Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 0,00 kr.
Prisberegner

Tyverialarm

Tyverialarm - hvad er det

Tyverialarm som beskyttelse imod indbrud

Hvad er en tyverialarm, og hvordan kan den hjælpe dig med at sikre dit hjem? Det er vigtigt at kende til de fundamentale begreber, når du er ved at undersøge hvilken slags tyverialarm uden abonnement du skal bruge til dit hus. Helt grundlæggende er en tyverialarm et teknologisk produkt, der giver alarm, hvis der er indbrud i dit hus. Den kan være koblet op til en alarmcentral, til din mobiltelefon, andre alarmer, eller blot afgive en høj hyletone som alarm i dit hjem.

Beskytter en tyverialarm imod indbrud

De fleste hjem har en tyverialarm installeret. Men har den en præventiv effekt imod indbrud? I følge Det Kriminalpræventive Råd (DKR), virker alarmer bedst i kombination med andre sikringsmetoder. Det er ifølge DKR en rigtig god ide at kombinere din tyverialarm med almindelige sikringsmetoder og sund fornuft, såsom at sikre dørkarme, vinduer og døre med indbrudssikre låse. Samtidig med sensorstyret belysning indendørs og udendørs, opnår du den største præventive effekt.

Product - Product design
Se vores anmeldelser på Trustpilot 
SD TEKNIK HAR OVER 23 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de seneste 7 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
Åbningstider: Man-fre. 7-17, lør-søn 9-15
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Hellevej 2, 2680 Solrød Strand
CVR: 27280331
Email: info@sdteknik.dk (bevares normalt indenfor en time)
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-