Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 0,00 kr.
Prisberegner

VI SIKRER DIG OG DET DU HOLDER AF

Sikring af bolig på dine præmisser

Brugervenligt interface

Smartalarm uden bindninger

Altid kundeejet løsninger

Landsdækkende samarbejdspartnere

Mulighed for Securitas kontrolcentral

Topkarakter på Trustpilot

E-Mærket webshop 

E-mærket
Læs mere

Bliv ringet op

Bliv ringet op
Med mere end 4.500 alarminstallationer og 23 års erfaring inden for rådgivning og installation af effektive, præventive og kvalitetssikre alarmsystemer i Storkøbenhavn, Nordsjælland og Vestegnen,- er SD Teknik en sikkerhedspartner som du trygt kan tage med på råd når du søger en professionel sikring af din helårsbolig, sommerhus eller dit erhverv – stort som småt.

SD Teknik har tidligere igennem 15 år,- været samarbejdspartner for Dansikring Direct (nu Verisure) og i 2016 startet sit eget koncept. Dette koncept giver kunderne de mest fleksible alarmløsninger og som kan tilpasses individuelt efter kundernes behov og ønsker.
SD Teknik er din sikringsrådgiver og installatør til både privat og erhvervsinstallationer. Det betyder at du som kunde er sikret en professionel og korrekt håndtering af alle slags monterings- og installationsopgaver af fagudlærte elektrikere.

I vores webshop tilbyder vi færdig programmerede alarmløsninger, som skræddersyes efter dit behov.
Udover webshop tilbydes der installation på hele Sjælland (resten af landet dækkes af samarbejdspartnere)
Vores fortrukne alarmløsning kommer fra danske TRUEGUARD ALARM,- som er importør i Danmark af det meget anerkendte CLIMAX ALARM.
CLIMAX ALARM leverer professionelle alarmsystemer til mange kontrolcentraler verden over,- under forskellige brands.

SPECIALIST I SIKRINGSLØSNINGER

Vores mange års erfaring med sikring af private boliger såvel som virksomheder, gør at vi i dag er specialister i rådgivning, montering og installation af følgende sikringsløsninger:

Skalsikring af vinduer og døre
Rumfølere og sensorer
Videoovervågning
Foto- og videodetektorer
Video- og dørtelefon
Røg- og branddetektorer
Vandskadedetektorer
Tilkaldealarmer

Hos SD Teknik tror vi på, at man ikke nødvendigvis skal være tvunget til at indgå i et alarmabonnement, fordi man ønsker sikring af sin bolig eller erhverv.
Vi har derfor indgået et samarbejde med TrueGuard Alarmsystemer som gør det muligt at give vores kunder både professionel rådgivning, installation og service, med en af markedets bedste smartalarmer – helt uden at være bundet af et abonnement. Dette gør det dermed muligt for dig som privatperson selv at overvåge din bolig, som oftest vil være sikkerhed nok, til at undgå eller stoppe et indbrud ved at du selv kontakter myndigheder eller dine nærmeste naboer.

ALARM MED ABONNEMENT TIL KONTROLCENTRAL

Opkobling til en kontrolcentral er ikke en nødvendighed, men hos SD Teknik ved vi fra erfaring at en del af vores kunder foretrækker sikkerheden i at have en kontrolcentral tilkoblet deres alarmsystem i deres bolig, sommerhus eller erhverv. En sådan opkobling kunne f.eks. være igennem vores samarbejdspartner Securitas A/S kontrolcentral, hvor det er muligt at blive sikret med opkobling fra kun kr.179 pr. måned. Der findes forskellige sikkerhedsløsninger, men du har selvfølgelig mulighed for at vælge den som passer bedst muligt med dine ønsker og behov.

At have et alarmsystem med abonnement til Securitas A/S, fungerer på den både at SD Teknik installerer det alarmsystem fra TrueGuard som du ønsker, og dette bliver så efterfølgende koblet sammen med kontrolcentralen fra Securitas A/S. Du er hermed sikret i en mere klassisk forstand, med et alarmsystem i din bolig og en opkobling til en ekstern kontrolcentral, som rykker ud i tilfælde af indbrud.

Læs mere om alarm uden abonnement
Læs mere om Trueguard
Læs mere om tyverialarm med kamera
Læs mere om smart alarm
Læs mere om overvågningskamera trådløs udendørs med optager 

BEHOVSAFDÆKNING MED ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE SIKKERHEDSTJEK

SD Teknik anbefaler at du får foretaget et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek – her gennemgår vi i fællesskab dine ønsker og behov. Efterfølgende vil vi se nærmere på din bolig, sommerhus eller erhverv og foretage en vurdering af hvordan du kan sikres. Ligeledes vurderes det ud fra vores erfaring hvilke sikkerhedsløsninger som vi vil anbefale dig, for at opnå det bedst mulige match mellem dine ønsker og behov, i forhold til valg af sikkerhedsløsning.

SD Teknik vægter dine ønsker og behov frem for store og komplicerede sikkerhedsløsninger. Vi arbejder efter et princip om kun at anbefale dig den sikkerhedsløsning som er nødvendige for at sikre din tryghed – hverken mere eller mindre.

Vores landsdækkende samarbejdspartnere
Logo - Product design
Se vores anmeldelser på Trustpilot 
SD TEKNIK HAR OVER 23 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de seneste 7 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
Åbningstider: Man-fre. 7-17, lør-søn 9-15
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Hellevej 2, 2680 Solrød Strand
CVR: 27280331
Email: info@sdteknik.dk (bevares normalt indenfor en time)
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-