Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 0,00 kr.
Prisberegner

Sammensæt din nye Trueguard Alarm

Ekstra komponenter som lægges i kurven, programmeres ind i den startpakke som du bestiller,-
så alt er klart når du modtager systemet.

TrueGuard Udendørs betjeningspanel KP-15F1

595,00 kr.

EAN nummer 5704908060160

 På lager leveringstid 1-2 dage

Et IP44 godkendt udendørs tastatur, som kan monteres enten inde- eller udvendigt ved de indgange, der benyttes i hverdagen.Tastaturet letter den daglige betjening af alarmen. Desuden er det med til at gøre alarmsystemet mere sikkert, da betjeningspanelet gør at man ikke behøver forsinkelse/indgangstid på alarmen. Et betjeningspanel er en meget nem tastaturløsning til dit alarmsystem, hvor du ved brug af en 4 cifret kode, nemt kan til- og frakoble alarmen. På denne måde er du hele tiden klar over, hvad der sker i dit hjem.

Betjeningspanelet er sabotageovervåget.
Batterilevetid ca. 3 år
Frekvens 868 mhz F1

Indeholder:
1 x Trueguard KP-23 tastatur
1 x CR123A batteri
Skruer & plugs
Manual

Varenummer: KP-15F1

Beskrivelse

Udendørs betjeningstastatur monteres ind- eller udvendigt ved den eller de indgange, der benyttes i hverdagen. Tastaturet letter den daglige betjening af alarmen.

Et betjeningstastatur er en meget nem betjeningsløsning til dit alarmsystem, hvor du ved brug af pinkode nemt kan til- og frakoble alarmen. Du kan via TrueConnect få tilsendt push beskeder, så du kan se, når alarmen bliver til- og frakoblet. Det kan f.eks. være betryggende at få en besked om, at børnene er kommet godt hjem fra skole.

Tastaturet er sabotagesikret, hvilket betyder, at den indvendige sabotagefjeder vil blive aktiveret og alarmen gå i gang, hvis nogen forsøger at afmontere eller ødelægge tastaturet, ligesom du vil få besked direkte via TrueConnect appen.

Det udendørs betjeningstastatur kan både monteres udenfor og indenfor.

Se vores anmeldelser på Trustpilot 
SD TEKNIK HAR OVER 23 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de seneste 7 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
Åbningstider: Man-fre. 7-17, lør-søn 9-15
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Hellevej 2, 2680 Solrød Strand
CVR: 27280331
Email: info@sdteknik.dk (bevares normalt indenfor en time)
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-