Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 kr.0,00
Prisberegner

Privatalarm uden abonnement

Sikring på dine præmisser

Brugervenligt interface

Smartalarm uden bindninger

Altid kundeejet løsninger

Landsdækkende samarbejdspartnere

Mulighed for Securitas kontrolcentral

Topkarakter på Trustpilot

Læs mere

Bliv ringet op

Få en privatalarm uden abonnement

Der findes et hav af forskellige alarmløsninger til din bolig, sommerhus eller til mindre erhverv,- det kan derfor være svært at vælge hvilken løsning der netop passer til dig. Skal man købe en alarm uden abonnement eller med abonnement til Securitas kontrolcentral og hvilke fordele og ulemper kan der være ved de to løsninger?. En ting ligger dog altid fast hos,- du ejer du altid din alarmløsning.

Hos SD Teknik tilbyder vi mange forskellige løsninger, og skræddersyr gerne en privatalarm uden abonnement, som matcher lige præcis dine behov og ønsker. Her på siderne kan du læse mere om, hvilke fordele og ulemper der kan være ved at investere i et alarmsystem, med henholdsvis opkobling til Securitas kontrolcentral eller alarmsystem uden abonnement. Hos os kan du nemlig selv vælge efter dit behov.

Se priser på vores webshop

Hvorfor vælge en privatalarm med abonnement?

Når du vælger at investere i en privatalarm med abonnement, betyder det, at der er koblet en alarmcentral til din boligs alarmsystem. Denne opkobling kan for eksempel være til vores samarbejdspartner Securitas A/S. Securitas er en af Danmarks største og bedste kontrolcentraler, hvorfor vi er trygge ved at arbejde sammen med lige præcis dem. Med en privatalarm med kontrolcentral betaler du typisk en månedlig ydelse. Hos Securitas A/S er denne på 179 kr. pr. måned.

Til gengæld sørger de for at overvåge dit hus ved hjælp af dit alarmsystem, og i tilfælde af indbrud vil en af deres vagter kunne tage ud til din bolig. Vi oplever, at mange af vores kunder finder denne løsning utrolig betryggende, hvorfor de vælger at investere i en privatalarm med abonnement. Der findes dog mange slags løsninger, og et fast abonnement er ikke nødvendigvis det rigtige for dig.
Læs mere

INKLUSIV KONTROLCENTRAL

Læs mere

BASISPAKKEN

Læs mere
Privatalarm

VILLAPAKKEN

Læs mere

VILLAPLUSPAKKEN

Læs mere

Hvilken alarm skal jeg vælge?

Er du i tvivl om sammensætningen af alarmsystemet og ønsker et sikkerhedstjek af din bolig, samt professionel installation? Se her.

Hvilken alarm, der passer til dit hjem, dit sommerhus eller din virksomhed, kommer helt an på, hvor stort behovet for sikkerhed er. Vi tilbyder derfor alt fra den simple TrueGuard alarm til den avancerede, professionelle alarm. Selv hvis du vælger den simple alarm, TrueGuard Smartbox alarmen, kan du være sikker på at være rigtig godt beskyttet mod indbrud helt uden, at du skal betale for en masse ekstraudstyr, som du ikke skal bruge.

Du kan også vælge en TrueGuard MX Pro3 alarm, som ud over høj sikring af hjemmet også tilbyder en bred vifte af ekstra hjemmestyringsfunktioner og tilslutningsmuligheder, så som Wifi, GSM og Z-Wave som standard. Begge centraler styres let ved hjælp af et trådløst betjeningspanel og du kan selvfølgelig også styre alarmen uden for hjemmet ved hjælp af din TrueConnect App. Så bliver det ikke meget lettere at have fuld kontrol over dit alarmsystem.


Spar penge, og vælg en privatalarm af høj kvalitet uden abonnement

For nogle kunder kan det virke overflødigt og dyrt at vælge en abonnementsløsning. Det forstår vi godt hos SD Teknik. Desuden tror vi på, at man som forbruger skal have lov til at eje sin alarm, når man har investeret i den. Det gør du, når du vælger en alarm uden abonnement. Her er ingen ekstra omkostninger, når først alarmen er betalt. Køber du din privatalarm hos os, investerer du samtidig i en Smartalarm, hvor du har alle muligheder for at udvide og tilkøbe tilbehør, som gør din alarm yderst effektiv. Det er derfor, vi siger, at vores alarmer er fremtidssikrede. Skulle dine behov af den ene eller anden årsag ændre sig, efter at du har købt din alarm, behøver du ikke at investere i en helt ny alarm.

Du kan altid udvide din nuværende alarm med nyt tilbehør. Du kan blandt andet vælge at tilkoble videoovervågning for på den måde at holde øje med dit hjem via app’en på din telefon eller tablet – uanset hvor du befinder dig.

Det kan desuden være en god idé at alliere sig med en nabo eller god ven, som bor i nærheden. Skulle din alarm gå, imens du er væk hjemmefra, vil personen som oftest kunne være på pletten endnu hurtigere end vagten fra alarmcentralen. I mange tilfælde vil det skræmme indbrudstyven væk. Hvis de da overhovedet tør trænge ind i et hjem, som har et alarmmærkat.

Læs mere om alarm uden abonnement
Læs mere om Trueguard

Lad SD Teknik skræddersy et privat alarmsystem til dig

Din tryghed og tilfredshed er utrolig vigtigt for os, og det er derfor, vi tilbyder forskellige former for skræddersyede alarmsystemer. Du kan se vores alarmpriser og pakker her, men du kan også kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan sammensætte en alarmpakke uden abonnement til lige præcis dig og din bolig.

KONTAKT SD TEKNIK I DAG, OG LAD OS AFTALE EN TID FOR ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE SIKKERHEDSTJEK AF DIN BOLIG, SOMMERHUS ELLER ERHVERV

Telefon: 20 96 13 38 – Email: info@sdteknik.dk

Se vores anmeldelser på Trustpilot 
KONTAKT SD TEKNIK
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Afd. 2680 Solrød Strand
Afd. 2765 Smørum
Email: info@sdteknik.dk
CVR: 27280331
SD TEKNIK HAR OVER 20 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de sidste 5 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-