Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 kr.0,00
Prisberegner

Tyverialarm pris: Hvad koster en alarm?

Installation af en tyverialarm er en praktisk og effektiv løsning til at beskytte din bolig fra ubudne gæster. Med en alarm kan du få mere ro i sindet, da både din familie og dine ejendele er mere beskyttede fra et potentielt indbrud.

Mange hjem og virksomhedsejere har i dag brug for et alarmsystem. Men det kan være svært at vide, hvor du skal starte. At vælge den rigtige tyverialarm til din bolig og dit budget er ikke altid en nem opgave. Der er en bred vifte af systemer til rådighed, og de kan fås i mange forskellige prisklasser. Men hvad koster en alarm overhovedet?

Læs mere

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Hvad er prisen for en tyverialarm?

Hvis du har søgt efter ”tyverialarm pris”, er det sikkert fordi, at du gerne vil vide mere om, hvad det vil koste dig at få en alarm i hjemmet.

Omkostningerne ved en alarm vil naturligvis afhænge af dit hjem, dine personlige præferencer og behov til dit alarmsystem samt dit budget. Prisen for en tyverialarm eller et alarmsystem varierer derfor alt efter, hvad du vælger til netop din bolig.

Hos SD Teknik finder du eksempelvis driftssikre alarmer i god kvalitet, der er nemme at bruge. Her starter prisen på et par tusinde kroner, hvis du vælger den billigste alarmpakke.

Der er mange faktorer, der spiller ind, når det kommer til prisen på en tyverialarm. Det bedste vil derfor altid være, at du kontakter et professionelt firma, der kan lave et sikkerhedstjek af din bolig, hvorefter I kan beslutte, hvad der vil være bedst til netop dine ønsker og behov.

Hvilke andre faktorer påvirker min tyverialarm pris?

Ved valg af en alarm til din bolig er der flere overvejelser, du bør gøre dig. Du bør eksempelvis beslutte dig for et budget og tage nogle valg i forhold til, hvor billigt du ønsker at gøre det.

Eksempelvis kan du selv beslutte, om du vil have en alarm med eller uden et abonnement til en kontrolcentral. Vælger du en alarm uden et abonnement, vil det blive betydeligt billigere for dig om året fremfor med et abonnement.

Til gengæld giver det mange tryghed med et abonnement, da din bolig herved er bedre overvåget. I tilfælde af indbrud vil der desuden blive sendt vagter hjem til dig. Derfor bør du nøje overveje, om det er nok med beskyttelsen fra alarmen eller, om det vil være bedst for dig også at have et abonnement.

En anden faktor, der påvirker prisen på din tyverialarm, er installationen. Installerer du selv din tyverialarm, vil det ikke ende med at koste lige så meget. Hvis du har nemt ved teknik, kan du sagtens selv installere den.

Læs mere

INKLUSIV KONTROLCENTRAL

Læs mere

BASISPAKKEN

Læs mere

VILLAPAKKEN

Læs mere

VILLAPLUSPAKKEN

Læs mere

Benyt dig af håndværkerfradraget ved installation af din tyverialarm

Vidste du, at det rent faktisk er muligt at få et professionelt alarmfirma til at installere din tyverialarm og stadig holde prisen nede?

I og med at en tyverialarm virker præventivt i forhold til indbrud, er arbejdslønnen ved installation af en alarm med i ordningen. Derfor kan du få håndværkerfradrag for dette. Det betyder i sidste ende, at prisen på installationen koster mindre.

Hos SD Teknik opnår du i hvert fald et håndværkerfradrag på minimum 1.000 kroner.

Læs mere

Tyverialarmer sikrer dig også tit en indboforsikring til en billigere pris

Alarmer nedsætter risikoen for indbrud markant. Men hvis du alligevel er så uheldig, at en indbrudstyv finder vej ind i dit hjem, vil alarmen genere tyven så meget, at vedkommende forhåbentligt ikke når at få noget med sig.

Når folk har en tyverialarm i deres hjem, er det en stor fordel for forsikringsselskaber. Derfor giver mange forsikringsselskaber også rabat på din indboforsikring så længe, at du kan dokumentere, at du har fået en alarm installeret.

Er dette tilfældet, bør du tage kontakt til dit forsikringsselskab og høre nærmere om dette og se, om du kan spare penge på din indboforsikring med din alarm.

Læs mere

FAQ - ofte stillede spørgsmål om tyverialarm pris

Hvad koster en tyverialarm?

Omkostningerne ved en tyverialarm afhænger af dit hjem og dit behov for tyverisikring. Vores billigste startpakke koster 1.995,- 

Hvorfor skal jeg installere en tyverialarm?

Der er en række fordele ved at have en tyverialarm installeret i dit hjem. Den første er naturligvis den beskyttelse og sikkerhed, det giver dig og din familie mod indbrud. For mange opnår de en helt anden form for tryghed i hjemmet, når de ved, at der er en alarm.

Er det nødvendigt at købe en dyr alarm?

En alarm i høj kvalitet vil også hjælpe dig med at beskytte dine værdigenstande, da en alarm vil afskrække enhver ubuden gæst. At have en tyverialarm i hjemmet kan, som tidligere nævnt, ydermere bidrage til at reducere prisen på din indboforsikring.

Bestil et gratis sikkerhedstjek i dag

Uanset om du ønsker at investere i et alarmsystem med eller uden abonnement, anbefaler vi, at du starter med at få foretaget et sikkerhedstjek. Det gør vi helt gratis og uforpligtende hos SD Teknik. Ved et sikkerhedstjek gennemgår vi sammen din bolig og taler om dine ønsker og behov for alarmsikring. Herefter anbefaler vi dig en løsning, som matcher. Men hvilken løsning du vælger, er op til dig.

Vi arbejder dog ud fra et princip om, at vores kunder skal anbefales den løsning, som er nødvendig for deres tryghed – hverken mere eller mindre. Derfor kan du altid stole på, at vi rådgiver dig professionelt.

Læs mere om alarm uden abonnement
Læs mere om Trueguard
Læs mere om tyverialarm med kamera
Læs mere om smart alarm
Læs mere om overvågningskamera trådløs udendørs med optager 

Besøg vores webshop

Skriv til os

Kontakt
Se vores anmeldelser på Trustpilot 
KONTAKT SD TEKNIK
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Afd. Hellevej 2, 2680 Solrød Strand
Afd. 2765 Smørum
Email: info@sdteknik.dk
CVR: 27280331
SD TEKNIK HAR OVER 22 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de sidste 5 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-