Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 0,00 kr.
Prisberegner

Sammensæt din nye Trueguard Alarm

Ekstra komponenter som lægges i kurven, programmeres ind i den startpakke som du bestiller,-
så alt er klart når du modtager systemet.

Hombli Sort dørklokke med HD kamera og lydgiver

1.195,00 kr.

 På lager leveringstid 1-2 dage

EAN: 8719323918405

NY MODEL Smart Video Ringeklokke, WiFi, 1080p, 160 graders vidvinkel, IP65, 40% større batteri ift.ver.1, HD Night Vision, Se hvem der er ved din hoveddør uanset hvor du er, med Hombli Smart Video Ringeklokken. Med 2-vejs lyd kan du kommunikere real-time med besøgende fra din smartphone ved hjælp af Hombli appen. Ringeklokken er gratis at bruge uden nogen månedlige abonnementer. Video Ringeklokken supporterer SD-kort på op til 128GB. Virker med Amazon Alexa og Google Assistent.
Du kan også få besked når nogen nærmer sig din hoveddør,- også selvom der ikke ringes på.

Inkl. indendørs lydgiver med flere ringetoner,- til montering i 230v stikkontakt.

App “Hombli” til både Android og IOS.

Mikro SD kort kan bestilles her (medfølger ikke).

Fåes også i HVID

Manual

Check mark Archives - SimilarPNG Gratis levering ved køb over kr.1.200,-

Beskrivelse

Det perfekte Smart Home par

Tag din Smart Home oplevelse til næste niveau med Hombli Smart Doorbell 2 og Hombli Chime 2, den perfekte kombination. Smart Doorbell og Chime er meget nemme at installere, inde i kassen kan du finde en trin for trin manual og alt det installations tilbehør, du har brug for.

Hør dørklokken fra hvor som helst i dit hjem
Hør en traditionel dørklokke udover at få notifikationer på din telefon med Hombli Chime 2. Forbind din smarte dørklokke med en eller flere klokke for at høre ringeklokken fra hvor som helst i dit hjem. Hombli Chime 2 har en ekstra høj højttaler med en justerbar lydstyrke på 25dB til 110dB. Med de 21 inkluderede forskellige lydalarmer kan du vælge din foretrukne lydalarm. Det flotte kompakte design med stoffinish passer perfekt ind i ethvert hjem.

Nem kablet eller trådløs installation
Hombli Smart Doorbell 2 monteres nemt med dobbeltsidet 3M tape eller skruer og det medfølgende vægbeslag. Du kan vælge mellem et normalt beslag ("Bracket") og et med en optimeret synsvinkel mod din gangbro ("Corner Mount"). Installation kan ske med ledningerne til din traditionelle dørklokke eller helt trådløst med det indbyggede batteri. Det genopladelige batteri har en kapacitet på 5.000 mAh og en levetid på 3 – 6 måneder, afhængig af hvor ofte døren ringer, og hvor meget bevægelse der registreres. Hvis du følger trinene i den medfølgende manual grundigt, er du færdig på flere minutter. Sidst men ikke mindst forbinder du dørklokken til dit WiFi-netværk (2,4Ghz) via den gratis Hombli-app, og den er klar til brug.

Smart Doorbell uden betalt abonnement
Dørklokken med kamera og WiFi kan bruges i kombination med et Micro SD-kort (maksimal kapacitet 128GB). På denne måde gemmer du dine videoer og billeder gratis og afspiller dem igen uden betalt abonnement som hos mange andre dørklokkeudbydere.

Sikker datalagring
Dit privatliv er vores topprioritet. Optagne billeder gemmes sikkert på et SD-kort eller i skyen (valgfri betalingstjeneste). Vores servere er placeret i Frankfurt, Tyskland, hvor standarderne er ekstremt høje, når det kommer til regulering af privatlivets fred. Med andre ord er dine data altid krypteret og kun tilgængelige for dine øjne.

Kommuniker med folk foran din dør
Se, hør og tal med besøgende ved døren gennem 2-vejs Audio-funktionen i Hombli-appen på din smartphone. Bed pakkeuddeleren om at levere pakken til dine naboer, for eksempel mens du er på kontoret.

Dag og nat skarpe videobilleder
Se live eller optagede videobilleder til enhver tid på din smartphone. Dørklokken med kamera og WiFi fanger alt i området omkring din hoveddør takket være den brede 140° betragtningsvinkel. Selv i mørke kan du se, hvem der er foran din dør, takket være den infrarøde nattesynsfunktion. Dørklokken er IP65 vandtæt og modstandsdygtig over for regn og sne.

Smarte funktioner med den brugervenlige Hombli-app
Den smarte dørklokke har – som navnet afslører – mange nyttige smarte funktioner. Du får en automatisk notifikation på din smartphone, når nogen ringer på dørklokken, får en besked, så snart den registrerer bevægelse (kun hvis den er konfigureret på forhånd), og forbinder den nemt til håndfri stemmeassistenter såsom Google Assistant eller Amazon Alexa.

Kombiner forskellige Hombli-produkter
Hombli Smart Doorbell 2 fungerer problemfrit sammen med andre Hombli smarte hjem produkter. Opret smarte scenarier med smarte lys, smarte stikkontakter eller enhver anden Hombli-enhed i Hombli-appen. Hombli-produkter forbindes også med enheder fra andre mærker, der understøtter Tuya IoT-platformen.

Smart Doorbell 2 overstråler sin forgænger på flere måder:

25 % hurtigere svartid
25 % bedre signalstyrke
40 % større batteri
125 % højere videohastighed
Forbedret billedsensor og videokvalitet
Tyverialarm (en alarm, der går, når en tyv forsøger at fjerne dørklokken fra væggen, og som du kan bruge til at skræmme ubudne gæster væk)
Hvad er der i kassen?

Hombli Smart Doorbell 2
Hombli Chime 2
Beslag
Hjørnemontering
brugervejledning
Installationstilbehør (skrue- og stiksæt)
3M dobbeltsidet tape

Se vores anmeldelser på Trustpilot 
SD TEKNIK HAR OVER 23 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de seneste 7 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
Åbningstider: Man-fre. 7-17, lør-søn 9-15
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Hellevej 2, 2680 Solrød Strand
CVR: 27280331
Email: info@sdteknik.dk (bevares normalt indenfor en time)
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-