Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 kr.0,00
Prisberegner

Alarm uden abonnement

Hvad er en alarm uden abonnement

Hvad er forskellen på en almindelig tyverialarm og en alarm uden abonnement

Der er mange forskellige metoder, hvorpå du kan sikre dit hjem imod tyveri og indbrud. En af de mest økonomiske, men samtidig sikre, er en alarm uden abonnement. Men hvad betyder det, at have en alarm uden abonnement? Mange virksomheder, der sælger sikringssystemer og tyverialarmer, tilbyder sammen med tyverialarmen, at du bliver koblet op til en kontrolcentral, hos for eksempel Securitas. Men denne opkobling er ikke gratis, det koster et månedligt abonnement, uanset om du nogensinde kommer til at benytte dig af ydelsen.

Hvis du vil spare udgiften til denne opkobling, eller ikke har behov for det, kan du vælge at købe en alarm uden abonnement. Sådan en alarm er præcis lige så god og funktionsdygtig som enhver anden tyverialarm. Den eneste udgift du har, er udgiften til indkøb af alarm, som eventuel opsætning og montering af denne i dit hus. Derefter er der ikke noget abonnement eller nogle andre faste udgifter, du binder dig til.

Se vores anmeldelser på Trustpilot 
KONTAKT SD TEKNIK
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Afd. Hellevej 2, 2680 Solrød Strand
Afd. 2765 Smørum
Email: info@sdteknik.dk
CVR: 27280331
SD TEKNIK HAR OVER 22 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de sidste 5 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-