Telefon: 70 40 40 46
KONTAKT OS PÅ 70 40 40 46
Cart 0 kr.0,00
Prisberegner

Nabohjælp skaber tryghed og er en effektiv sikring mod indbrud

De fleste af os ønsker ikke at tænke på indbrud i vores hjem. Ikke desto mindre er der hver dag mange danskere, der bliver udsat for at have ubudne gæster. I Danmark er der en særlig kedelig tendens til indbrud i private hjem.

Hvis du ikke ønsker at omdanne din bolig til et alarmsikret fort, kan du bruge nabohjælp. Ifølge Det Kriminalpræventive Råd er to ud af tre indbrudstyve blevet afbrudt af naboer, der har været særlig opmærksomme.

Læs mere

Bliv ringet op

Bliv ringet op

Skab sammenhold med nabohjælp

Nabohjælp er en forebyggende metode mod indbrud i eget hjem. Rundt om i landet har mange danskere skabt et sammenhold på deres vej eller i deres kvarter ved at indføre nabohjælp. Det er et godt supplement til din tyverialarm.

TrueGuard alarmen kan også sender besked til udvalgte naboer ved indbrud.

Når du skal have gang i nabohjælp, hvor du bor, gælder det om at få alle i nabolaget med på idéen. Derved kan I sammen holde et skarpt øje med, hvad der sker i området. Det er en af de bedste måder at sikre sig mod indbrud, da tyven kun er interesseret i dine værdier og ikke i at blive forstyrret med en chance for at blive set og genkendt.

Er I enige om, at I vil have nabohjælp i jeres område, bør I få fat i nabohjælpsklistermærker. Dem sætter I hver især op på jeres postkasser eller ved hoveddøren.

Det er dog værd at bemærke, at klistermærkerne alene ikke gør arbejdet. Der skal være handlinger bag, hvis I vil mindske sandsynligheden for indbrud i jeres kvarter.


Bestil et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af din bolig

INKLUSIV KONTROLCENTRAL

Læs mere

BASISPAKKEN

Læs mere

VILLAPAKKEN

Læs mere

VILLAPLUSPAKKEN

Læs mere

Hvordan fungerer nabohjælp?

Ved brug af nabohjælp er der rigtig mange ting, I kan gøre for hinanden både i dagligdagen samt, når du eller dine naboer tager på ferie. Først og fremmest skal I skabe et godt netværk. Det betyder, at I bør udveksle telefonnumre, så I altid kan få fat i hinanden, hvis der sker noget omkring jeres bolig, der virker mistænkeligt.

TrueGuard alarmen kan også sender besked til flere naboer ved indbrud.

I bør også aftale, hvad I kan gøre for hinanden i dagligdagen. Hvis I arbejder på forskellige tidspunkter, eller hvis der er pensionister med god tid, hvor du bor, kan I aftale, at I skiftes til at gå rundt om hinandens boliger. Sørg gerne for at det er på forskellige tidspunkter af dagen, så eventuelle indbrudstyve ikke lurer af, hvornår I tjekker området ud.

Er der indbrudstyve i jeres område, og de ser, at I hjælper hinanden med at holde øje, vil de højst sandsynligt fortrække til et andet sted. Det er nemlig for risikabelt for dem at operere i jeres kvarter.

Læs mere

Hold øje med din nabos bolig i ferietiden

Sørg selv for at sikre din bolig

At benytte sig af nabohjælp er altid en rigtig god idé, da det er meget præventivt mod indbrud. Men har du sørget for også selv at sikre din bolig så optimalt som muligt? Der er en del nemme måder, hvorpå du selv kan gøre en hel del for at undgå indbrud.

  • Sørg for at klippe hækken således, at en indbrudstyv ikke har mulighed for at arbejde i fred og ro.
  • Det er en fordel, at du har en god belysning rundt om dit hus. Indbrudstyve ønsker ikke at arbejde i et fuldt oplyst område, der afslører, hvad der er gang i.
  • Lad ikke værktøj stå fremme. Lås det altid inde i et skur eller lignende, så indbrudstyven ikke har adgang til at bruge det.
  • Brug en timer til at styre dit lys indendørs. Sæt det til at tænde og slukke med jævne mellemrum. Det kan snyde tyven til at tro, at der er nogen hjemme.
Læs mere

FAQ - ofte stillede spørgsmål om nabohjælp

Hvad er nabohjælp?

Nabohjælp er en ordning man aftaler i sit nabolag med sine nærmeste naboer. Det går ud på, at man giver hinanden besked, når man skal på ferie, og holder øje med hinandens huse når man ikke er hjemme.

Hvordan aftaler vi nabohjælp?

Sådan aftaler i nabohjælp. I bør indgå en fast aftale for jeres vej, så i ved, hvad i forventer af hinanden. Lav faste aftaler om hvordan i holder øje, tømmer postkassen for hinanden, og hvad i skal gøre, hvis i ser noget mistænkeligt.

Billig alarm anbefalet af vores kunder

Vil du gerne se, hvad vores kunder synes om os og vores service, kan en gennemgang af vores Trustpilot anmeldelser give dig et godt indtryk.

Hos SD Teknik mener vi, at vi skal holde, hvad vi lover, og vi stræber efter at give den bedst mulige rådgivning til alle vores kunder, uanset om de er interesseret i de dyreste systemer eller den billigst mulige alarm, og det er vi stolte over, at vores Trustpilot anmeldelser også afspejler.

Vores gode og pålidelige service, der ikke kun gælder lige omkring købet og installeringen, bliver ofte fremhævet, og det er vi rigtig glade for. Det betyder nemlig også, at vi tit bliver anbefalet til venner og familie af vores kunder, og det synes vi skal belønnes.

Besøg vores webshop

Skriv til os

Kontakt
Se vores anmeldelser på Trustpilot 
KONTAKT SD TEKNIK
Telefon: 70 40 40 46
Mobil: 20 96 13 38
Afd. Hellevej 2, 2680 Solrød Strand
Afd. 2765 Smørum
Email: info@sdteknik.dk
CVR: 27280331
SD TEKNIK HAR OVER 22 ÅRS ERFARING
… med alarmsikring til både private og virksomheder, tidligere som Verisure servicecenter, men i de sidste 5 år som alarmpartner for TrueGuard Alarm. 
cart linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Min kurv
Din kurv er tom.

-