Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 0,00 kr.
Prisberegner

Professionel tyverialarm til din bolig

Meget nem installation

Brugervenligt interface

Smartalarm uden bindinger

Altid kundeejet løsninger

Topkarakter på Trustpilot

Gratis Trueconnect+ app

Mulighed for Securitas kontrolcentral

Gratis indkodning af systemet

E-mærket webshop

e-mærket

Bliv ringet op

Bliv ringet op

SKRÆDDERSY EN PROFESSIONEL TRUEGUARD /CLIMAX TYVERIALARM TIL DIN BOLIG I VORES WEBSHOP,- SÅ LEVERER VI SYSTEMET KLARGJORT OG LIGE TIL AT SKRUE OP.

Start med at vælge din ønskede alarmpakke og tilføj derefter flere enheder, hvis det ønskes. Vi koder det hele op til dig, så du kun skal montere det og logge ind på appen. 
Ved "monter selv" installation ydes der altid 100% Online support,- både før købet, under montering og efter installation.

Sorry, no products match your search criteria.

SKAL VI KLARE DET HELE FOR DIG,- SIKKERHEDSTJEK SAMT PROFESSIONEL INSTALLATION?

Du bestemmer selv om du ønsker opkobling til Securitas A/S kontrolcentral

 • ALARMPAKKE INKLUSIV
  SECURITAS KONTROLCENTRAL
 • 2995 kr.
  Inklusiv installation
 • BASISPAKKEN
 • 4995 kr.
  Inklusiv installation
 • VILLAPAKKEN
 • 6995 kr.
  Inklusiv installation
 • VILLAPLUSPAKKEN
 • 8995 kr.
  Inklusiv installation

Ingen bindinger eller skjulte afdrag

Installeres af uddannede elektrikere

Skræddersyet til dit behov

Trådløs og nem montering

Topkarakter på Trustpilot

Online support til installation

Securitas kontrolcentral er et frit tilvalg

E-mærket webshop

Tyverialarm til din bolig

Professionel tyverialarm med kontrolcentral

Kr. 2.995,- inkl. installation og opkobling til Securitas A/S

Tyverialarm til bolig

Verificeret fotoalarm til Securitas kontrolcentral

Med en tyverialarm til din bolig inkl. kontrolcentral, sikrer vi at du får en af de bedste,- nemlig Securitas A/S fra kun kr.179,- pr.mdr. og som har landdækkende alarmpatruljer som kan rykke ud ved indbrud.
Med vores billedeverificering kan politiet kontaktes,- samtidigt med at der kan afsendes en Securitas vagt til din bolig. Med vores Smartalarm modtager både du og kontrolcentralen billeder fra dine fotodetektorer.
Securitas abonnementet kan altid opsiges med en måneds varsel efter de første 6 mdr.

Læs mere her.
Tilbuddet gælder kun i hele Stor Kbh. og omegn
Samlet pris de første 6 mdr. kr.4.069,-

Hvilken tyverialarm skal jeg vælge?

Er du i tvivl om sammensætningen af tyverialarm til din bolig og ønsker et sikkerhedstjek af din bolig, samt professionel installation? Se her.

Hvilken tyverialarm til din bolig, dit sommerhus eller din virksomhed passer til dig, kommer helt an på, hvor stort behovet for sikkerhed er. Vi tilbyder derfor alt fra den simple TrueGuard alarm til den avancerede, professionelle alarm. Selv hvis du vælger den simple alarm, TrueGuard Smartbox alarmen, kan du være sikker på at være rigtig godt beskyttet mod indbrud helt uden, at du skal betale for en masse ekstraudstyr, som du ikke skal bruge.

Du kan også vælge en TrueGuard Smartbox Pro alarm, som en stærk tyverialarm til din bolig,- og som ud over høj sikring af hjemmet også tilbyder en bred vifte af ekstra hjemmestyringsfunktioner og tilslutningsmuligheder, så som GSM/LTE som standard. Begge centraler styres let ved hjælp af et trådløst betjeningspanel og du kan selvfølgelig også styre tyverialarm til din bolig uden for hjemmet ved hjælp af din TrueConnect App. Så bliver det ikke meget lettere at have fuld kontrol over dit alarmsystem.

Alle vores Smartalarmer er kompatible med:

TRUECONNECT APP

Med den brugervenlige TrueConnect app, har du nem adgang og kan betjene hele systemet fra ét sted. Appen fungerer både som fjernbetjening af de helt basale sikringsfunktioner, ligesom den også bruges til at styre hjemmestyring.

Hvad enten du er på ferie i en længere periode eller blot på arbejde i nogle timer, så kan du altid, via appen, tjekke hjemmet og sikre dig at alt er, som det skal være.
iPhone 5 - iPhone 6

Tyverialarm til din bolig i samarbejde med Securitas A/S

Ønsker du at udbygge en tyverialarm til din bolig med opkobling til et vagtselskab, kan det også nemt klares. Vi har et godt samarbejde med Securitas A/S, der er et af Danmarks førende vagtselskaber, så dem vil I hurtigt føle jer trygge ved.

En opkobling til Securitas’ kontrolcentral koster fra kr. 179,- om måneden, og for de penge overvåges jeres hjem af erfarne alarmoperatører, der hjælper med at passe på jer og jeres bolig.

Hvis en tyverialarm i din bolig aktiveres, får I et opkald fra Securitas og en vagt kan sendes afsted til jeres bolig. Det er en meget betryggende viden at have, når man ikke er hjemme til hverdag, eller når hele familien er taget på ferie.

Det giver mange privatalarm-ejere den berømte ”ro i maven”, og det er hurtigt kr. 179,- om måneden værd.

Læs mere
Se vores anmeldelser på Trustpilot 
SD TEKNIK HAR OVER 23 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de seneste 7 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
Åbningstider: Man-fre. 7-17, lør-søn 9-15
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Hellevej 2, 2680 Solrød Strand
CVR: 27280331
Email: info@sdteknik.dk (bevares normalt indenfor en time)
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-