Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 0,00 kr.
Prisberegner

Sammensæt din nye Trueguard Alarm

Ekstra komponenter som lægges i kurven, programmeres ind i den startpakke som du bestiller,-
så alt er klart når du modtager systemet.

TrueGuard Pro1 central

2.495,00 kr.

 På lager leveringstid 1-2 dage

MZ Pro1 alarmpanelet er AIA godkendt Kl. 2 20-40 til både erhverv og private hjem. Alarmpanelet adskiller sig fra de andre, ved at det har indbygget strømforsyning og ekstra kraftig sirene.

Med det store udvalg af sikrings- og hjemmestyringskomponenter, er det muligt at sammensætte alarmen som du ønsker og efter dine behov. TrueGuard MZ Pro1 alarmpanelet kan håndtere op til 160 komponenter, både som tyverisikring og til hjemmestyring.

  • AIA godkendt Kl. 2 20-40
  • RF frekvens F1 868 mhz
  • ZigBee Pro HA 1.2, 2.4GHz
  • Backup batteri Ni-mH 16-24 timer
  • Indbygget strømforsyning
  • Jamming overvågning
  • Indbygget sirene
  • Ethernet kabel tilslutning

Op til 4 områder og 160 enheder.

Manual

Beskrivelse

TrueGuard SmartBox alarmpanel byder på et hav af gode features, og uendelige muligheder inden for både tyversikring og hjemmestyring.

MZ Pro1 alarmpanelet har den nye F1 frekvens indbygget, hvilket betyder at alarmpanelet har en rækkevide på op til 2 km. Det dermed sagtens kan række ud til komponenter placeret i haveskur, værksted eller garage.

MZ Pro1 alarmen har også Zigbee frekvens indbygget. Dette giver dig mulighed for at tilføje en række 3. parts produkter til alarmsystemet, såsom Phillips Hue, Osram Smart+ og IKEA Trådfri.

Alarmen kan inddeles i 4 individuelle områder og 1 fælles område, hvilket gør den meget fleksibel.

MZ Pro1 alarm betjenes nemt ved hjælp af vores store udvalg af betjeningskomponenter eller direkte via TrueConnect appen..

Yderligere er der mange muligheder for styring af alarmen med den smarte TrueConnect app.

Selve panelet har den nye F1 frekvens indbygget, hvilket betyder at alarmpanelet har en rækkevide på op til 2 km. og det dermed sagtens kan række ud til komponenter placeret i haveskur, værksted eller garage.

Pro1 alarmen kan inddeles i 4 individuelle områder og 1 fælles område, hvilket gør den meget fleksibel. Hvert område kan til/frakobles, skal-sikres samt fuldsikres.

Yderligere har centralen Zigbee frekvens indbygget. Dette giver dig mulighed for at tilføje en række 3. parts produkter til alarmsystemet, såsom Phillips Hue, Osram Smart+ og IKEA Trådfri.
Alarmen kan inddeles i 4 individuelle områder og 1 fælles område, hvilket gør den meget fleksibel. Hvert område kan til/frakobles, skal-sikres samt fuldsikres.

Se vores anmeldelser på Trustpilot 
SD TEKNIK HAR OVER 23 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de seneste 7 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
Åbningstider: Man-fre. 7-17, lør-søn 9-15
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Hellevej 2, 2680 Solrød Strand
CVR: 27280331
Email: info@sdteknik.dk (bevares normalt indenfor en time)
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-