig gerne rådgive dig mere om.

Kontakt os på 70 40 40 46

Hvilken alarm skal jeg vælge?

Er du i tvivl om sammensætningen af alarmsystemet og ønsker et sikkerhedstjek af din bolig, samt professionel installation? Se her.

Hvilken alarm, der passer til dit hjem, dit sommerhus eller din virksomhed, kommer helt an på, hvor stort behovet for sikkerhed er. Vi tilbyder derfor alt fra den simple TrueGuard alarm til den avancerede, professionelle alarm. Selv hvis du vælger den simple alarm, TrueGuard Smartbox alarmen, kan du være sikker på at være rigtig godt beskyttet mod indbrud helt uden, at du skal betale for en masse ekstraudstyr, som du ikke skal bruge.

Du kan også vælge en TrueGuard Smartbox Pro alarm, som ud over høj sikring af hjemmet også tilbyder en bred vifte af ekstra hjemmestyringsfunktioner og tilslutningsmuligheder, så som GSM og Zigbee som standard. Begge centraler styres let ved hjælp af et trådløst betjeningspanel og du kan selvfølgelig også styre alarmen uden for hjemmet ved hjælp af din TrueConnect App. Så bliver det ikke meget lettere at have fuld kontrol over dit alarmsystem.

Alle vores Smartalarmer er kompatible med:

KONTAKT OS I DAG OG BESTIL ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE SIKKERHEDSTJEK

Åbningstider: Man-fre. 7-17, lør-søn 9-15
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Hellevej 2, 2680 Solrød Strand
CVR: 27280331
Email: info@sdteknik.dk (bevares normalt indenfor en time)

Se vores anmeldelser på Trustpilot 
SD TEKNIK HAR OVER 23 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de seneste 7 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
Åbningstider: Man-fre. 7-17, lør-søn 9-15
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Hellevej 2, 2680 Solrød Strand
CVR: 27280331
Email: info@sdteknik.dk (bevares normalt indenfor en time)
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-